Перейти до змісту

Євромайдан - Луцьк!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

я не цюв нічого... я не зрозумів... Я не знаю що робити... Сикуни!

Чому хто був сьогодні на майдані не почув нічого конструктивно?! Я наприклад почув, чітко було сказано: збираємося і йдемо виносити/пікетувати облдержадміністрацію, може ще ДАІ

Хіба не було такого?

Так що всі завтра на майдан!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Треба ЗАВТРА показати "бородатому", що і на місцях є сила НАРОДУ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив всіх "своїх" :) Бачив Vanusa :), з прапором.Бачив Lask-y. Oksana 04, теж бачив. Kudrom,ти з прапором,жовто-синім,на плечах ходив? Теж бачив! :)

ЗЮ. Робкий я,засоромився підійти. Виправлюся.

так, я з прапором :) що тут соромитися, тре знайомитися і єднатися :)

А я, по останній інформації (коли виходила з дому) все позирала під Біг-Бен (правда там якоїсь особливої тусовки не бачила), все сьогодні дуже хотіла познайомитися з бордівчанами. И опять - не судьба! :) Хто ж знав, що сія здибанка перенеслась під "йолку".Відчуваю, на наступне віче буду просити в активістів в лічці моб. координати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба бордівчанам повязувати якісь відмітні стрічки , наприклад червону (з чорним) на ліву руку.

Тоді можна буде знайомитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба бордівчанам повязувати якісь відмітні стрічки , наприклад червону (з чорним) на ліву руку.

Тим, хто ХОТІВ познайомитись, вистачало ванусового прапора)

Один помаранчевий прапор на весь майдан видно високо краще, ніж купу відмітних стрічок на руках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно кажучи я нічого сьогодні не почув від політиків що хотів би почути !!! Тільки банду геть, вони нєгадяї , аяяй давайте помахаємо прапорцями і завтра не підемо в знак протесту на роботу .... Ганьба опозиції!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене,то забагато партєйних прапорів.Мусять бути тільки два прапори-жовто-блакитний і червоно-чорний.Україна-понад усе!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ультрас молодцы!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно кажучи я нічого сьогодні не почув від політиків що хотів би почути !!! Тільки банду геть, вони нєгадяї , аяяй давайте помахаємо прапорцями і завтра не підемо в знак протесту на роботу .... Ганьба опозиції!!!!

чітко було сказано: збираємося і йдемо виносити/пікетувати облдержадміністрацію, може ще ДАІ!!!

Хіба не було такого?

Так що всі завтра на майдан!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тим, хто ХОТІВ познайомитись, вистачало ванусового прапора)

Один помаранчевий прапор на весь майдан видно високо краще, ніж купу відмітних стрічок на руках.

був з 16:50 до 18:30 - помаранчевого прапора не бачив!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чітко сказано не йти на роботу(в кожно сім*я діти, якісь зобов*язання і як відомо без грошей нам нічого не дадуть в магазинах) але опозиція кричить давайте завтра .. Люди добрі а чого чекати ????? Чому не сьогодні ???? Для чого ми збиралися сьогодні ...???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чітко сказано не йти на роботу(в кожно сім*я діти, якісь зобов*язання і як відомо без грошей нам нічого не дадуть в магазинах) але опозиція кричить давайте завтра .. Люди добрі а чого чекати ????? Чому не сьогодні ???? Для чого ми збиралися сьогодні ...???

Не йди сьогодні :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sirogka, так і я про те ж . Якщо викинути те, що ти написав в дужках, то виходить так:

Чітко сказано не йти на роботу ... але опозиція кричить давайте завтра .. Люди добрі а чого чекати ????? Чому не сьогодні ???? Для чого ми збиралися сьогодні ...???

;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я впевний 90% людей не почули того що хотіли почути від опозиції , якби почули те що хотіли, то не розійшлися після мітингу, опозиція знову розчаровує ...((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кого сьогодні пікетувати? пусті будівлі?

Завтра буде кого пікетувати і виносити, от і зробимо це

Приходьте!

Я впевний 90% людей не почули того що хотіли почути від опозиції , якби почули те що хотіли, то не розійшлися після мітингу, опозиція знову розчаровує ...((((

А що ти хотів почути? Так так, зокрема ти sirogka

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так вийшов би на трибуну і сказав би чого ти очікуєш і для чого прийшов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А нам потрібні що були повні будівля і жертви ??? Як на мене сьогодні це зробити простіше .... а заврта буде беркут , міліція , і набагато менше в раз так в10 мітенгувальників , .... що дуже прикро ....((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти приходь, не будь байдужим і ти здивуєшся що не 10, і не 100, і не 1000 ;)

СТОСУЄТЬСЯ КОЖНОГО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завтра на работу так:

post-4-0-91266500-1385921187_thumb.jpg

кто его знает, может завтра в Луцк пригонят крымский беркут :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що я хотів почути ??? Я хотів почути конкретні кроки опозиції і що ми цими кроками досягнемо . А не бла бла бла ... ганьба .... бла бла бла. Для чого ви збирали майдан на Театральній площі те що було сказано я вже давно знав і нічого нового і особливого для себе не почув (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра треба прийти на Київську площу і виперти бородате підлабузницьке опудало звідти геть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за мінуси )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завтра на работу так:

post-4-0-91266500-1385921187_thumb.jpg

кто его знает, может завтра в Луцк пригонят крымский беркут :(

Кажуть в хорошого адміна все контрольвано і все працює як годинник! Нічого тобі робити на тій роботі

Ну то ми пощипаєм тих "грифів", бо ми же будемо в касках :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...