Перейти до змісту

Задорнов про Майдан((((((((

VilanS

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь

Дибіл є дибіл.......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

був про нього кращої думки, відверто хаїть все що про нас знає!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я йому сьогодні написав на @, що вважаю його мудаком.

Чекаю на відповідь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завжди Українці поважали це гівно! завжди дивились його концерти, завжди я слухав це чьмо! і думав норм. мужик.

Всім передам! Дибіліще!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якім то треба бути дибілом щоб говорити хто Кличків виростив. Да половину русского говна вивчив СРСР!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заборнити йому в"їзд в нашу НЕНЬКУ! Мудак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чесно скажу - не змогла додивитись до кінця... так гівняно на душі стало... він завжди асоціювався в мене з дитинством, частенько з батьками дивились його виступи, мало тоді що розуміла в силу свого віку. Коли стала більш свіома він був для мене всеодно позитивним персонажем. Навіть те його "тупые американцы" сприймалось з іронією і усмішкою, але те що я почула сьогодні було просто принизливо-гівняно-гидко....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да половину русского говна

шановний, тихіше - вас читають модератори. вони можуть образитись :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що-що він сказав про наші цукерки?

шо тут можна сказати? кацапи і є кацапи. а, і до речі, його гумор ніколи не любив. власне возвеличення за рахунок інших (я про його жарти на предмет "тупих амєріканцев" кажу) - це так ... низько?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кацап смердючий...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив ще вчора в твітері писали про це інтервью, але коли подивився відео то зрозумів з якою ненавистю він відноситься до нас та до нашої країни....... мудак короче тут більше нічого не скажеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також до кінця навіть дивитись не став, гавно одне слово...

до речи, хто знає пінку для гоління Українського виробництва? відверто кажучи я просто уваги ніколи не звертав, а той козел, коли голитись стало важко, почитав хто виробник? чи все життя купляв за раді такого історичного моменту? мазохист уєв :0121: :0121: :0121:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам то живе в Ризі, в євросоюзі, а поносить гівно тут, ось такий от гавнючок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він колись казав що читає всі листи - можна дружно відписати що ми думаєм про нього, але грамотно )))

http://zadornov.net/?page_id=1179

https://vk.com/mzadornov

Михаил Задорнов (латв. рас. Mihails Zadornovs), также, возможно, Мойша Матусевич (евр. рас. מוישי מאַטאָוססעוויטטש) — расовый советско-российский сатирик, юморист, журналист и вегетарианец, породивший массовыезабеги по поводу качества, тематики и подтекста своих выступлений.

В девяностые выделялся среди остальной юмористической тусовки зомбоящика хорошим, годным юмором. Но со временем боянов и плагиата в его выступлениях становилось всё больше, сам он из сатирика переквалифицировался в филолога, а со второй половины 00-х стал активно шутить про ЕГЭ, компьютеры и эти ваши интернеты. В данный момент является регулярным вбрасывателем в массы говна разных сортов и разнокалиберным троллем. Живёт в городе Юрмала, что в Латвии, однако при любом удобном случае не упускает возможности обхаять Прибалтику, что невозбранно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніколи його терпіти не міг...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще більше почав хотіти в ЄС, і ще більше зрозумів що всі маскалькі козли нам просто заздрять.

Ур-0д він, хай сидить в своій тайзі. Путін сказав про мене напишеш, сядеш-от і пише про всіх, сцикун.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба в Україні випустити туалетний папір з його партрєтом буде тоже весело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почитав коменти, довіряю, від прослуховування відмовися:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтримую і фотка щоб була на самій бумажці з обох сторін

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтримую і фотка щоб була на самій бумажці з обох сторін
Вважаю, що не треба опускатись до його рівня. Треба просто ігнорити його, його концерти...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почитав коменти, довіряю, від прослуховування відмовися :)

Давно в нем разочаровалась и как в человеке, и как в юмористе. Потому и без комментариев не собиралась его смотреть. Вообще, избегаю сейчас смотреть и слушать антимайдановскую пропаганду. Нервная.

А недавно Жванецкого увидала, "Дежурный по стране". Его там про Майдан спросили. Я напряглась по началу, мало ли, а вдруг, и он сбрендил на старости лет. Но обошлось. Старик еще в форме. Кстати, публика принимала нормально, аплодировали и улыбались. Так что, не мешайте всех кацапов в одну кашу. На Майдане их тоже немало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тематика його шуток втрачає популярність. Щось нове (крім гону на янкі) він придумати вже не може. Тому змушений всякими методами підтримувати інтерес до себе. В рашці така риторика популярна і виграшна, ось він і старається. Мені він вже давно набрид зі своїми одноманітними жартами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...