Перейти до змісту

Євромайдан - Луцьк!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Но то, что он не испугался, это ему огромный плюс.

Не каждый бы так повел себя на его месте.

як? то чого ж він не був в своєму робочому кабінеті? чого ховався в облУМВС за спинами беркуту?

де ти тут плюс бачиш?

стіни мають вуха. чув від працівників ОДА, що вчора, гузь і К домовилися з Башкаленко, за здачу приміщень і вихід в люди самого Башкаленка. І що він сьогодні зранку він ходив з усмішкою і казав, що готовий до дня прийдешнього. Не сподівався певно, падло, що "погладять" його трішки. Але така домовленість, якщо вона мала місце, дає багато відповідей на питання, які виникали сьогодні на протязі дня.

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Что там было, на самом деле, узнаем лет через 10-ять, если вообще узнаем... :) Но то, что он не испугался, это ему огромный плюс. Не каждый бы так повел себя на его месте. Ни, когда его толкнули в толпу, на мусарской лестнице, где его реально могли затоптать, ни на "сцене".., Это дорогого стоит

Сталін теж був осетином.І з такою ж непоколєбімостю Башкаленко поступив би і з нами.

Йому тепер в підвалі треба крутити відео та фото поранених та загиблих з Майдану. Може тоді і прозріє.

Протверезіє , а от чи прозріє? :_02: Горбатого могила виправить :_02:
Опубліковано

Що за малолітні придурки щойно бігли з Грибоєдова? Вроді як кинули коктейль в двери міліції і розбили пару вікон.

Опубліковано

Певно хватить в Луцьку з владою воювати. Ніби всіх перемогли. Треба організовувати дружини патрулювати місто проти тітушок і мародерів

Опубліковано

Доречі, хто ходив і залякував базарників?

Казали, що погрозами заставляли закриватись: Ювант, Гостинець, Північний ітд.

Опубліковано

Після сьогоднішнього дня вважаю башкаленка геть низькою підлою людиною, яка в подальшому ніде і ніяк не може бути політиком і взагалі представляти чиїсь інтереси. В нього гідності немає ніякої, тільки підлість і користь. "Вибраний народом", як він насмілився себе назвати, ніколи би не стояв півгодини перед багатотисячним натовпом свого міста, примушуючи вмовляти його піти з посади, і не зневажав би так людей!

Це показовий приклад для Європи, в обличчі одного представника Партії регіонів, що собою являє ця політична сила і з яких нелюдів вона складається. Сьогоднішня поведінка башкаленка - це величезний політичний скандал для будь-якої європейської країни, і кожен європейський політик сто раз би раніше написав заяву, щоб не доводити ситуацію до такого скандалу, не знищувати себе і не компрометувати політичну силу, яку він представляє. Він зневажив народ. Геть таку владу!

Опубліковано

Що за малолітні придурки щойно бігли з Грибоєдова? Вроді як кинули коктейль в двери міліції і розбили пару вікон.

Проходил возле них,я оху..л просто до 20 лет подавляющее большенство,всего было человек 30-40 , где-то 3е вообще до 15 лет шпачье все озверевшие смотрят в глазя прохожих типа что вы нам сделаете,начали вырывать бровки возле магазина "хутирець" и на углу деревянный забор ломать .Когда дошли до милиции начали стекла бить и взорвали что-то ...Надо прекращать это!!Потому что это наша земля,это наш дом!дети будут тут жить,зачем керасин в огонь подливать когда в стране анархия.сейчас начнут витрины бить и магазины грабить,предлагаю создать дружину,потому-что если порядка не будет ,завтра не куда будет идти,потому что помойка будет.

Опубліковано

Треба організовувати дружини патрулювати місто проти тітушок і мародерів

При чому дуже терміново. Тільки що біля МВС мав конфлікт з трьома пьяними в сраку полішуками.

Підійшов до самооборони біля прокуратури, кажу, хлопці, ви стежте за порядком - ті розводять руками, типу ми тут в'їзд охороняємо, блядь

Опубліковано

Тим більше, що цей щур башкаленко, на мою думку, хотів підставити всю громаду міста на користь своєї гидкої партії.

Своєю впертістю і хворобливою "хваткою" за владну посаду він, на мою думку, у такої великої кількості лучан на мітингу викликав бажання плюнути йому в обличчя, що якби кожен з цих людей міг здійснити це бажання, то він би захлинувся.

А підстава, на мою думку, могла бути в тому, що якби його покалічили чи вбили в натовпі, то партія регіонів відразу би роздула грандіозний скандал на весь світ, і особливо на східну Украіну, як волинські "фашисти" і "бандери" замордували "ПРавильного" губернатора .

Дякую хлопцям на сцені, що не допустили публічної розправи над башкаленком, хоч особисто для мене він вже "ніхто і звать його ніяк", бо він зневажив кожного лучанина.

Опубліковано

Згадали про ринкі.... Сам працюю торговим, так сьогодні старий ринок закривався десь в 11- 11,30. Як мені повідомили підприємці їм сказали - Хто не закриється до 12 год тому ШТРАФ. Більш детально я нічого не запитував, так як вони дуже бистро все збирали.

Опубліковано

Міліція взагалі існує в нашому місті на даний момент?

Сьогодні, приблизно з 12 до 19 год бачив лише одних ДСОшників.

Опубліковано

До нас приходили з Юванта, Варшавки, Гостинця. Всі казали що закривались побоюючись погроз що обіллють товар зеленкою (доречі вчора чув по ТВ аналогічну погрозу ще в якомусь місті).

Опубліковано

До речі, а що це за "чорна сотня" (чи як там вони себе називають) , що при кожному захопленні якоїсь будівлі намагались понищити вікна, двері і меблі? Здається, це вони бігають по місту і шкодять, чи я помиляюсь?

Хто їхній "бригадир", що їх так старанно накручував і провокував все нищити? Можливо, якщо його "ізолювати", вони будуть більш розважливішими?

Опубліковано

я думаю, і не один я був би радий бачити сьогодні на сцені біля башкаленка шей і палицю, єремеєва... мартиняка...

Опубліковано

Сьогодні, приблизно з 12 до 19 год бачив лише одних ДСОшників.

В разі чого вони ні на що не здатні.

На активістів їх і не будуть направляти в будь-якому випадку. Їхня робота - це сидіти в машинах і їздити по викликах диспечера про спрацювання якоїсь сигналізації або тривожної кнопки.

Опубліковано

я думаю, і не один я був би радий бачити сьогодні на сцені біля башкаленка шей і палицю, єремеєва... мартиняка...

А я був би радий взагалі цього не бачити, нічого хорошого з цього не вийде, якби не всякі праві сектори і сотні, все вже давно б закінчилося, і збереглися людські життя.

Опубліковано

Башкаленка забрали «соратники», – екс-губернатор Волині

Губернатора Волині забрали його соратники, і наразі місце перебування голови ОДА протестувальникам невідоме, – цитує Бондаря

і друга новина

У Луцьку в регіоналів - нова брама

Регіонали поставили нову браму біля офісу розташованого поруч з залізничним вокзалом

От така фігня малята. Висновки робіть самі ^_^

Опубліковано
А я був би радий взагалі цього не бачити, нічого хорошого з цього не вийде, якби не всякі праві сектори і сотні, все вже давно б закінчилося, і збереглися людські життя.

якби не всякі праві сектори то наразі прийшли б до мене , до Вас, і до багатьох учасників форуму з постановую суду про те шо ми нарушили такій то такій то закон і будем відбувати покарання 15 років в колонії....

я вже повторюсь... про людські життя нада було кричати і заявляти коли студентів побили... а наразі вже пізно....

П.С. я також хочу сьогдні лягти спати, і зранку проснутись в Новій Україні без секторів, опозиції, януковичів, палиць і тд... так як в дитинстві шоб "беззаботно" все було...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...