Гість rl72 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 21:27 #426 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 21:27 Звернення Бориса Клімчука"Не верю!" (с)
olun4ik Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 21:33 #427 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 21:33 А якщо мусите йти на роботу, то підтримайте тих хто на вулицях, зробивши ЯПОНСЬКИЙ СТРАЙК. Це означає прийти на роботу з символікою, з плакатом, з транспорантом, зібратися трудовим колективом, прикрасити робочі місця нашими вимогами, обговорити розгін #Євромайдан, початок ЄВРОреволюції або зробіть інші мирні кроки. Нас насправді, людей які хочуть іншу країну, мільйони. Покажіть позицію та закличте друзів!
Kidubon Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 21:53 #428 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 21:53 прийшов з майдану в луцьку.переглядаючи викинуті тут відео як б`ють журналістів,як б`ють простих людей у дворі АП,ЯК ВЗАГАЛІ МОЖНА СИДІТИ ДОМА І НЕ ВИХОДИТИ?Цим С**ам я плачу податки і вони з цих податків отримують ЗП.Ганьба!!!не знаю хто мене зможе переконати не плювати в морду цим уродам які дійсно мусора!!!
ChB Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 21:59 #429 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 21:59 Дякую усім бордівцям за сьогоднішню зустріч, радий був усіх бачити, кого знаю, кого ні.2 kudromСьогодні ще розмовляв з Шибою ввечері, казав що завтра буде пікет ОДА з вимогою написати заяву про відставку Клімчуком і Войтовичем. Хоча я щось сумніваюсь, що вони добровільно підуть, особливо Клім - то ще той фрукт, його важко буде викурити.
taurus07 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 22:05 #430 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 22:05 можливо повторюсь, не встигаю читати усі вітки про майдан. Пам"ятки мітингуючим:Коли ви йдете на Майдан пам'ятайте , що:1. Лише один сухий гірчичник в кожній шкарпетці дозволить помаленьку зігрівати ноги протягом приблизно 12 годин стояння на холоді.2. Синтетична білизна на тілі прискорює потіння, згодом віддачу тепла і охолодження тіла -в синтетиці ви скорше змерзнете! Якщо ви одягнете під верхній одяг щось бавовняне або шерстяне, то ризик отримати запалення легенів або бронхіт зменшиться.3. Вживання алкоголю дає швидке розширення судин і прискорює віддачу тепла на зовні. Відбувається дуже короткотривалий ефект зігрівання з подальшим вихолодженням. Ті хто алкоголю не вживають, зберегають тепло тіла значно довше.4. Через дружні тривалі обійми навіть з незнайомими людьми, ви не тільки віддаєте тепло іншому, а ще його отримуєте, суммуєте і накопичуєте. Бажано, обнявшись, деякий час просто не ворушитися. Якщо при обіймах ви не будете цілуватися, то ризику передачі інфекційних хвороб не виникне!5. Середньої сили постукування спини вашого сусіда в ділянці між лопатками протягом 1-2 хвилин боковою поверхнею вашого кулака - буде стимулювати формування активного відчуття тепла в центрі спини і його розходження по всьому тілу і поступового зігрівання. Після процедури бажано обняти товариша зі спини, щоб тепло довше зберігалося. Якщо вам все вдасться добре і товариш не розгнівається - ви згодом зможете відчути таке постукування і на собі!6. Тих хто носить окуляри або лінзи бажано не ставити в першу лінію при очікуванні силового протистояння - розбиті шкельця скляних окулярів або лінзи при ударі в око можуть сильно травмувати роговицю і порушити зір.7. Якщо хтось у натовпі втратив свідомість- його потрібно підняти на руки і по руках, над головами, поверх натовпу передавати до краю юрби - там йому зможуть надати допомогу, або передати в швидку допомогу. Лікарі не мають змоги пробитися у юрбі до того, хто втратив свідомість. Тож надія тільки на тих свідомих, хто в середині.8. Якщо ви відчуваєте, що падаєте від натиску або ударів - згрупуйтеся на підлозі в ембріональній позі - голову закрийте руками і максимально зведіть разом зігнути коліна і лікті - це дозволить захистити деякі життєвоважливі органи (печінку, підшлункову залозу, серце) від ударів чи травм.9. Якщо у вас є шарф - відразу зануртеся у нього ротом, носом і очима, якщо ви бачите використання отруйних або сльозогінних балончиків. Краще виконують фільтрацію шарфи не крупного плетення, я з щільною вовняноі тканини. Один шарф це добре, а два - краще. Не забувайте шарфи вдома, коли ідете на майдан!10. Звичайна літаюча тарілка, яку ви можете розташувати під верхнім одягом з лівої сторони грудей- стане вам в пригоді при нанесенні прямого удару резиновою палицею нападаючим в ділянку серця. Пластикова тарілка - частково амортизує силу удару і розподілить її по всій поверхні тарілки. Таким чином буде значно зменшено ризик зупинки серця, утворення гематоми або порушення ритму серця при травмі.11. Круглі дитячі пластикові санчата чудово виконують функцію щита і зменшать ризик від отримання удару гумовою палицею по голові. А потім ви їх зможете використати за прямим призначенням!12. Категорично небезпечно сидіти взимку на бетоні чи граніті або розстелених на них картоні, газетах, журналах! Тепло завжди рухається від теплого в бік холодного! Холодне каміння відбирає тепло від важливих для вашого здоров'я органів і значно збільшує ризик розвитку або загострення аднексіту, цистіту, простатиту, пієлонефріту. Не виморожуйте майбутнє України - воно ще нам знадобиться! Для сидіння можуть підійти на крайній випадок товсті підручники та енциклопедії, а найкраще сидіти на дереві чи дровах, застеливши їх ковдрою.
klikl Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 22:37 #431 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 22:37 Фото з сьогоднішнього майдану в Луцькуhttps://www.facebook.com/volodymyr.yarosh/media_set?set=a.750745834939036.1073741846.100000108789083&type=3&uploaded=29Фото з маршу вболівальників ФК "Волинь"https://www.facebook.com/volodymyr.yarosh/media_set?set=a.750574941622792.1073741845.100000108789083&type=3
Oli Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 23:04 #432 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 23:04 klikl,Данная страница временно недоступна
klikl Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 00:03 #433 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 00:03 певно тільки зареєстровані в ФБ можуть дивитися, залив ще на сюдиhttps://plus.google.com/photos/108581137690411238466/albums/5952577664279576913https://plus.google.com/photos/108581137690411238466/albums/5952576290911737233
Sniper Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 00:25 #434 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 00:25 Після того як побачив по новинах, що навіть Луганськ, Донецьк, Суми, Одеса, Дніпропетровськ негодують Яником, а в Запоріжжі взагалі вигукують "Слава Україні - Героям Слава!" на мітингу, і перед тим пройшовся нашим містом, то просто жахнувся. Річ у тому що проходячи вулицями випадково на зупинці, біля вокзалу і на базарі почув розмови людей приблизно такого змісту -- "... і ше й премєрка їхня приїхала, руки їй цілували... тіпа - нате українці, цілуйте мої європейські руки"; "... а нашо тобі той євросоюз, шо, тобі так багато живеться, що хочеш в злидні податись?..."; "... двацать лєт жилі мірна, ругаемса тєпєрь ізза нєнужнай бездуховнай аморальной європи... ".Це Луцьк... Західна Україна, в переважній більшості свідоме патріотично налаштоване населення міста. Звідки така кількість протилежно налаштованих настроїв? Я спершу подумав, що може то просто випадково так склалось, але ж я просто йшов містом пішки, не шукав таких сторонніх розмов, виходить такі розмови точаться по всьому місту? І коли я збагнув, що це таке насправді, то стало моторошно. В Луцьку працює організована потужна скрита агентурна мережа. отакі випадкові ненавязливі репліки, розмови розраховані на несвідомих, мягких духом людей, і вони охоче ведуться на провокації і переманювання. Будьте уважні і спостережливі. Виявивши людей які поширюють такі розмови підійдіть і скажіть їм, що їх викрито і їхні розмови марні. Розсекречений шпигун -- безсилий і бездіяльний
snouden Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 00:46 #435 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 00:46 біля вокзалу і на базарів привокзальному районі найбільша концентрація "мережі" , білів мі.
Sniper Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 00:57 #436 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 00:57 та, то є правда. томущо саме там найбільша концентрація приїжджих і селян. А останні надзвичайно довірливі і наївні, їм легко зажурити голови і переконати в будь-чому. і це прикро. їх треба захистити.
SOAD Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 02:54 #437 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 02:54 було б добре ще Романюка і Климчука в відставку відправити
gaponyuk Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 05:44 #438 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 05:44 Лучани на 9 годину збір на Театральному майдані. Всі, хто не байдужі - приходьте відстоювати: Україну, наше майбутнє і майбутнє наших дітей. ВЛАДУ ГЕТЬ !!!
Dream Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 05:53 #439 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 05:53 Після того як побачив по новинах, що навіть Луганськ, Донецьк, Суми, Одеса, Дніпропетровськ негодують Яником, а в Запоріжжі взагалі вигукують "Слава Україні - Героям Слава!" на мітингу, і перед тим пройшовся нашим містом, то просто жахнувся. Річ у тому що проходячи вулицями випадково на зупинці, біля вокзалу і на базарі почув розмови людей приблизно такого змісту -- "... і ше й премєрка їхня приїхала, руки їй цілували... тіпа - нате українці, цілуйте мої європейські руки"; "... а нашо тобі той євросоюз, шо, тобі так багато живеться, що хочеш в злидні податись?..."; "... двацать лєт жилі мірна, ругаемса тєпєрь ізза нєнужнай бездуховнай аморальной європи... ".Це Луцьк... Західна Україна, в переважній більшості свідоме патріотично налаштоване населення міста. Звідки така кількість протилежно налаштованих настроїв? Я спершу подумав, що може то просто випадково так склалось, але ж я просто йшов містом пішки, не шукав таких сторонніх розмов, виходить такі розмови точаться по всьому місту? І коли я збагнув, що це таке насправді, то стало моторошно. В Луцьку працює організована потужна скрита агентурна мережа. отакі випадкові ненавязливі репліки, розмови розраховані на несвідомих, мягких духом людей, і вони охоче ведуться на провокації і переманювання. Будьте уважні і спостережливі. Виявивши людей які поширюють такі розмови підійдіть і скажіть їм, що їх викрито і їхні розмови марні. Розсекречений шпигун -- безсилий і бездіяльнийНє ну оце ти канєшна дав про шпигунів! ) Шпигуни в Луцьку формують громадську думку. ХАха.Все, насправді, просто - у БГ є фраза: На хрена мне враги, когда у меня есть такие друзья. Людям зручно в тій шкарлупі, в якій вони є психологічно. Вони просто бояться змін.
Nokian Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 07:09 #440 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 07:09 В Привлкзальному районі найбільша концентрація росіян, бувших військовослужбовців та їх родин.Деяка частина з них відкрито ненавидить все українське, є і законспіровані агенти Кремля. Полюбе в Луцьку є резидент Путлєра, котрий стежить за ситуацію та координує дії агентів спецслужб. Нам сьогодні треба вимагати , щоб організація ПР саморозпустилася, як це роблять на Львівщині.Миколаївська райорганізація Партії регіонів у Львівській області планує оголосити про свій розпуск.Про це повідомляє "Радіо "Свобода" з посиланням на представників цієї політичної сили.Партійці привселюдно планують розірвати свої членські квитки і мандати депутатів районної ради і оголосили про припинення існування Партії регіонів у Миколаївському районі.Таке рішення підтримують на сьогодні всі члени партії, окрім однієї людини. Ключ від партійного офісу здадуть у міську раду.Таке попереднє рішення райорганізації спричинене подіями у Києві, зокрема, наказом побити молодь. Миколаївські регіонали приєднались до акцій громадянської непокори і вимог Майдану.У Миколаєві зранку люди вийдуть на страйк, де вимагатимуть відправити у відставку уряд, президента і парламент.За останні дні про вихід з лав Партії регіонів оголосили четверо депутатів – Інна Богословська , Давид Жванія, Микола Рудьковський та Володимир Мельниченко.
Kidubon Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 07:16 #441 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 07:16 що зраза на театралььній площі?хто знає?
Zevs_Isver Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 07:19 #442 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 07:19 В Привлкзальному районі найбільша концентрація росіян, бувших військовослужбовців та їх родин. Деяка частина з них відкрито ненавидить все українське, є і законспіровані агенти Кремля. Полюбе в Луцьку є резидент Путлєра, котрий стежить за ситуацію та координує дії агентів спецслужб. так и есть местное население вывозили в Сибирь, свободные места заселяли проверенными элементами из центральных губерний и так по всему бывшему СССР
biter Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 07:39 #443 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 07:39 з театрального колона рушила на київський майдан, людей трохи є. Лучани, приєднутесь, не будьте байдужими!
kudrom Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 08:34 Автор #444 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 08:34 зняли портрети Яника
Ukrainec Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 08:36 #445 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 08:36 Зараз я буду... почекайте мене не йдіть
kudrom Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 08:40 Автор #446 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 08:40 зняли портрети Яника
INVICTUS Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 08:55 #447 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 08:55 не працює жодна із луцьких веб-камер... в мене одного?
Ko3bMa Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 08:57 #448 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 08:57 зняли портрети ЯникаМагія вуду, український варіант:- Хлопці, посипте його крейдою і дайте сюди мою булаву.
lilechka Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 09:00 #449 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 09:00 не працює жодна із луцьких веб-камер... в мене одного? ти не один
Onil Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 09:31 #450 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 09:31 У Луцьку хочуть здати партквитки більше сотні членів Партії регіонів http://www.0332.ua/article/429541 11:0202.12.2013 Голова Луцької міської первинної (№ 21) організації Партії регіонів Олег Хітров заявив, що має намір зранку понеділка, 2 грудня, здати партійний квиток. З його слів, разом з ним з Партії регіонів вийде більше сотні членів його «первинки». «Я маю намір покинути ряди Партії регіонів на знак незгоди і обурення. Я різко засуджую дії вищого керівництва держави, яке допустило силове протистояння під час мирної демонстрації в столиці України. Події у Києві підштовхнули мене до такого рішення – вийти з партії». Вже у понеділок зранку партійці мають намір прийти до офісу Луцької міської організації Партії регіонів і написати заяву про вихід з партії. Тікають.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.