Перейти до змісту

Тут Осєнь знову придумала дещо.Тре ваша хелп/дайтєпріз/хтошоможед

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тема у флеймі, бо:

1) Я не придумала, куди її ткнути

2) Буду просити людей видалити її після того, як отримаю те, що хотіла.

Отже ситуація така.

Стукнула мені ідея ініціювати на радіо "Луцьк" новорічний марафон: з мєдвєдамє, циганамє, йолкамє, гостями, вікторинами тощо. Який би включав і різноманітні віталки, живі включення і відбувався би за сценарієм, з різними сюрпризами, веселками тощо - так воно й буде. Ну а ще марафон триватиме протягом 31-го грудня цього року й закінчиться уже у новому 2014-му році.

Так от загвоздка виникла саме у питанні призів у вікторинах для слухачів.

Як виявилось (йолки ж палки!), люди не дуже слухають/котірують/лайкають радіо "Луцьк", або ж за призовий сертифікат на 100 грн хочуть, аби їм ще й ролик безплатний змонтували. А це проти правил рекламного відділу, факт.

Так от чого я собсно товчу воду у ступі - може, комусь із Борди буде цікаво взяти участь у такому дійстві як партнер і дати якісь смішні радісні та приємні призи для слухачів (або ж сертифікати, дизайн яких робитиме найкраща у Луцьку рекламна агенція.

А ми, своєю чергою, по ту сторону мікрофону будемо оголошувати вас на вікторинках і капець як вам дякувати.

У кого будуть які думки - пишіть.

І да, можете навіть спамити, тролити і страждати всілякою фігнею, я знаю, багато хто із вас це любить робити. Але краще - по темі :).

Буду дуже дякував :):):)

Опубліковано

Чтобы активировать уголь, отправьте SMS на номер 3434!

... з фразою "Я не лох"

Думаю, УГОЛЬ в період нового року активується чимсь іншим.

Опубліковано

Forever Autumn, я поговорила со знакомой, она открывает цветочный магазин на пр.Воли "Три розы"( где то 1 нобря открытие), с радостью выделит призы для слушателей, скинь мне свой номер мобильного в приват,чтоб обсудить детальнее.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...