Перейти до змісту

Хто пробував заробляти, або заробляє на bitcoin

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

9 годин тому, lord сказано:

Є ще один придурковатий який зветаєтся до людей - Вася))

Ти не "вася", ти - дятел

Змінено користувачем Bliksss
  • Ха-ха 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Написати ім'я з малої літери - рідкісна неповага до людини.

Ми з ним попрощалися.

Назавжди.

• Дякую! 1
  • Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 годин тому, nickel сказано:

Залишилися ще майнери на Борді? :)

майню etc

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, alexvvv сказано:

майню etc

який ріг?

що по вихлопу в день?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, Zheny@ сказано:

який ріг?

що по вихлопу в день?

rx470

враховуючи те, що долар подорожчав, а ціни на електрику - ні, то профіт збільшився.

Змінено користувачем alexvvv
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, alexvvv сказано:

rx470

враховуючи те, що долар подорожчав, а ціни на електрику - ні, то профіт збільшився.

одна?

Чи скільки?

Ферма яка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часов назад, alexvvv сказал:

майню etc

Аналогічно. Деколи rvn. Поки світло окуплює, хай працює. До того ж це мій обігрівач у ванній) Зараз над відяхами досушую сливки і яблука, то включив ворону, вона жаркіша. Працює трійка 584 в ванній, четверту в пк забрав. Але малий часто забуває там майнер включати...

Змінено користувачем Cniperman
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, Cniperman сказал:

Аналогічно. Деколи rvn. Поки світло окуплює, хай працює. До того ж це мій обігрівач у ванній) Зараз над відяхами досушую сливки і яблука, то включив ворону, вона жаркіша. Працює трійка 584 в ванній, четверту в пк забрав. Але малий часто забуває там майнер включати...

При нынешних ценах на обогреватели, ферма хорошее вложение). Так можно водянку через ьойлер поставить, пусть и воду греет...

• Ха-ха 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, romanc сказано:

При нынешних ценах на обогреватели, ферма хорошее вложение). Так можно водянку через ьойлер поставить, пусть и воду греет...

якщо опалення автономне, то майнінг його повністю заміняє, ще й за це платять гроші

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 годин тому, Zheny@ сказано:

одна?

Чи скільки?

Ферма яка?

9 470

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, Cniperman сказано:

rvn не вмикав влітку, зараз вже похолодало то можна, тим більше що курс виріс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як зараз з майнінгом, після переходу ефіру на пос? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 20.09.2022 at 11:59, nickel сказано:

А як зараз з майнінгом, після переходу ефіру на пос? 

plachuschiy_kot.jpg

Змінено користувачем alexvvv
  • Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, alexvvv сказал:

plachuschiy_kot.jpg

image.png.def2e4d0d037d8d1597f897aeb30f119.png

Картинки не видно, але з її назви все зрозуміло. Та й почитав на інших ресурсах

І чим криптани будете далі займатися?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@nickel поправив зображення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, nickel сказано:

І чим криптани будете далі займатися?

тим чим і завжди, обігрівом планети    

• Cумний 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запасного плану не було?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 хвилин тому, nickel сказано:

Запасного плану не було?

а навіщо запасний план , якщо ті карти себе окупили давно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ти ж їх не для самоокупності брав, а для пасивного заробітку. І його ж хочеться отримувати навіть тоді, коли карти себе окупили.

апд. Навіть не так. Карти тільки тоді почали приносити пасивний заробіток, коли себе окупили. Тобто якраз їх і беруть щоб вони заробляли після окупності, а не ставали після цього.

Змінено користувачем nickel
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, nickel сказано:

Ну ти ж їх не для самоокупності брав, а для пасивного заробітку. І його ж хочеться отримувати навіть тоді, коли карти себе окупили.

апд. Навіть не так. Карти тільки тоді почали приносити пасивний заробіток, коли себе окупили. Тобто якраз їх і беруть щоб вони заробляли після окупності, а не ставали після цього.

вони себе окупили, гроші повернули, тепер можна продавати по карті в місяць, буде пасивний прибуток :0016:

• Ха-ха 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну на 9 місяців вистачить, а далі? То ж в крипті є купа можливостей заробітку, як пасивного так і не дуже. Цікаво чи ти більше нічим не цікавився, не пробував? Питання до всіх, до речі. Я от частково перечитав цю тему і бачу що моє бачення і відношення до крипти змінилося. Я вже без скепсису читаю пости @MACCEN про альткоіни і їхні ікси. Познайомився з чуваком який дуже вдало заробив на цьому. З вкладених 150 доларів купив хату під Львовом, три машини на таксі і собі сраковозку. Тому якось по іншому тепер на це все став дивитися.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...
On 9/12/2022 at 6:12 PM, nickel said:

Залишилися ще майнери на Борді? :)

Тук-тук)))

Ще щось калатає, в невеликий + або в "0".

А ви повимикали сушилки для бастурми та таранки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 hours ago, woodwork said:

Тук-тук)))

Ще щось калатає, в невеликий + або в "0".

А ви повимикали сушилки для бастурми та таранки?

О-о, ти ж раніше ніби ніколи не писав, що фермером став. Чому саме зараз здійснив криптокамінг аут?

Я ніколи не майнив. Все ніяк не наважувався стартанути. Зате вліз в р2р. Якщо хтось пам'ятає мій пост, як я намагався зберегти гривню від знецінення, коли НБУ мав суттєво змінити офіційний курс долара. Саме після того я і зайшов в р2р  За пів року відбив вкладене і на 11 місяці роботи маю +5к тезера, тисячу з яких перелив в копітрейдинг. Якщо копітрейдинг виправдає надії, то планую закинути р2р і поступово переливати прибуток від копітрейдинга в стейкінг. Тобто рухатися в напрямку пасивного заробітку, з мінімумом мого втручання, з мінімальним ризиком, хоч і з меншим відсотком заробітку.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 6/6/2023 at 8:51 AM, nickel said:

О-о, ти ж раніше ніби ніколи не писав, що фермером став. Чому саме зараз здійснив криптокамінг аут?

Я ніколи не майнив. Все ніяк не наважувався стартанути. Зате вліз в р2р. Якщо хтось пам'ятає мій пост, як я намагався зберегти гривню від знецінення, коли НБУ мав суттєво змінити офіційний курс долара. Саме після того я і зайшов в р2р  За пів року відбив вкладене і на 11 місяці роботи маю +5к тезера, тисячу з яких перелив в копітрейдинг. Якщо копітрейдинг виправдає надії, то планую закинути р2р і поступово переливати прибуток від копітрейдинга в стейкінг. Тобто рухатися в напрямку пасивного заробітку, з мінімумом мого втручання, з мінімальним ризиком, хоч і з меншим відсотком заробітку.

Дк, думав всі вкурсі))) особливо не секрет був, мав зо п'ять коровників різної потужності, зараз пару лишив. Штука класна хто з 20-21го.р. починав  заходити то не те що відбив залізо, а на "ламбу" мав би вже відкладати.

Стосовно p2p класна тема, але... ліміти тебе не обмежують по картках? Щоб хоча б 1к$ в місяць мати треба хлча б лям крутанути, а при такій оборотці за міс тебе будуть "любити" у будь-якому банку навіть якщо ти фоп 50ї категорії, вони p2p навчились ідентифікувати(((

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...