Перейти до змісту

Євромайдан - Луцьк!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

063 9771785 - це хто ?

Як пройти на молоді - відповідь . 2 - га група як пройти на пл. Злуки. Не місцеві попаляться за 5 секунд. Замість вулиці можна питати про місця різні. Це легше і паролі щодня не потрібно міняти.

це єдиний спосіб

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

063 9771785 - це хто ?

Як пройти на молоді - відповідь . 2 - га група як пройти на пл. Злуки. Не місцеві попаляться за 5 секунд. Замість вулиці можна питати про місця різні. Це легше і паролі щодня не потрібно міняти.

це єдиний спосіб

Користуйтесь на здоровя.

Опубліковано

Я знаю одне: Львів себе відстояв, шпіонів вичислили і знешкодили. А ми маємо віддати наш Луцьк якимсь тітушкам? Закритись вдома і боятись? Тоді для чого гинуть Волинські Герої в Києві?

Луцьк жорстко патрулюється, Романюк не друшляє. Таксисти справді підключились, всі з раціями і січуть любі рухи. Поки все тихо. Тітушки дійсно їхали з боку Рівне. Автомайдан їх зупинив і розвернув. Де вони зараз - невідомо.

Опубліковано

Захар, тітушки як правило не розмовляють українською. Ідентифікація тупенька, але реально на швидку руку вже нічого і не придумаєш.

Не забувай,але тітушкі "бивают разниє",якщо це перевдягненні менти або зекі,то мова буде калинова,хіба з матюками.Але саме так сьогодні розмовляли байци в масках з арматурами в помаранчевих жилєтках біля ОДА.В трьох словах 2 матюка.Не дивно,що народ їх сприймає за тітушок,бо ж Громадське ТВ створило імідж ревалюцинєра-інтілігента,а маттюгальникі-це данєцкхарькав,нє?))

Опубліковано

а тим часом в контакті вже масово репостять таку штуку:

У Луцьк привезли тітушок,які палять та нищать магазини на 40 та 33 районах! ВСІ НА ДОПОМОГУ ДО ОДА!!!!!

кому це вигідно?

Опубліковано

Я знаю одне: Львів себе відстояв, шпіонів вичислили і знешкодили. А ми маємо віддати наш Луцьк якимсь тітушкам? Закритись вдома і боятись? Тоді для чого гинуть Волинські Герої в Києві?

Луцьк жорстко патрулюється, Романюк не друшляє. Таксисти справді підключились, всі з раціями і січуть любі рухи. Поки все тихо. Тітушки дійсно їхали з боку Рівне. Автомайдан їх зупинив і розвернув. Де вони зараз - невідомо.

Що значить розвернув?

Вас(нас) вбивають, мордують,.... А ми іх просто розвернув? Так вони завтра поідуть.

Як мінімум все відбирати, конфісковувати транспорт - відправляти пішки додому.

Ви бачили, що і як вони з людьми роблять?

Чи ви вважаете якби вони вас зловили - то просто б відправили додому?

Досить.

Опубліковано

Захар, тітушки як правило не розмовляють українською. Ідентифікація тупенька, але реально на швидку руку вже нічого і не придумаєш.

Найкраще питати про вулицю, наприклад:

1.

Як пройти на молоді - відповідь .

2 - га група як пройти на пл. Злуки.

Не місцеві попаляться за 5 секунд.

Замість вулиці можна питати про місця різні.

Це легше і паролі щодня не потрібно міняти.

Живу в Луцьку майже 3 роки, сам не знаю толком міста. Хороший в тебе детектор)

Опубліковано

1.

Якщо я спитаю як кудись пройти чи де така-то вулиця,то якщо свої,то мене зачувпуть,бо я нє мєстний)))))

Опубліковано

Ага, цебто якшо я в Луцьк до батьків приїду з іншого міста,

а ви мене перестрінете і я не відповім на ваше запитання

то ви мене відчовпете?

Опубліковано

1.

Якщо я спитаю як кудись пройти чи де така-то вулиця,то якщо свої,то мене зачувпуть,бо я нє мєстний)))))

Питання було як ідентифікувати групи осіб, а не конкретну людину.

Якщо це самооборона то в ній хочаб один місцевий має бути обовязково.

Чи ви будите до одиноких людей на вулиці чіплятись?

Опубліковано

http://zello.com/?lang=ru

Zello - интернет рация

Zello - это бесплатное push-to-talk (ptt) приложение для смартфонов и Windows PC. Оно легкое, простое в использованиие и невероятно быстрое. Более того, оно совершенно бесплатно и останется таким для персонального использования.

50 миллионов пользователей скачали и создали аккаунт в Zello. Попробуйте и вы на своем Android,BlackBerry, iPhone, PC или на нескольких устройствах сразу!

Опубліковано

Що значить розвернув?

Вас(нас) вбивають, мордують,.... А ми іх просто розвернув? Так вони завтра поідуть.

Досить.

Інформації про те, що "хтось когось розвернув", поки що немає.
Опубліковано

скажіть хто знає яка ситуація в районах. Там є такі самі мужні люди як тут. Там охороняють місто від тих виродків?

Опубліковано

Тітушки дійсно їхали з боку Рівне. Автомайдан їх зупинив і розвернув. Де вони зараз - невідомо.

зробили сусідам ведмежу послугу.

тих тітушок ктре було хочаб розброїти, а відеалі в сізо наше посадити, до вияснення.

тепер же ж вони можуть на рівне поїхати, або ще десь. а можуть і до луцька з другой сторони.

і ще, дайте номер автомайдану, шоб в разі чого було до кого телефонувати.

Опубліковано

Що значить розвернув?

Досить.

Інформації про те, що "хтось когось розвернув" поки що немає.

Потрібно ще ставити пост в колках.

Одразу перекрити два шляхопроводи на луцьк

Опубліковано

Тітушки дійсно їхали з боку Рівне. Автомайдан їх зупинив і розвернув. Де вони зараз - невідомо.

зробили сусідам ведмежу послугу.

тих тітушок ктре було хочаб розброїти, а відеалі в сізо наше посадити, до вияснення.

тепер же ж вони можуть на рівне поїхати, або ще десь. а можуть і до луцька з другой сторони.

і ще, дайте номер автомайдану, шоб в разі чого було до кого телефонувати.

Пардон за офтоп, номер скинув тобі в приват
Опубліковано

Щойно проїхав центром міста - по пр. Волі все відносно тихо, на Театральній біля сцени трохи народу кучкується.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...