Перейти до змісту

Яка мишка краща?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникла потреба в придбанні мишки, бажано безпровідної.

Звідси питання, що краще - блютуз, радіо, чи не морочитися і брати юсб (але шнурок буде мішати).

Хто що може сказати по даних різновидах підключення - швидкість реакції, надійність зв'язку з компом, час роботи від батарейок (чи буде працювати від акумулятора (1 акум. 1,2В) чи потрібні все таки батарейки (1 бат. 1,5В)), кращий (надійніший) виробник? Радіо (блютуз) продаються з адаптером чи без?

Опубліковано

Скільки років працюю ще ніразу шнурок не заважав... Блютуз.. Радіо... Баловство однако... Мені для роботи важливіша якість оптики і ресурс кнопавок миші.

зі. Користуюсь X7 XL-750BK. Для роботи з графікою/3д саме то.

Опубліковано

Візьми звичайну зі шнуром, думаю це вже не настільки критично. І так багато різного випромінювання, нащо ще одне. Головне на що зверни увагу це на її форму!!! Вона повинна бути зручною саме для Твоєї руки.

Опубліковано

Блютуз не бери в жодному разі. Варінта 2 або USB або з радіоінтерфейсом. Якщо для ігор, тоді тільки USB, якщо для офісної роботи, тоді можна на радіоінтерфейсі.

Опубліковано

Я використовую ось таку Logitech m185, хороша, недорога і на нормальній 1 батарейці працює десь до року часу.

Дуже багатьом знайомим купував саме цю модель (штук 10), ще не жалівся ніхто.

Опубліковано

Однозначно USB, надійність та відгук девайса. Особисто мені, шнур ніколи не заважав. Користуюсь більше 3-ох років Razer DA 3500, в майбутньому хочу придбати SS Sensei або Kana.

Опубліковано

Давним-давно відмовився від провідних мишок, оскільки кабель просто бісить -- то валяється кільцями на столі, то чіпляється десь під столом і не дає потягнути мишку на себе, коли потрібно. З безпровідних довго користувався Logitech MX Revolution, потім до ноутбука взяв Logitech M505 (батарейок реально вистачає більше як на пів року), зараз робоча Logitech Perfomance MX -- не нарадуюсь! Жодних лагів в іграх або проблем з точним позиціонуванням при роботі з графікою не помітив, тим більше якщо є пряма видимість між мишкою і ресівером (в мене він лежить в куточку стола, винесений на комплектному USB-подовжувачі). Лаги в роботі сучасних безпровідних мишок -- такий самий міф, як необхідність регулярно розряджати Li-Ion акумулятор мобільного телефону в ноль :)

P.S. А зараз і клавіатуру взяв безпровідну (Logitech K800) і диву даюсь, чого я лише зараз це зробив -- це ж такий кайф! :)

Опубліковано
ходять слухи, що безпровідні шкідливі ... в чоловічому плані.

1047537.jpg

Матеріал - фольга

Ну, і по темі:

А4 X6 або X7. В першої тонший шнур, в другої є перемикач чутливості. ІМХО друга краще.

І ще одне:

Хто знає - є безпровідний комплект з мишкою розмірами не меншими, як в A4 X-705k (яка довга і важка)?

Размеры, мм (Ш х В х Г) 62 x 120 x 39

Вес брутто 0.33 кг

174337z28.jpg

Опубліковано

Сядь дальше, познакомішся з міфом (за столом поф якій комплект, а єслі до дівана 3м + непрямая відімость на транслятор ...)

3м+? Для чого? Ти з провідною мишкою теж сидиш за 3м+ від системника?

Опубліковано

Logitech Anywhere MX

спокійно "стріляє" по кімнаті 5,5х3м ( напару з клавою К360 приєднані до НТРС), відмінно їздить по будь-якій поверхні, навіть по прозорому склі.

Опубліковано

P.S. А зараз і клавіатуру взяв безпровідну (Logitech K800) і диву даюсь, чого я лише зараз це зробив -- це ж такий кайф!

А я місяць тому все таки зробив татові подарунок у вигляді набору HP C7000 Wireless Desktop (QB643AA). Його реальна ціна ~ 80$. Але так як в Україну помилково попала велика партія цього товару з анлійською розгорткою клавіатури, мені HP C7000 вдалося купити за 35$ (більш ніж в два рази дешевше). Плюс поклеїв прозорі наклейки з укр. розгорткою. Зовнішій вигляд практично не споганили, думав буде гірше.

Так от, набір просто розкішний. Вчора переставляв батькам ОС, то трохи поклацав. Відчуття преміум продукту: матеріали, якість збірки, лаконічний зовнішній вигляд. Хід клавіш на клавіатурі приємний. Щодо розгортки, привикнути прийдеться лише до короткого лівого шифту, всі інші клавіші в зручному розташуванні. Мишка теж сподобалася. Гарно лежить в руці. Поверхня хоч і глянцева, але не марка. Лише трохи голосно клацають кнопки. В комплекті батарейки Duracell, що теж, на мою думку, говорить про позиціонування продукту. І все це за ~300 грн. Тато залишився задоволеним. Мама не менше, бо гучна стара клавіатура заважала їй спати. Я щасливий! :)

Logitech Anywhere MX

Класний пацюк. Колись хотів такого, але поки зібрався купувати, звик до тачпаду і необхідність в першому відпала.

Опубліковано

Виникла потреба в придбанні мишки, бажано безпровідної.

Звідси питання, що краще - блютуз, радіо, чи не морочитися і брати юсб (але шнурок буде мішати).

Хто що може сказати по даних різновидах підключення - швидкість реакції, надійність зв'язку з компом, час роботи від батарейок (чи буде працювати від акумулятора (1 акум. 1,2В) чи потрібні все таки батарейки (1 бат. 1,5В)), кращий (надійніший) виробник? Радіо (блютуз) продаються з адаптером чи без?

Прочитавши поради фахівців уточнюю:

мишка потрібна людині для ноутбука, який буде соватись туди-сюди.

Користуюсь X7 XL-750BK. Для роботи з графікою/3д саме то.

Дома на стаціонарному в самого така.

Давним-давно відмовився від провідних мишок, оскільки кабель просто бісить -- то валяється кільцями на столі, то чіпляється десь під столом і не дає потягнути мишку на себе, коли потрібно.

Саме те.

Лаги в роботі сучасних безпровідних мишок -- міф

Дійсно так?

Опубліковано

Дійсно так?

Я не "хвалю своє болото", бо маю можливість вибрати таку мишку, яка буде повністю задовільняти мої потреби. А лаги мене самого дратували б дико. Відповідно, якщо я користуюсь Logitech Perfomance MX -- значить лагів немає :)

Опубліковано

Дійсно так?

Якщо якась китайська-безпородна, може потріпати нерви, а брендові - гарно себе поводять.

Існують навіть Wi-Fi миші, котрим потрібен лише Він7 :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...