Перейти до змісту

8.01 Збили людину на переході біля к-тру "Промінь"

Гаврилюк Андрій

Рекомендовані повідомлення

На пішохідному переході за адресою Перемоги 2 (біля кінотеатру «Промінь») 8 січня в проміжку між 19:10-19:30 було збито людину. Водій авто втік з місця ДТП. Прохання свідків цієї пригоди, які мають інформацію що може допомогти знайти водія зателефонувати за номером 0996554000.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажіть, відомо в який бік їхав водій? до вокзалу чи від вокзалу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до вокзалу чи від вокзалу?

до історичного чи від історичного - перехід же ж на Перемоги-то?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не впевнений в даті, але приблизно в такий час я бачив швидку допомогу біля зупинки, що на боці "Укртелекому" і якраз під'їхав "експертський" бус із сиреною. На зупинці, як ні в чому не бувало, стояли люди і все було ніби як завжди, ніяких признаків ДТП видно не було. Тому я вирішив, що просто комусь стало погано, і пішов далі, оскільки поспішав. Співчуваю постраждалому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Моя дружина бачила постраждалого в аптеці.

На жаль самого ДТП не бачила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво скільки треба там щоб збили людей щоб щось з тим переходом зробили, особливо в час пік суцільний поток людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так мало того що збив, той мудак одразу ж погасив світло і втік з місця пригоди. Сука.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ото ж треба, що б поставили камери відеоспостереження!!!, хоча б на таких загружених ділянках як там.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

постраждалий хоть живий залишився?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачаюсь... Недобачив. У нас біля променя на грушевського банкомат бачить дорогу. Думав допомогти.

Бажаю скорішого знайдення того сцикуна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На тому переході кілька років тому один муводіла збив мою маму, на щастя все обійшлось. На крик сестри, котра перебувала поруч, пригальмувавши мудак послав обох (сестру і маму котра лежала на дорозі) і поїхав далі. Добре, що свідків не забракло і після заяви у міліцію (номер авто записала сестра) та медогляду, приїхав вибачатись та відшкодовувати збитки (звідки взяв адресу, лишилось невідомим, не виключено що це був працівник органів).

Радив би ще розклеїти оголошення про дану подію на зупинках поруч з переходом (не всі читають борду) можливо хтось відгукнеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу вам як автолюбитель... на тому переході потрібно зробити нормальне світло, і таких випадків стане на 90 % менше!

Коли йде дощ чи починаються сутінки, там хоч помацки їдь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

,я тебе підтримую, але якшо увімкнути світло, довбо**бів менше не стане...нажаль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, і телят які лізуть говорячи по телефону під колеса навіть не дивлячись на дорогу, або біжать через прехід бо тролейбус сцука уєжает, люди наші вже давно забули, або і не знали як переходити дорогу на пішоходному переході, от якби взялись пішоходів штрафувати то порядку було б більше!!! А то тільки водіям штрафи ліплять !

а хто це обіжаний такий ??? Невже неправда чи впізнали себе???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, і телят які лізуть говорячи по телефону під колеса навіть не дивлячись на дорогу, або біжать через прехід бо тролейбус сцука уєжает, люди наші вже давно забули, або і не знали як переходити дорогу на пішоходному переході, от якби взялись пішоходів штрафувати то порядку було б більше!!! А то тільки водіям штрафи ліплять !

а хто це обіжаний такий ??? Невже неправда чи впізнали себе???

Ой, не надто водії пішоходів також пропускають на переходах. Я на Глушець поки весь транспорт не пропущу, то дорогу аж ніяк перейти не можу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви не задумувались , що у темну пору доби вас взгалі не видно , а от якби у вас був хоча б ліхтарик у руках , то вам безпечніше, і нам вас видно. В першу чергу пішохід повинен думати за своє життя , а потім водій , а не навпаки! я пішохід значить прав і пох .... Після ДТП вже пох хто прав хто віноват!!! В одного залізо лише пом*ялося, а в іншого як мінімум проблеми з здоров*ям в кращому випадку ...

Ось що говориться в ПДР щодо пішоходів !

4.14. Пішоходам забороняється:

а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;

б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;

в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину;

г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження;

ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов'язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху;

д) рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Камери... камери і тільки камери...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Камери... камери і тільки камери...

... В камеру ! :0156:

А ви не задумувались , що у темну пору доби вас взгалі не видно , а от якби у вас був хоча б ліхтарик у руках , то вам безпечніше, і нам вас видно. В першу чергу пішохід повинен думати за своє життя , а потім водій , а не навпаки! я пішохід значить прав і пох .... Після ДТП вже пох хто прав хто віноват!!! В одного залізо лише пом*ялося, а в іншого як мінімум проблеми з здоров*ям в кращому випадку ...

Ось що говориться в ПДР щодо пішоходів !

4.14. Пішоходам забороняється:

а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;

б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;

в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину;

г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження;

ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов'язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху;

д) рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку.

Уважним потрібно бути і водієві і пішоходам, але декілька разів був свідком - якесь бидло біля ТАМ_ТАМу на БМВ пре на червоне, ледь діда не збив, дід не дістав ціпком по машині тріснути, бо те мудило різко вируло. Також на переході ДОСААФ стою, чекаю щоб машини проїхали, з протилежного боку уже пішли пішоходи, дійшли ло середини, я ступив на пішохід зі мною разом жінка з коляскою, а якийсь чорт прямо перед носом пролетів, шкода, номер не запам*ятав. Іншим разом стою на переході, їде три автомобіля, думаю, пропущу, два проїхало а перед третім якась сцикуха з мобілою поперла на перехід, навіть не глянула, що водій міг і не встигнути загальмувати. Ось так буває...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись пам'ятаю був випадок з боку к-тру "Промінь" йшла через перехід на ту сторону де "Укртелеком" дівчинка-студенточка звичайно у навушниках і тако собі не помітитла маршрутку №15 - величезний "Богдан" синього кольору. Добре, що водій встиг загальмувати і тільки легенько її зачепив. Цікаво про що думала виходячи на пішохідний перехід студентка??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І відео в тему і супровід музики ФМ теж :0155:

А уявіть собі, що це б не вдень відбувалось, а вночі, їдеш такий собі на зелене світло і тут такий нежданчік на дорозі....була б пічалька :0152:

Або щось на зразок ось такого тіла на дорозі....

А буває і таке на дорозі і тільки пішохід САМ відповідає за свою безпеку і збереженість :0162:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хватить постити відео, тема для того щоб віднайти очевидців і допомогти людині!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От цікаво з 23 постів хтось допоміг ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От цікаво з 23 постів хтось допоміг ???

Я думаю, перш за все розшуком і допомогою мають займатись ДАІ і міліція, бо тут шукати людей які знають людей які бачили ту людину що була біля тої людини безглуздо, шанс один на мільйон....на місці потрібно було шукати очевидців, а якщо і такі були, то вони байдужі до чужої біди, бо не залишились на місці дтп і не засвідчили побачене, такі реалії сьогодення!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...