Перейти до змісту

Хто пробував заробляти, або заробляє на bitcoin

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
1 час назад, Zevs_Isver сказал:

так і є :(

якщо хочеш подивитися як працює майнінг - спробуй на якійсь іншій, менш вибагливій до "заліза", валюті

Порадьте. Яка валюта є маловибагливою для заліза? 

Опубліковано
1 минуту назад, msice сказал:

Порадьте. Яка валюта є маловибагливою для заліза? 

Постав найсхеш-майнер, який згадували на минулій сторінці. Імхо найпростіший спосіб, щоб почати.

Опубліковано

Якби все було так просто і дешево то всі цим займалися б.

І криптовалюти так дорого не коштували б.

Це те само шо золото кожен в себе на городі копає лопатою))

Ціна його явно була б не така як є))

• +1 1
Опубліковано
16 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Це те само шо золото кожен в себе на городі копає лопатою))

Ціна його явно була б не така як є))

Ваші накопані біткоїни і стали золотом

Опубліковано
44 минуты назад, WebTraveller сказал:

На ноуті нереально шось майнити

Потужності не ті. В нуль аби вийшов

Та ж чоловік хотів спробувати, щоб зрозуміти, що і як працює.

Опубліковано
6 хвилин тому, nickel сказано:

Та ж чоловік хотів спробувати, щоб зрозуміти, що і як працює.

угу,

головне зрозуміти процес - то найцікавіше

а якщо це ще принесе вигоду - супер

• +1 1
Опубліковано

@msice ефір на 2гб карті не майниться впринципі, DAG файл який має загружатись у відеопамять вже становить близько 3 гіг, ну а карточка на якій ти хоч запуститись - зжере більше електроенергії ніж тобі щось накопає.

Пробуй ZEC, він має запрацювати, але повторюсь вихлоп буде кілька центів на добу.

Вцілому, якщо хоч попробувати що то є наяву, шукай R9 280/280x/290, чи свіжі і недорогі Rx460/550/560, GTX1050Ti

Опубліковано

питання  не в заробітку, питання в розумінні самого процесу

а для цього не треба купляти карту на за 500 баксів

можна і на проці помайнити щось новеньке і дешеве,

намайнити пару монет, переслати собі на гаманець,  подивитися на підтвердження,  переслати на біржу, продати-купити, бабрати собі на гаманець -

бо загальні принципи однові....

тай не ефіром єдиним.... є інші валюли

• +1 1
Опубліковано

Я думав ти мене тролиш в попередньому пості. Параноя. :)

Я якраз на роботі, на проці майню найсхешем, якраз щоб вкурити що і як. 1 долар вже є, ще треба 4, щоб вивести і прогнати приблизно як ти написав. Навіть не знаю, що він майнить, лише алгоритм знаю який, нараховують в біткоінах.

З батніка ні разу не получилося запуститися, тому найсхеш якраз для такого тупака як я.

З усіх машин, лише на одному компі дає майнити і то лише процом. Теоретично ще відяха мала б, але постійно видає помилку про застарілий драйвер. Комп все-рівно весь час увімкнений, роботі майнінг не заважає, коли мені треба більше потужності майнер ділиться сам. Я його навіть не помічаю.

Опубліковано

якось зимою 2014 я з друзями(2шт) рішили чуток помайнити, у мене був радік 6880 ХД, у дружбана щось схоже, а інший на своєму ноуті, моїх 4 ядра і5 видавали по 10Мх кожен + відяшка 380Мхз, у друзів загалом десь під 500Мхз, через 2 місяці майнинга у мене появилися артефакти, у мого одного з друзів згоріла відяшка на ноуті, в іншого боявилися проблеми з БЖ.

я просто застерігаю - не варто майнити на звичайних домашніх пк ))

• -1 1
Опубліковано
6 хвилин тому, Віталька сказано:

через 2 місяці майнинга у мене появилися артефакти, у мого одного з друзів згоріла відяшка на ноуті, в іншого боявилися проблеми з БЖ.

Треба, щоб руки з плечей росли та голова була на місці :D

Опубліковано
23 минуты назад, Віталька сказал:

Якшо відяху не розганяти, думаю проблем ніяких не буде

Опубліковано
29 минут назад, nickel сказал:

Я думав ти мене тролиш в попередньому пості. Параноя. :)

Я якраз на роботі, на проці майню найсхешем, якраз щоб вкурити що і як. 1 долар вже є, ще треба 4, щоб вивести і прогнати приблизно як ти написав. Навіть не знаю, що він майнить, лише алгоритм знаю який, нараховують в біткоінах.

З батніка ні разу не получилося запуститися, тому найсхеш якраз для такого тупака як я.

З усіх машин, лише на одному компі дає майнити і то лише процом. Теоретично ще відяха мала б, але постійно видає помилку про застарілий драйвер. Комп все-рівно весь час увімкнений, роботі майнінг не заважає, коли мені треба більше потужності майнер ділиться сам. Я його навіть не помічаю.

Шоб не мучитись з виводом намайнених мільйонів)), біржами і т.д. є гарний укр. сайт:

https://btcbank.com.ua/

Створи там гаманець і вкажи в найс-хеші. Зразу можна буде на карту привата виводити.

Правда якшо гаманець створений не в найсхеші, то сума для виводу 0.01 BTC. 

А це тижня 2 майнити на крутій відясі типу 1080

Опубліковано
3 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Якшо відяху не розганяти, думаю проблем ніяких не буде

навіть якщо і розганяти то все ОС,

(хоча той розгін скільки дасть відсотків приросту?)

головне охолодження нормальне

• +1 1
Опубліковано
32 хвилин тому, Віталька сказано:

якось зимою 2014 я з друзями(2шт) рішили чуток помайнити, у мене був радік 6880 ХД, у дружбана щось схоже, а інший на своєму ноуті, моїх 4 ядра і5 видавали по 10Мх кожен + відяшка 380Мхз, у друзів загалом десь під 500Мхз, через 2 місяці майнинга у мене появилися артефакти, у мого одного з друзів згоріла відяшка на ноуті, в іншого боявилися проблеми з БЖ.

Є зворотні приклади, де топові радеони 7ххх в людей по кілька років майнять і досі бодрячком. Якщо в тебе по причині браку\кривих рук\недостатності навиків-вмінь-знань\галімих бж скопитилась карточка, ну це ж не означає що інших чекає те саме ;)

п.с. майніть на будь-яких, де це можна впринципі реалізувати

• +1 3
Опубліковано

Не хочу глибоко вникати, а по тому що на "поверхні" копнув не можу зрозуміти: чому зараз радеони продовжують бути такими дорогими? Вони що більше накопують ніж жирафи?

Розумію різні валюти різні курси, але все ж, чому за радик 580 просять як за 1070? 

Опубліковано

а патамуша поки до веги, яка тільки-тільки лізе на ринок - це був червоний топ, логічно що її вартість не може бути на рівні 1050ті-1060 :)

Опубліковано
1 хвилина тому, Deemon сказано:

а патамуша поки до веги, яка тільки-тільки лізе на ринок - це був червоний топ, логічно що її вартість не може бути на рівні 1050ті-1060 :)

Якби лише через це, то їх би повно було на прилавках. А так їх метуть в першу чергу ніж ті ж жифорси. Я згадую як за 210$ не купив 470 в той час як 1060 вартувала 320$.

Так що ціна 470/570 в 350$ диктована інтересом до неї ;) 

Опубліковано
1 година тому, Ukrainec сказано:

Я згадую як за 210$ не купив 470 в той час як 1060 вартувала 320$.

470 дає більший прибуток в майнінгу ніж 1060

Опубліковано
10 хвилин тому, case_l сказано:

470 дає більший прибуток в майнінгу ніж 1060

470 вартує більше, жре електрики більше  і дає 27mh/s 

1060 вартує дешевше, жре менше і дає 25mh/s 

+ 1060  легше буде "скинути" так як її привабливість для геймерів більше при умові рівної ціни на віддачу, але якщо ціну доведеться теж уступати, то це ще один "-" для радеонів?   

Опубліковано
6 хвилин тому, Ukrainec сказано:

470 вартує більше жре електрики більше  і дає 27mh/s 

1060 вартує дешевше жре менше і дає 25mh/s 

Якраз в стоці 1060 дає 20, а 470 - 25. Тобто в стоці 470 дає чистого прибутку більше навіть з врахуванням електрики. 

Можеш перевірити калькулятором - https://new.nicehash.com/profitability-calculator

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...