Перейти до змісту

Що за дим навис над містом?

init

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

можливо це не просто туман..... на 33 теж саме а раптом це якась хімія якась (по трішички трують людей) моя думка завжи будуть люди це списувати в ночі на туман або.... цеж ніч мало хто не спить

Опубліковано

можливо це не просто туман..... на 33 теж саме а раптом це якась хімія якась (по трішички трують людей) моя думка завжи будуть люди це списувати в ночі на туман або.... цеж ніч мало хто не спить

Дим чувствується...

Опубліковано

можливо це не просто туман..... на 33 теж саме а раптом це якась хімія якась (по трішички трують людей)

помоєму ти параноїк :_07:

Опубліковано

можливо це не просто туман..... на 33 теж саме а раптом це якась хімія якась (по трішички трують людей)

помоєму ти параноїк :_07:

буває)
Опубліковано

Незнаю на рахунок диму, та близько шести годин тому, на горизонті зявився округлий обєкт, який дуже яскраво світиться. На даний момент він піднявся вище і вісить над містом, відчуваю якесь тепло від нього. Хтось знає що це? ЗМІ мовчать

PS: помітив що цей дим трохи глушить небезпечне випромінюваня від обєкта, навіть незнаю що небезпечніше

Опубліковано

Незнаю на рахунок диму, та близько шести годин тому, на горизонті зявився округлий обєкт, який дуже яскраво світиться. На даний момент він піднявся вище і вісить над містом, відчуваю якесь тепло від нього. Хтось знає що це? ЗМІ мовчать

PS: помітив що цей дим трохи глушить небезпечне випромінюваня від обєкта, навіть незнаю що небезпечніше

хахахахахаха, на діскавері науку тобі, епізоди писати :0137:

Опубліковано

ЕТАПЯТЬ! Оцінив! )
Опубліковано

На Софії Ковалевської навпаки - без дима і шума понаїхало зранку пару пожежних машин, мєнти, швидка... Прічьом я афігєл - пожежний Зіл(чи Газон - не в курсі) - надраєна срібляста драбина, помита машина, все аж блищало! Америка, блін!

Опубліковано

А Я ВАМ КАЗАВ!!! Щось тут не те...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...