Перейти до змісту

"більш змістовні" і "продумані повідомлення"

HWman

Рекомендовані повідомлення

...група "Тролі" має 5 повідомлень на добу,що спонукає до більш змістовних і продуманих повідомлень користувача на форумі. Як кажуть: "краткость сестра таланта" :)

то хотів б поцікавитись чи є методи якось його позбавитись?

Тебе не одноразово попереджували про більш змістовні теми і повідомлення на форумі. Рішення про перевід з групи "Тролі" приймається колегіально адміністрацією форума

Наведіть приклади моїх не змістовних тем і повідомлень на форумі будь ласка, чи обійдемося абстракціями типу колегія адміністрації форуму завжди права?

330_32382.jpg

змістовних і продуманих повідомлень користувача на форумі.

Та незмістовними повідомленнями і темами грішать більшість бордівчан. :) Особливо, коли тема не конкретно за щось, а просто "за жизнь".

Грішать всі, але під удар не потрапляють лише ті, хто брат, сват, кум адміністрації/модерації... або просто підлиза 80 левела... А ще, у нас президент мудак, корумповані абсолютно всі органи влади і лікування і освіта платні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь

Про що "вброс",так і не зрозумів? Знайшов ще одну картинку на просторах Нету і вирішив запостити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наведіть приклади моїх не змістовних тем і повідомлень на форумі будь ласка

Перший пост цієї теми наприклад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, є не лише користувачі, а цілі відділи борди, які попадають під дане означення "тролінг". Наприклад:

Считаем до 5000+

картинки з уматными текстами

Анекдот №

Уматное картинкО №6

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наведіть приклади моїх не змістовних тем і повідомлень на форумі будь ласка
1. З якого дива? Тобі треба - ти і шукай)))

2. "Дехто" страждає на важку форму видалення власних написаних постів))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оууу HWman нарешті тобі дали тему про що писати: як тебе в тролі зачислили! А то справді пишеш чорт зна про що, певно точка кипіння ця тема була тут

Східна мудрість: "Якщо є можливість змовчати, то не порушуй зайвий раз тишу"

Я звісно не прихильник таких методів затикання, але в конкретному випадку не проти :D і певно 5 повідомлень в день тобі забагато дали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

qVGfX.jpg

Уапроси єсть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Грішать всі, але під удар не потрапляють лише ті, хто брат, сват, кум адміністрації/модерації... або просто підлиза 80 левела... А ще, у нас президент мудак, корумповані абсолютно всі органи влади і лікування і освіта платні...

Проморгаюсь... Нет, я снова это вижу... Дежавю, чи шо.

Каждый тролль делает такое гениальное открытие, при попадании в тролли. Неужели и я такое понесу, когда меня обидят?

HWman, тебе сейчас дана редкая возможность отдохнуть от писанины и немного поразмыслить о причинах. У таких, как ты, просто выработан рефлекс - при возникновении какой-либо потребности, алгоритм один - руки, в первую очередь, тянутся к клавиатуре. Когда компьютеров не было, алгоритмы поведения отличались. Возникла потребность, человек встает, куда-то идет, выполняет действия для удовлетворения потребности. Сейчас же многие не видят уже другого решения вопросов, как через клаву и монитор.

А ты совсем обнаглел настолько, что из-за того, что тебе было лень, ты сам признался, ты создал тему с целью, что бы тебе прямо в руки доставили то, что тебе нужно, еще и подешевле. Капец!

Кароч, сиди, читай. Польза будет, в любом случае, даже, если до тебя не дойдет. Мы отдохнем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

qVGfX.jpg

Цікаво, як в цю концепцію вписується Navigator з мінімальною кількістю повідомлень і підозріло високим рейтингом? :_04: Хто він? Не можу зрозуміти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

qVGfX.jpg

Цікаво, як в цю концепцію вписується Navigator з мінімальною кількістю повідомлень і підозріло високим рейтингом? :_04: Хто він? Не можу зрозуміти...

Ты не понял. Суть в дате регистрации. Пять лет разница, а количество постов, примерно, одинаковое. Что косвенно говорит о содержательности общения. Флуд в просторечье называется. А для флуда есть место даже отдельно. Кто мешает, пиши там кто хочет, что хочет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я ще пам"ятаю тебе, як тільки ти зарегався, вже тоді діставав мене своїми постами у всіх без виключення темах зі своєю умисною безграмотністтю. Тоді тобі це здавалося круто! як ти тоді казав: - "це мій почерк"

Бачу чим далі тим більше "хвороба" прогресувала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Флуд в просторечье называется

Пардон за флуд .Але яка ж не гарна цифра повідомлень в kmd,на скріні. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

denymen а хто свариться???

Просто тут проходить профілактично-виховна робота. Як кажуть на заході: "раз в поліцію загребли, то значить дали шанс виправитись"

вибачте можливо і за мій флуд. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як каже народна мудрість:

Якщо захотіти то і до стовпа можна до...доколупатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не в твоєму випадку,

Ти що дійсно не помічаєш нічого за собою, чи прикидаєшся?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це і є ще один приклад дуже змістовного і продуманого повідомлення в конкретнозаданій темі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Столб такой скромный, просто, стоит и говорит: "Блин, ну продайте мне, ну, че вам, лень принести мне детальку? Что вам стоит? Вы только дорогую мне не предлагайте и не ждите, что я сам за ней приду, я ведь - столб, всего лишь."

Це і є ще один приклад дуже змістовного і продуманого повідомлення в конкретнозаданій темі.

Зачем ему трудиться искать примеры, он новых наклепает :D (лень, выходит, не только прогрессом рулит)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти що дійсно не помічаєш нічого за собою, чи прикидаєшся?!
Хто-то у нас не так давно написав купу "змістовних" постів про гібрид і МТБ? ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таааа?!?!?!?! не може бути? :_09:

То не я!

Це мені плем"яшка накляцала, коли я ходив води попити. Ну в кожного з нас бувають "зриви" :D

Хоча тема про "гібридонайнер" цікава вийшла

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже це сталось?? :sm142:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HWman, наводжу приклад, де ти жостко тупив, а після того, як тобі вказали на твою тупість - ти й далі продовжував тупити. А щоб не тупити - треба було просто УВАЖНО прочитати попередні повідомлення.

Це діагноз, якщо людині вказують на її помилку - а вона далі робить ту ж помилку.

Більшість твоїх повідомлень на форумі тупі й примітивні. А більшість людей схильна по повідомленням оцінювати і їх автора. Тому якщо тебе вважають тупим і примітивним дописувачем борди - то це винятково тому, що ти поплутав форум, на якому варто писати щось варте уваги, з підлітковим "чятом", в якому можна тупо писати всяку примітивну муть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна було б сказати - "Феномен"!

Але.

Значна частина людей часто подорожує та/або мріє про подорожі. Тому той, хто мандрує, хто в рідній природі знаходить чарівні місця та моменти, фотографує їх і ділиться своїми подорожами з форумчанами - отримує заслужені плюси в репутацію.

Будь-хто, хто кожним своїм постом публікуватиме дійсно цікаві речі, зможе заслужити високу репутацію з відносно низькою кількістю повідомлень :) Це ж логічно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik,частіше отримують хорошу репутацію за влучні "фразочкі" :_02:

аха він мене цілий рік троллив тим, що мене колись в групу троллі відправили, а тепер я відірвуся :horse: ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Грішать всі, але під удар не потрапляють лише ті, хто брат, сват, кум адміністрації/модерації... або просто підлиза 80 левела..

HWman, не переймайся. Думаю в цьому ти не далекий від істини. От я сьогодні мінуснув одну форумчанку зі статусом VIP-користувачі (для тих хто не знає: такі користувачі можуть бачити хто їх плюсує та мінусує) - і у мене репутація моментально знизилася на 10 пунктів. С чего бы это :) А щодо теми то особисто я здивувався коли тебе записали в тролі. Особисто я не слідкував за твоїми повідомленнями, але те що попадало мені на очі абсолютно не викликало в мене асоціації з троллізмом, якщо можна так сказати. В свій час Гетто, царство йому небесне (шкода що не встиг познайомитись з ним особисто), тут так "зажигав" :) ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...