Перейти до змісту

Євромайдан - Луцьк!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

я просто в шоці

може яйценюк головний гальмолог майдану почне менше гальмувати або він просто зупиниться

чхати на того Кроля і всіх інших політиків... треба брати в свої руки все.. в руки НАРОДУ!

за сьогоднішньою опозицією я не піду... хай Кріль збирає Віче в неділю і танцює дикі танці з Русланою... прапор їм в руки

а ми зберемо Майдан сьогодні, щоб все обдумати та обговорити план дій

а із дня завтрашнього почнем діяти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Виходим і все. Там розберемся

дасте якось знати, до чого дійшли, бо я сьогодні раніше 21.00 не вирвусь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мабуть і в 21:00 там ще будем) хоч хтось точно)))

я орієнтовно на 19:30 підійду

ще й мабуть не сам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приєднаюсь десь біля 20.

До речі. Я вже знаю кількох людей, яких безпосередньо можуть торкнутись (або вже зачепили) сьогоднішні репресії влади. Це при тому, що вони не підтримували майдан і казали, що він їх не стосується. Цікаво, вони тепер будуть зинувачувати майданівців в тому, що ті спонукали владу до таких дій? Чи зрозуміють нарешті, хто в цій країні проти кого.

Помойму варіантів у нас зараз немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от і наші позафракційні.... ВСІ (Палиця, Єремєєв, Івахів і т.д.) підримали РЕГІОНІВ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В третій годині біля прокуратури буду в камуфляжі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О Гузь двір мій окупував тількишо, капець))) виявляється в моєму домі прокурор живе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та я якраз спішив, бачу прапори в мій двір ідуть, а потім ше й бачу, шо Гузь спереду веде всіх... І йому на очі попадатись не хочеться і додому треба, народу навалило цілий двір, ше й знімають... але якось вдалось прошмигнути мимо і Гузя і камер))). входив в підїзд з відчуттям ніби то я прокурор, а не сусід))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знову шукати помаранчевий прапор?)

Вважаю, сьогодні у всіх українців має бути лише один прапор.Не помпранчевий , не свободівський, не ударівський, не батьківщини- а лише Український, синьожовтий. Ми виходимо за нього, а вже після перемоги можна буде чіпляти кожному свої відзнаки.

І ще треба йти до силовиків і питати їх-з ким вони сьогодні.Найперше до керівників обласного,міського, районного рівнів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokian діло каже! не партії і не політики вирішувати мають, а народ, бо ми творим політику. Ми є влада

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..у опозиции сложный момент,когда она если победит,не сможет проБЮТЖЕРОВАТЬ УКРАИНУ- и её сразу за -гнобят

alexvvvv - интересная личность,которая помогает многим самоутвердится В СЕБЕ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знову шукати помаранчевий прапор?)

Вважаю, сьогодні у всіх українців має бути лише один прапор.Не помпранчевий , не свободівський, не ударівський, не батьківщини- а лише Український, синьожовтий. Ми виходимо за нього, а вже після перемоги можна буде чіпляти кожному свої відзнаки.

І ще треба йти до силовиків і питати їх-з ким вони сьогодні.Найперше до керівників обласного,міського, районного рівнів.

мав на увазі, чи шукати помаранчевий прапор бордівчан, під яким усі збираються

я один вийшов із прапором... жовто-блакитним

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про помаранчевий то тре Вануса питати, чи буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може під бім-бомом. Теж будемо з прапором.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто з бордівчан на Театральному зараз? як вас знайти?

бо самому стояти не охотно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фото з луцького майдану, 14 година 19.01

post-13641-0-47349700-1390144307_thumb.j

post-13641-0-43838200-1390144334_thumb.j

людей так багацько було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фото з луцького майдану, 14 година 19.01

post-13641-0-47349700-1390144307_thumb.j

post-13641-0-43838200-1390144334_thumb.j

людей так багацько було

Це й зрозуміло, оскільки число обурених диктатурі поповнюється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8-20 - є одне вільне місце на Київ

0503770587

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міліція Волині збирається на Київ. Війська вже в дорозі, - активісти Євромайдану

20 січня на 7:45-8:00 - стягуємося до УМВС на Винниченка - на відверту розмову з Терещуком і ко.

http://www.volynpost...ty-ievromajdanu

из интернета

в далёкой-далёкой галактике когда народ восстал против ненавистного императора и атаковал его крепость в столице, те кто не мог (или не хотел) ехать в столицу

оставались в своих городах и атаковали казармы гвардейцев, тем самым не давая им выдвинутся на столицу, и сдерживали их на местах

император не теряя надежды на то что он останется у власти не хотел утратить контроль над дальними провинциями оставлял в провинциях войска - тем самым ослаблял столицу

... многие из рядовых гвардейцев и младших офицерских чинов, не желая стрелять в своих земляков, снимали погоны и переходили на сторону народа .....

.... перед самой победой, когда и высшие гвардейские чины поняли что им не удержать власть, на начали переходить на сторону народа - народ их не принял

те кто били богаче, и удачливее, успели покинуть планету - с остальными народ поступил по своему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто їде на Київ до обіду і може взяти одну людину - дайте знати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

несколько раз проходил мимо палаток на Винниченка...

если в который раз будет там пусто, однэньку себе возьму - запасная на рыбалку )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если в который раз будет там пусто, однэньку себе возьму - запасная на рыбалку )

попробуй :)

вот ты , дурачек, наивный и не угомонишься :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що там, організовуємо якусь акцію непокори відносно нових законів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТЕРМІНОВО!

Наші хлопці повернули волинських ВВшників в казарми http://www.volynpost.com/news/26004-lucki-vvshnyky-povernulysia-na-bazu-avtomajdan-pochynaie-cherguvannia.

Потрібні дрова. Везіть їх прямо на вул. Лідавську до воріт у військову частину 1141 і там звалюйте під парканом. На вулиці зима і паливо життєво необхідне. Діжки вже кілька штук організували. Якщо є можливість, то теж везіть. Але дрова є першочерговими!

Прошу максимально поширити серед волинян (особливо лучан)!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...