Kompolom Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 00:01 #226 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 00:01 fenmix, ой не знаю, планую, але все може в останні моменти мінятися....
fenmix Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 00:08 #227 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 00:08 Kompolom,в будь-якому випадку чудово Просто не віриться, що такі історичні події нас зараз єднають.
Kompolom Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 00:12 #228 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 00:12 fenmix, головне осторонь не стояти, потрібно діяти І завжди приємно усвідомлювати, що ти береш участь у чомусь вартісному!
Forever Autumn Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 01:31 #229 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 01:31 АУ!!! Не забудьте в пориві .. 23 листопада шануємо пам*ять загиблих під час Голодомору
Sniper Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 01:31 #230 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 01:31 Kompolom, те, що Ви особисто робите, -- це є неоціненно. Я Вам щиро вдячний і поки в країні є такі люди як Ви, то я не боюсь за долю України. Я Вас підтримую і пишаюся Вами.Альянс, МНК і Пласт знову, як і 9 років назад негласно контролюють процес. в 2004 пригадую, що в основному майдан в Луцьку розрулював Гузь. Хлопці молодці.Де студенти, чому не долучаються? невже болонська система насправді не розвиває самосвідомість? Я доречі забув ще дописати, що також історичний факт вирішальних подій, в яких 100% брали участь студенти -- бій під Крутами а також протестні акції студентства проти фашизму. Останні були придушені німецькими фашистами за допомогою піхоти і танків, саме в честь тих загиблих студентів ми відзначаєм день студента 17 листопада. тому я наголошую, що треба "ворушити" студенство.
Forever Autumn Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 01:34 #231 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 01:34 а нам так слабо? http://www.youtube.com/watch?v=Atg24ceVQrA#t=85
Amar Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 05:23 #232 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 05:23 Думає "правильно проголосувавши" щось зміниш я тут людина нова і перекопувати форум трирічної давнини не буду але я думаю тут є люди, які 3 роки тому голосували за януковича і ще більше тут є людей, які 3 роки тому не ходили на вибори я той, що не ходив бо щоб прогосувати треба їхати 120 км ..... на родіну задля галочки "проти всіх" Голосуваняя проти всіх це те саме, що не прийти на вибори, ви б посто витратили цінний голос "в холостую". Позиція людини, якій хоч трохи цікава доля України, це віддати голос за "меньше зло", навіть якщо ви проти всіх, а ви просто б зменьшили шанси для опозиції на один голос ( яка б вона пагана та опозиція не була). Пробачте за оффтоп.
Kompolom Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 08:33 #233 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 08:33 Sniper,Неймовірно гарні слова!) Дякую! Разом до перемоги!!!!!!
Thorgalll Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 08:48 #234 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 08:48 На вопрос, что происходит на евромайдане сейчас? Знакомая ответила: По суті? - Показую, що мені не всеодно. Чесно? - Тусуюсть з друзями і кльовими людьми. Вимог не знаю. Неорганізованість, *разброд і шатанія* на цій акції дуже напружують А во Львове в три раза больше людей. Может стоит ехать туда, а не в Киев?
Arden Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 08:53 #236 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 08:53 Чувак з Києва написав: Сходил. Завезли малого деду и пошли прогуляться. Пока завозили- минут на 40 к началу опоздали, кличковцы успели отрапортовать и дружным строем уйти. Осталось человек 60 вольномыслящих, в основном молодежь. Внимание привлек одиноко стоящий высокий мужчина с плакатом "Я европеец" Разговорились с корреспондентом, говорит, для Донецка даже такое проявление- сотня-две человек- успех неслыханный. Многие в частной беседе признаются, что огорчены и недовольны, но открыто высказать готовы единицы. Боятся. Как во времена красного террора. Происходило все под облсоветом, у памятника Шевченко. Потоптались полчаса, пообщались чуть. Позднее должен был приехать 5-й канал, устроить телемост со Львовом. Но мы не дождались. Милиции было довольно много, но держались на отдалении, в тени и по машинам. Так что нет, не один я такой евроинтегратор здесь. Почти один Думаю главная проблема в том, что народ не готов просто поддержать друг-друга, один будет выступать и если его начнут пресовать, то никто не поможет и не заступится, все будут стоять и смотреть или в лучшем случаи кричать ай-йа-йа-й. Думаю с 200* власть сделала все, что бы убить сплоченность нации.
Thorgalll Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 09:01 #237 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 09:01 Нету ни сплоченности ни инициативы. И правда, где студенты СНУ и Политеха? Не ужели выросло поколение "пох"?
RePlay Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 09:22 #238 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 09:22 Нету ни сплоченности ни инициативы.Про яку "сплоченность" можна говорити, коли ви самі тих, хто не йде на майдан називаєте "тим, кому пох", а тих хто проти вступу в ЄС - комуністами, зрадниками і т.д. По-моєму, ви самі тільки розколюєте людей на різні табори.Бачиш людину з протилежними поглядами, зумій донести їй свою правоту аргументами, а не вішати ярлики "ти не з нами - значить не патріот".
igorgame Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 09:35 #239 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 09:35 где студенты СНУ и ПолитехаА що за звичка на студентах "виїзджати"? Коли заплатять - тоді і студенти будуть, а по іншому - ви досі не пересвідчились, що в нас за люди?!
Kompolom Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 09:42 #240 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 09:42 igorgame,Студенти мали б бути чи не найперші зацікавлені в цьому! Їм жити потім в країні і виховувати дітей!
Thorgalll Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 09:46 #241 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 09:46 Нету ни сплоченности ни инициативы.Про яку "сплоченность" можна говорити, коли ви самі тих, хто не йде на майдан називаєте "тим, кому пох", а тих хто проти вступу в ЄС - комуністами, зрадниками і т.д. По-моєму, ви самі тільки розколюєте людей на різні табори.Бачиш людину з протилежними поглядами, зумій донести їй свою правоту аргументами, а не вішати ярлики "ти не з нами - значить не патріот".Во первых, я считаю, что предало нас правительство. В последний момент отклонившись от взятого курса, не посоветовавшись с народом. Как это делается в цивилизованных странах. Во вторых я никого комуняками не обзывал, если не ошибаюсь, именно ни предлагали провести референдум. А в третьих, студенты это будущее нашей страны. А судя с того, что сейчас происходит, им действительно наплевать. В 2004 году именно студенты были составляющей революции. Им было не всё равно на будущее страны. А сегодня, точнее вчера, большая часть тех то был на майдане в Луцке, это люди "пережившие" оранжевую революцию. И горстка политиков без чётких требований и не знающих, что говорить.
RePlay Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 10:07 #242 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 10:07 А в третьих, студенты это будущее нашей страны. А судя с того, что сейчас происходит, им действительно наплевать.А може ти би спочатку пішов і дізнався, чому студенти не прийшли? А потім вже розглагольствував про те, кому "плевать", а кому "не плевать".
olun4ik Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 10:09 #243 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 10:09 Тільки що по 5-му показували луцьких мітингувальників, які сьогодні приєднались до Євромайдану в Києві.
Forever Autumn Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 10:52 #244 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 10:52 А в третьих, студенты это будущее нашей страны. А судя с того, что сейчас происходит, им действительно наплевать.А може ти би спочатку пішов і дізнався, чому студенти не прийшли? А потім вже розглагольствував про те, кому "плевать", а кому "не плевать".Разглагольствувати про студентів тут почала я, умнік. І буду робити це бляха далі. У соцмережах бачила, що деякі снушники писали - у вас революція? пхе...а в мене пааари... А знайомі, чи не єдині зі СНУ,яких вчора зустріли на майдані в Луцьку сказали: а в нас в СНУ ніхто нічого не знає, ми прилетіли в групу, бо читаємо новини, розказали всім, що робиться - так ті здивовано лупали очима - ЩО ПРАВДА? А чого нам ніхто не скаазааав? Це покоління-трьошок-і-мафій треба палкою гнати, або ж справді башляти уродам за те, аби думали трошки головою, а не сракою. Коли була помаранчева, я сама була студенткою, і нас ніхто нікуди не гнав, ми самі гналися на мітинги, на протести, у Київ. (для недоганяючих - мова не про всіх геть до одного студентів, а про більшість). Тепер ясно, з якого хріна тут розглагольствування? І замість того, аби сидіти й писати тут всяку срань, взяв би й сам би пішов на майдан.
Kompolom Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 10:53 #245 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 10:53 fenmix, не знайшов тебе)
fenmix Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 10:58 #246 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 10:58 Kompolom,я заснув в 4 ранку, слідкував за новинами та переписувався з колегами з Острога. Тому трішки проспав, зараз вже виходжу.
Kompolom Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 11:04 #247 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 11:04 fenmix, нічого страшного)) просто думав - провтикав
RePlay Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 11:18 #248 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 11:18 І замість того, аби сидіти й писати тут всяку срань, взяв би й сам би пішов на майдан.Ну хочеш, то і йди. Мені там робити нічого )).
Forever Autumn Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 11:38 #249 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 11:38 Вихід проєвропейськи налаштованих громадян на майдан Незалежності в Києві і на вулиці інших українських міст змінив тональність заяв політиків Євросоюзу:«Сьогодні завдяки цим людям знову з’явилася надія. Сьогодні змінилася тональність розмов усіх європейців. Якщо в четвер були заяви, що місія закінчена, що ухвалене рішення про непідписання угоди, то сьогодні внаслідок у тому числі і нашої політичної активності Європа абсолютно чітко дає зрозуміти, що робитиме все можлве, щоб до 29 листопада двері перед Україною тримати відкритими»
Thorgalll Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 11:42 #250 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 11:42 А в третьих, студенты это будущее нашей страны. А судя с того, что сейчас происходит, им действительно наплевать.А може ти би спочатку пішов і дізнався, чому студенти не прийшли? А потім вже розглагольствував про те, кому "плевать", а кому "не плевать".Их внуки потом спросят, почему они не пришли.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.