Перейти до змісту

Євромайдан - Луцьк!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

о Боже... народ почав використовувати військову зброю проти влади.

це може спонукнути факараша заселити свої війська як миротворний загін для "розборки повстання"

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

lerov, вай фай ніхто не відміняв

Ти просто не мав справи з УВМС, дякувати Богу.

Так, сидять. під домашнім арештом. За те, що несли портрет президента догори ногами. Кримінальна справа....

Дякую за інформацію, може і факти у вас є. Цікаво ознайомитись.

Опубліковано

Біля СБУ нічого не було все спокійно. В СБУ сказали що все буде добре і народ вертається на майдан.... Вроді в 16 год два автобуса вирушає на Києв.

Опубліковано

на прив'язі (в правому кутку сцени)

post-3379-0-79332000-1392816222_thumb.jp

Хто і коли організовується на Київ? Візьміть з собою.

Вроді в 16 год два автобуса вирушає на Києв.

з театральної?

Опубліковано

Люди!!! Як тільки дати їм шанс розправити назад крила - думаєте вони вас пожаліють??? Мені здається, що буде щось страшне, будемо всі вкалувати за тарілку супу, дякувати і боятись очі підняти... Вони - ЗАГАРБНИКИ!!! Як Ви пропонуєте поводити себе з загарбниками-паразитами??? Шкода, що цей раз диявол воплотився в загарбників в образі наших нібито співгромадян.

Опубліковано

Нагадаю, що було раніше і за що наліпили мінусів

я зрозумів помилку і виправився, для чого 100 раз нагадувати?

Опубліковано

поясніть мені,що вони від нього хочуть? я ніяк не можу зрозуміти, чому пристали до людини? хто прийде інший? впевненні, що кращий? через скільки часу?

п.с. на роботі без звуку,а по губам читати ще не навчився

Опубліковано
поясніть мені,що вони від нього хочуть? я ніяк не можу зрозуміти, чому пристали до людини? хто прийде інший? впевненні, що кращий?

Три слова: головний регіонал Волині

Опубліковано

Сьогодні стояв та спостерігав у центрі як громили будівлю. Скажу Вам мені це дуже- дуже не подобається, а саме те, що молоді хлопці років до 18 з дубинами та у масках + до цього всього ще і з речами міліції йшли та кричали "позор"..... Я так і не зрозумів кому вони кричали, собі чи іншим. Картина страшна.....

Опубліковано

Башкаленка пристібнули наручниками до сцени Євромайдану

Я вважаю, що це вже великий перебор.

Тим паче, пишуть, що його будуть тримати в підвалі.

Він навіть насолодитись посадою не встиг, а одразу так жорстоко з ним.

Опубліковано

Люди!!! Як тільки дати їм шанс розправити назад крила - думаєте вони вас пожаліють??? Мені здається, що буде щось страшне, будемо всі вкалувати за тарілку супу, дякувати і боятись очі підняти... Вони - ЗАГАРБНИКИ!!! Як Ви пропонуєте поводити себе з загарбниками-паразитами??? Шкода, що цей раз диявол воплотився в загарбників в образі наших нібито співгромадян.

Попрошу не узагальнювати, говоріть за себе. Не залежно від можливих (навіть самих гірших) сценаріїв розвитку подій у майбутньому.

І взагалі до чого ці загальні, попульські гасла? Ви громадянську війну провокуєте, чи як?

Опубліковано

Башкаленка пристібнули наручниками до сцени Євромайдану

Я вважаю, що це вже великий перебор.

Тим паче, пишуть, що його будуть тримати в підвалі.

Він навіть насолодитись посадою не встиг, а одразу так жорстоко з ним.

це не перебор. Перебор, це коли на мирних демонстрантів не зважають декілька місяців і постійно цькують на них тітушок і спецпідрозділи. Кожен регіонал, мусить побачити на прикладі Башкаленка, що може зробити з ним народ. І замість карячити з себе героя, мовчки йти у відставку, як це роблять у Європі. А не триматися за посаду руками і ногами.

Опубліковано

Ви громадянську війну провокуєте, чи як?

Ні. В мене просте людське бажання. Хочу щоб мої діти жили краще. От так все банально.

Я провокую щось??? Війна почалась ще в листопаді-грудні 2013. І навіть швидше не війна, а бійня і знущання.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...