Перейти до змісту

До Клімчука з колядками

olsad

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А чо, кльово колядок заспівали! І розійшлися. І міліції нікого шукать не треба - абсолютно мирна подія, ніби як біля ялинки потанцювали.

• Відповідей 172
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Треба спитати Клімчука, скільки випускників було на Волині минулого року, і скільки працевлаштовано.

Опубліковано

А журналістів брали попіаритись чи свою думку довести?:)

Шут і балагур.

А це скоріше до організаторів відноситься!:) Постояв, подивився я на цей цирк і зрозумів, що це просто копіюють Київ і виконують вказівки місцевих "революціонерів", яких по прокуратурах совають і все ніяк не посадять! Пшик, а не акція і Клімчук вам класно носа втер! Що сказати - досвідчена людина, до якої вам ще...:)
Опубліковано

Шут і балагур.

А це скоріше до організаторів відноситься! :) Постояв, подивився я на цей цирк і зрозумів, що це просто копіюють Київ і виконують вказівки місцевих "революціонерів", яких по прокуратурах совають і все ніяк не посадять! Пшик, а не акція і Клімчук вам класно носа втер! Що сказати - досвідчена людина, до якої вам ще... :)

спитайте клімчука, чи ваш язик йому в дупі не муляє )

Опубліковано

Треба спитати Клімчука, скільки випускників було на Волині минулого року, і скільки працевлаштовано.

Ми не оперуємо всією інформацією, яку має він. В його віці і постійному знаходженні на владних посадах вміння "гарно брехати" - це пріоритет, в чому ми сьогодні і переконалися.

Опубліковано

Правильно кажете. З його досвідом він мав би нас, звичайних громадян, а не матьорих політиків, ростерзати. Але не вийшло, бо за нами правда.

Опубліковано

Постояв, подивився я на цей цирк і зрозумів, що це просто копіюють Київ і виконують вказівки місцевих "революціонерів", яких по прокуратурах совають і все ніяк не посадять! Пшик, а не акція і Клімчук вам класно носа втер! Що сказати - досвідчена людина, до якої вам ще... :)

Вы адресом не ошиблись? Там, где я была сегодня (по, абсолютно, личной инициативе), было все на уровне. И заколядовали, и вопросы задали, побеседовали. Конструктивности ждать было бы глупо от чиновника высшей категории. Но и то, что получилось, уже зачет.

Опубліковано

Треба виставити біля облРади шкільну дошку, на якій кожен бажаючий зможе поставити губернатору запитання.

Наприклад

-Чому черга у відділі реєстрації прав власності Луцького району на півроку вперід.

-Чому поставити авто на облік в Мрео коштує так дорого і так довго.Притому, що працівники Мрео абсолютно не відповідають за власну безалаберність та безтолковість.

-_Чому так само в Податковій за незаплачені 3 роки тому 60 коп нараховують 90 грн штрафу, а якщо помилиться чиновник- то йому нічого не буває. Точно те саме з Виконавчою службою.

Точно те саме з судами, рішення яких треба забирати місяцями.А потім там знаходиться купа орфографічних помилок, через які все треба переробляти.

-Чому штучно створюються черги в пунктах пропуску на польському кордоні і люди змушені платити, щоб швидше проїхати.

І нехай він кожен ранок йдучи на роботу читає цю дошку, бо це конкретно його домашнє завдання, а через тиждень звітується, що і як виконано.

Опубліковано

Постояв, подивився я на цей цирк і зрозумів, що це просто копіюють Київ і виконують вказівки місцевих "революціонерів", яких по прокуратурах совають і все ніяк не посадять! Пшик, а не акція і Клімчук вам класно носа втер! Що сказати - досвідчена людина, до якої вам ще... :)

Вы адресом не ошиблись? Там, где я была сегодня (по, абсолютно, личной инициативе), было все на уровне. И заколядовали, и вопросы задали, побеседовали. Конструктивности ждать было бы глупо от чиновника высшей категории. Но и то, что получилось, уже зачет.

Наступного разу потрібно серйозніше підготуватися - і підемо в плюси. Будемо вчитися на власних помилках !

Опубліковано

-Чому поставити авто на облік в Мрео коштує так дорого і так довго.Притому, що працівники Мрео абсолютно не відповідають за власну безалаберність та безтолковість.

Точно те саме з судами, рішення яких треба забирати місяцями.А потім там знаходиться купа орфографічних помилок, через які все треба переробляти. -Чому штучно створюються черги в пунктах пропуску на польському кордоні і люди змушені платити, щоб швидше проїхати.

Ці питання не зовсім до Климчука.

Більш цікаві питання були б по тендерам, особливо по ЛСТМ (п.Чорнуха). Чому тільки це підприємство виграє багатомільйонні тендери на будівництво в області. І на цих тендерах Житлобуд-2 виступає як учасник, а сам Житлобуд-2 пов'язаний з тим самим Чорнухою. Інших учасників останнім часом немає. Також, чому в ГУ Держказначействі Волинської обл. пріоритетними платежами є платежі ЛТСМ, а по іншим платежам (стаття витрат та сама - будівництво) - зась. Так само, питання по Ягодинському переходу і т.д. і т.п.

По Брищенському сміттєзвалищу - будівництво заводу.

Опубліковано

і т.д. і т.п.

шо значить і т.д. і т.п.??????? В першу чергу потрібно про це питати, адже він - голова держадміністрації!

Мене не обходить, звідка він узяв тії п'ять гектар землі, але я хтів би знати за прізвища Гузь, Москвич, Шиба - шо з ними таке, шо за кримінальні впровадження? Шо за маладьож йому сьогодні питання задавала? Як заслані козачки - "БП - а звідку то у вас тая земля?!" - "Я на неу заробив!!! Здрісніт!" - "Ааааа - поніли, йдем звіцца, бо він на неу заробив!" і гайда на камеру знімацця.

Шановні! Я тапіро з вами нікуди не піду - ні на які акції, ні "будувать державу"! Ви сі сьогодні всрали, аби як то не звучало.

А як не можуть "активісти" спитать - пропоную ті запитання формулювати і нотувати всей громадов! У окремом топіку.

Опубліковано

Ага , то що БП сам і ,, зустріч,, організував ? Спрацював на випередження.

То тоді прикрутити тут голосувалку, обрати 5 найгостріщих питань та поставити дошку перед його кбінетом, чи по дорозі до нього.

Опубліковано

Більш цікаві питання були б по тендерам, особливо по ЛСТМ (п.Чорнуха). Чому тільки це підприємство виграє багатомільйонні тендери на будівництво в області. І на цих тендерах Житлобуд-2 виступає як учасник, а сам Житлобуд-2 пов'язаний з тим самим Чорнухою. Інших учасників останнім часом немає. Також, чому в ГУ Держказначействі Волинської обл. пріоритетними платежами є платежі ЛТСМ, а по іншим платежам (стаття витрат та сама - будівництво) - зась. Так само, питання по Ягодинському переходу і т.д. і т.п.

По Брищенському сміттєзвалищу - будівництво заводу.

По тендерам БП відповів, що ніякого відношення до їх проведення він немає.

Ді, після того, як ти пішов, БП вийшов і відповідав на запитання, всі запитання, від усіх охочих. Як відповідав, це вже інша історія.

Опубліковано

шо значить і т.д. і т.п.???????

Це значить, що треба мати інсайдерську інформацію або шукати інформацію з відкритих джерел, але в цих питаннях проглядається корупційна складова.
Опубліковано

А це скоріше до організаторів відноситься! :) Постояв, подивився я на цей цирк і зрозумів, що це просто копіюють Київ і виконують вказівки місцевих "революціонерів", яких по прокуратурах совають і все ніяк не посадять! Пшик, а не акція і Клімчук вам класно носа втер! Що сказати - досвідчена людина, до якої вам ще... :)

О, так, оте "Святотатці, святотатці" - це дуже класно получилось)))

Опубліковано

звідка він узяв тії п'ять ге

з чимось я з тобою згідний з чимось ні, питання були тут озвучені і їх можна було обговорити, тут вже всі ми лажанули, бо не доклали до цього руку (пс, мене ті питання. що були озвучені теж мало цікавлять)

Опубліковано

Панове невдоволенні, а що заважало вам поставити "правильні" запитання, те, що вас цікавить?

Опубліковано

Як на мене все вийшло добре . Всім дуже велика дяка особисто від мене і моїх друзів. Ми збиралися поколядувати що і зробили .А запитання і справді можна зібрати і прийти на прийом "заздалегідь попередивши пана (європейця)" щоб не було питань від "органів?".

Опубліковано

а що заважало вам поставити "правильні" запитання, те, що вас цікавить?

мені заважали ті, хто "прості" питання задавали. Таке враження, що у нас ЗМІ представляють не журналісти, а оператори. І я свою обуру висловив на місці. А про запитання потрібно думати до того, як збирати людей.
Опубліковано

Гузь, Москвич, Шиба - шо з ними таке, шо за кримінальні впровадження?

Ді, на те він сказав би, що то питання до прокурора, а не до нього. Він зпершу не хотів іти на контакт, взагалі. Якби ти трохи зачекав а не пішов, то мав би пізніше нагоду поставити які хоч питання, як ми й зробили. Інша річ, що він собі казав все, що хотів, а на питання або не відповідав, або викручувався як вьюн. Ді, я особисто не вірю, що ми його зможемо наставити на путь істинний, але сьогодні ми показали, що ми про нього не забули, заставили понервувати, щоб йому теж спокійно не спалося.

Опубліковано

В первую очередь, нам надо было решить - колядуем мы, или идем на пикетирование, на политическую акцию. Если идем выяснять отношения в щедрый вечер, то тут нужна более серьезная и продолжительная подготовка. Так что, Ди, не кипишуй, ты сегодня без велосипеда, ты сегодня злой. Все прошло лучше, чем я, например, ожидала. Сначала заколядували, потом вышел хозяин, угостил конфетками, спел с нами, поговорил "по душам" и с миром по домам (я ждала, что на первом этапе все закончится). Сегодня была такая программа. Праздничная.Спонтанная. А на серьезный диалог губернатор нас сам пригласил, обещал, что не будет избегать. Вот, теперь ловим на слове, готовим вопросы, идем спрашивать.

пс: А еще мы же разведку боем провели. Ведь, как оказалось, никто и не знал, где именно дом губернатора. А теперь мы "знаем дорогу".:)

Опубліковано

Якби ти трохи зачекав а не пішов, то мав би пізніше нагоду

звиняйте, та це мене не влаштовує. "Коли всі розійшлись, бетмен розказав усе!"

Тоді озвучуйте те, що запам'ятали ,чО.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...