Перейти до змісту

Євромайдан - Луцьк!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Янукович спеціально вимазав кровю беркут.Тепер вони в безпеці , поки його влада і таким чином вони до кінця цю владу захищатимуть.Типово бандитський прийом.

Але невже ці пернаті не розуміють, що Янукович закінчиться раніще, ніж їх життя.

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мій друг вчора прибув на Грушевського (по ту сторону). Кожних пів години запитує що відбувається і що буде далі. Згущонки, як дехто на камеру мамі казав не дають))) і взагалі голодом морять. Найбільше боїться, що прийдеться штурмувати, а він побував по ту сторону, на майдані і йому там сподобалось. Звісно не всі там такі, але всі вони там бути не хочуть. З Беркутом зовсім інша історія...

Якщо я нехочу чогось робити - я цього не роблю. І в них є вибір. Безвихідних ситуацій не існує - тим більше, якщо ці дії проти НАРОДУ !!!

Опубліковано

Так "там" мозги полощуть,будь-здоров.І так єсно,що існують,як скоти в стойлах.Спати на підлогах...Певне,ИМХО,залякали трибуналом.Інакше пояснити тупе стояння ВВ,для себе,не можу.А беркут...Це окрема розмова.Виблядки,сорі.На одні харі глянеш.Противно,це найгламурніший антонім.Дибіли.Гопота.Борови без мізків...

Опубліковано

Хто не виконає наказ -- той вважається дизертиром і піддається трибуналу, крім того вони абсолютно позбавлені інформації, того і запитують постійно що саме відбувається, зомбують, крутять їм Жиліна і переконують, що стріляти і калічити людей -- це законно і нічого страшного в тому немає. Між собою ВВ домовились у разі якшо їм роздадуть вогнепальну зброю -- відмовитись стріляти одноголосно. Мій друг - контрактник, але більшість там строковики, їм наказ не виконувати -- це взагалі смерті подобно, кримінал. Як ви не розумієте, це не завод і не офіс, де можна послати нах.й начальника і відмовитись працювати і отримати виговор чи місяць без зарплати, ну максимум з роботи виженуть. Армія, міліція, авіація, флот -- це строга режимна ієрархія і субординація, є військові статути і "крок вліво, крок вправо" від норм статуту -- трибунал і увязнення.

Опубліковано

Хто не виконає наказ -- той вважається дизертиром і піддається трибуналу, крім того вони абсолютно позбавлені інформації, того і запитують постійно що саме відбувається, зомбують, крутять їм Жиліна і переконують, що стріляти і калічити людей -- це законно і нічого страшного в тому немає. Між собою ВВ домовились у разі якшо їм роздадуть вогнепальну зброю -- відмовитись стріляти одноголосно. Мій друг - контрактник, але більшість там строковики, їм наказ не виконувати -- це взагалі смерті подобно, кримінал. Як ви не розумієте, це не завод і не офіс, де можна послати нах.й начальника і відмовитись працювати і отримати виговор чи місяць без зарплати, ну максимум з роботи виженуть. Армія, міліція, авіація, флот -- це строга режимна ієрархія і субординація, є військові статути і "крок вліво, крок вправо" від норм статуту -- трибунал і увязнення.

Sniper, ти вже трохи підкумарив своїм захистом ВВ. Дезертир... трибунал... кримінал... тюрма... А люди на майдані, яких б'ють, вбивають, палять авто, також садять в тюрми - це завод чи офіс, чи їм за це платять? Вони що нічим не ризикують, нічого не втрачають? ВВ-шникам вже давно пора визначитись, а то вони зайняли окуєнну позицію - ми з тим хто переможе. А історія показує, що революції виграє той, за кого армія. Тому така позиція ВВ, це поразка для майдану.

Опубліковано

Sniper, ти вже трохи підкумарив своїм захистом ВВ.

Знаю! Я це дуже добре знаю!

Я в найдурнішому положенні знахожусь, бо я знаю точно, 100% чим "дихає" ну принаймі конкретно цей хлопець. А Ви вперто відштовхуєте. Можете мене проклинати, мінусувати, банити але я не відступлюся. Ну хоть трошки почуйте мене, хочте, я Вам всім пиво поставлю, я ручаюся за нього. бо я з 10 років працював і співіснував з його родиною, його дядя був в мене комбайнером, а його батько возив ГАЗоном зерно, потім він возив, я з ним більше 10 років знаюся особисто і можу сміло сказати, шо то мабуть найпрогресивніша родина села, яка мислить не совково, а свідомо, яка небоїться новацій і прогресу (ну тут Ви точно нічого не зрозуміли, я поясню -- на поділлі народ такий флегматичний і законсервований, що наприклад картоплю виключно копає лопатами, сапками сапає. Я їм накреслив 4 варіанти копачок, а вони кажуть -- та поки ми їх зробимо, а раптом працювати вони не будуть.... краще копатимем лопатами як копали і фіг з ним.). Спокійний, освічений, закінчив бурсу якусь там по електроніці і ремонтах ПК, відслужив, знявся в фільмі, пішов працювати в військову частину ВВ, поступив в унівєр на 2 спеціальності, женився осінню... Я розумію, шо не по темі, але принаймі це конкретна людина, окремо взятий учасник подій який по обставинах долі опинився по ту сторону барикад, будучи прихильником іншої сторони. Він мав відгул у звязку з сесією і навіть по закінченню терміну відгулу замутив лікарняний, по максимуму намагався відтягнути час повернення на службу, ходив на майдан, він там бачив односельчан, друзів, однокурсників, він там бачив народ, якому присягав, а не екстримістів-головорізів, як їм розказують командири.... Йому жжжжудь як нехочеться стояти там і страх як не хочеться іти на штурм.

От він реально в скрутнішій ситуації ніж ми всі разом взяті. От уявіть собі шо мене, тебе, нас одягли, дали щити і палиці в руки, виставили заградотряд Беркуту за спиною і сказали -- іди і бий! Він каже -- ну була така думка нераз і не в одного мене -- розвернутись і закликати своїх перейти на сторону народу... Але тут же отримав би кулю і ше й сказали б шо то бандерівці застрелили і навіть недокажеш правди. А шо таке ВВ взагалі? -- проплачені командири, які командують дітьми 18-23 років. Не вірите шо командири всі куплені? ну те, шо він в грудні це сказав ми упустим, подивимось на більш правдиві факти -- генерал-лейтенант ВВ Шуляк закликає хлопців не вірити сльозам матерів і не піддаватись на їх провокації. Таке могла сказати лише людина, яка не знає поняття "мама", людина яка немає нічого людського, нелюд. Бо мама то найдорожча людина і вона за сина піде на смерть. Не вірити сльозам мами -- теж саме, що невірити словам Бога, зректися Бога. є така заповідь, №5 з 10 -- "Шануй батька й матір свою, щою добре було тобі, та шоб довголітнім був ти на землі".

А шо таке солдати-строковики 18-23 років? Без обрАз -- левова частка якраз сільські діти, які не достатньо освідчені і не свідомі і за віком не здатні приймати виважені обдумані вчинки. Вони здатні визначатись? Да, вони про дешо домовились між собою, але рішуче діяти в даний момент вони не будуть, вони як стадо баранів, яких ганяють вовки як їм заманеться. Інформування про реальну картину подій вони не мають, самі здогадуєиесь чому -- вкрай невигідно командирам, натомість їх зомбують брехливою пропагандою.

З міркувань революційної доцільності можна розстріляти на всяк випадок всіх, хто знаходиться довкола, але так ми перестрілям одне одного і владі тоді нічого не потрібно буде робити, бо ми ж самі себе знищим, перегриземся і пересваримся.

Беркут -- він нікуди не дінеться, ніхто його скасовувати не буде, будьякій владі він потрібен. можливо переформатують, змінять назву, але кістяк буде той самий. Крім того Беркут має своє пряме призначення -- спецпідрозділ міліції (ОМОН рос.) для виконання операцій по боротьбі з організованою злочиністю. І такі підрозділи є в кожній країні і вони мають бути в принципі -- SAS, SWAT, ... але використовувати їх в політичних цілях -- злочин, в першу чергу проти народу.

Фуф... вибачте звісно за водевілі, але просто незнаю як ше Вам доказати, шо там Є люди, які з нами одних поглядів

Опубліковано

Бла-бла-бла...

От він реально в скрутнішій ситуації ніж ми всі разом взяті.

...Бла-бла-бла

Дєйствітєльно. Це ж йому, коли він стоїть на Грушевського, і зарплата і премія, і харч і нічліг. Це ж не його б'ють, не в нього стріляють, не йому автівки палять. Це ж він майдану так співчуває, стоячи проти нього і підтримуючи цим теперішню владу. Акуєнна позиція. З такими друзями і ворогів не треба.

Sniper, може хватить?

П.С. Ця людина точно не одних зі мною поглядів.

Опубліковано

Sniper, може хватить?

Нє! :_15:

Стоп, пропустив! премія харч і нічліг??? премії нема, харч 2 рази в день нічліг в коридорах і на сходах. Я про солдата ВВ пишу, а не про беркут

Опубліковано

Sniper, коли почнеться "замєс", а він точно почнеться, надіюсь такі персонажі, як ти описуєш, горітимуть перші - за безхребетність та тупість...

не шкода таких людей, зовсім. йому нічого не заважає вийти з строю й перейти на майдан.

Опубліковано

Якщо розібрати інтервю сумнозвісного Жиліна- то вся його суть зводиться до прямого заклику.

,, Я за свого президента, він мені дозволив ламати руки, ноги, вибивати очі.Навіть якщо я вб,ю , то отримаю всього 3 роки,,,

Весь цей месидж направленний беркутівцям. вв шникам , міліції ну і тітушкам звісно. Їх Янукович обіцяє захистити.

Ну а всіх інших громадян він залякує цими ж ,,захисниками,,

Тільки ще , ще і ще раз.Янукович закінчиться набагато раніше- ніж їхнє життя.

Опубліковано

не забуваємо про попереджувальний страйк сьогодні з 12.00 до 13.00

цей "страйк", а тим більше "попереджувальний" - найбільший брєд, який я чув за весь час революції. Спочатку крутий революціонер Кличко про це морозити почав після того, як Янукович їх (а разом з ними і нас) послав нафік з їхніми "вимогами", а тепер вже і тут це читаю.

ЯКИЙ В ЖОПУ СТРАЙК?!?! ХТО?!? Продавець на базарі перестане годину торгувати тобі і мені??? Чи може я в офісі годину не буду нічого робити??? Чи може малі підприємці на годину перестануть заробляти собі ту важку копійку на хліб??? А може "швидка" і вчителі??? Що за страйк??? КОМУ СТРАЙКУВАТИ БУДЕМО??? СОБІ???

"назло водителю - куплю билет, пойду пешком"???

Кого попереджати будемо???

От якби застрайкували працівники великих підприємств на сході! працівники великих торгових мереж! транспортники! - оце ДА, оце було б ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

Але цього не буде! Бо для такого страйку потрібно проробити ДУУУЖЕ багато підготовчої роз'яснювально-агітаційної роботи, потрібні діючі активні осередки серед працівників (на зразок профспілок в Європі), потрібно ГО-ТУ-ВА-ТИ такі страйки!

а не "а давайте страйканем!"... сернем, а не страйканем, вибачте за мій "французький".

Опубліковано
Журналисты обзвонили предприятия, принадлежащие видным оппозиционным бизнесменам и узнали — бастовать никто не собирается. «Мы аполитичный отель, и никакую забастовку комментировать не будем», — заявили в киевском отеле «11 зеркал», которым владеет семья Кличко. Не будут бастовать и в отеле «Нивки Плаза», который связывают с нардепом — «свободовцем» Мирошниченко. В компании «Рошен», принадлежащей Петру Порошенко, о забастовке также не слышали «Нам пока никто не давал никакой информации по поводу забастовки», — ответили в пресс-службе компании.

А если это все провокация журналистов? Но нет никаких опровержений ни от Кличко, ни от Порошенко. Есть у нас подозрение, что за забастовку «оппозиционные» лидеры своих крепостных быстро уволят. Майдан – майданом, а шоколад счет любит.

http://www.unn.com.ua/ru/news/1303206-opozitsiyni-oligarkhi-ne-gotovi-zupinyati-svoyi-pidpriyemstva-zaradi-borotbi-z-rezhimom

Опубліковано

А хіба можна ось так просто без дозволу громадян знімати їх на камеру? Це ж не тільки на майданах. Це ж виходить можна зайти до ресторану на чийсь ювілей і почати їх знімати, або в сауні, громадському туалеті... Тут немає юридичної різниці. Адже юрба це не тільки юрба, це і Андрій, і Коля, і Юра і т.д. Яке право знімання людей мають особи з камерами і в міліцейській формі? Чого вони не на робочому місці строчать свою звітність?

Опубліковано

А хіба можна ось так просто без дозволу громадян знімати їх на камеру?

наскільки я знаю, не можна. але кого це зараз зупиняє?

Опубліковано

Вже бачили, як вони в Одесі затримували двох кілерів-чеченців.

угу. а тепер вони майдан за 15 хвилин зачистять))

смішні, чесне слово...

Опубліковано

На Волині міліція демонтувала «дошку ганьби» з регіоналами.

наші мєнти геть знахабніли. нагадаю, завтра в 16.00 під обласною мєнтовкою акція, підтягуйтесь.

Опубліковано

Була передача на радіо, виступав начальник київського Беркуту. Казав, що в Беркут останніми роками беруть вже суто за фізичними данними, хоча найважливішим є критерій психологічної стійкості, крім того процвітає корупція. при мед огляді з 300 бійців у 90 виявлені психічні відхилення. І складається враження, що в спецпідрозділ свідомо набирають відморозків-головорізів

Опубліковано

Я вже раніше писав -- як луцький Беркут збирається тут жити і дивитись людям в очі?...

А тепер нова тема вилазить -- міліції тут ше більше, а місто маленьке, і багато хто з нас має знайомих там і тепер теж вони заробляють собі презирство. Вони на шо взагалі розраховують? Зносити треба МВС повністю і прискіпливо відбирати нових людей в нову систему. Гниле яблуко викидають, а не тримають під подушкою

Опубліковано

МВС: частина зниклих активістів – у розшуку міліції чи під вартою

Київська міліція заявляє, що частина активістів, яких шукають силами "Євромайдан SOS", перебуває під вартою або у розшуку силовиків.

"Встановлено, що частина осіб, зазначених у списках, насправді розшукуються правоохоронними органами України за вчинення того чи іншого правопорушення. Дехто наразі перебуває під вартою за скоєння злочину", - сказано у повідомленні МВС Києва.

Прізвища і кількість таких людей у відомстві не уточнюють.

цензурних слів для коментарів не вистачає))

Опубліковано

1610031_711364738904124_1205913109_n.jpg

Mariia Domanska

Акція «Автомайдан не залякати!» проти сваволі працівників ДАІ відбудеться у п’ятницю, 14 лютого, о 16:00 біля приміщення УМВС у Волинській області.

Упродовж останнього тижня активісти Автомайдану потерпали від перешкоджань їх громадській діяльності працівниками державтоінспекції. Так, неодноразово вони записували номерні знаки транспортних засобів автомайданівців. У день проведення акції під облдержадміністрацією, 6 лютого, ДАІ слідкувало за пересуванням колони активістів, а згодом його працівники перешкоджали руху транспорту Автомайданівців.

У неділю, 9 лютого, під час Народного віче у людей та працівників ДАІ виникла суперечка, через що відкрите кримінальне провадження за ст. 343 КК.

Луцький Автомайдан заявляє про те, що розпочався тиск і на його активістів й гучно оголосить на акції про те, що Автомайдан не залякати!

Дата: п’ятниця, 14 лютого

Час: 16:00

Місце: УМВС у Волинській області (місто Луцьк, вул. Винниченка, 11)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...