Перейти до змісту

В Украине готовят новый налог на старые автомобили

Adeon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кароч, люди, айда на марш-смолоскипну ходу, присвячену пам'яті створення УПА на 20:00 на Київський майдан! Будем торгуватися із владою на рівних умовах! :mdr:

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

2. Такий крок означатиме політичну смерть партії, яка внесе даний законопроект, оскільки значна кількість авто в Україні мають поважний вік. А власники таких авто - потенційні виборці.

Подібні бредові вислови мене дивують. У нашій державі є три типа виборців -

1. Мають новеньке авто і електорат(депутати, бізнесмени і т.п.)

2. Пенсіонери та нижній клас(я їх називаю "шахтьори" - водка-дешевий харч-тілівізор).

3. "Середній" клас, який має такі авто.

Якби третій пункт мав вплив, ми б не мали такого президента. Так шо дасвіданія - доїти можна тільки "середній" клас за рахунок бідних і багатих. У бідних - підтримка, від багатих - лоббі.

Опубліковано

Підтримую, в нас є такий клас людей. Які пристосувалися до своїх "пороків", і *бали виправлятися. Та й при цьому піва-водка-самагон, і всі в них винуваті, і нічо для них не зміниться.

Опубліковано

А гайки то затягують, уявляю що буде робитись коли яник другий президентський термін оформить. Бачу єдиний вихід - допоки калаш не заговорить ситуація не зміниться, доведено історією неодноразово.

Опубліковано

Брєд, достали! Зроби тоді як в Росії, обмінюй старі авто на нові з доплатою, а не людей обкрадують як тільки можуть.

Я вважаю обмін самий кращий вихід!!!

Опубліковано

А на що міняти, якщо в мене дизельний бразильський вантажопасажирський фіат фіоріно 1.7 тд 2000 року випуску, який накатав 213 тис км і ще стільки само накатає без капів, а дістався мені за якихось 30 тисч грн від друга? А тепер такий кидок від влади...

Опубліковано

Брєд, достали! Зроби тоді як в Росії, обмінюй старі авто на нові з доплатою, а не людей обкрадують як тільки можуть.

Я вважаю обмін самий кращий вихід!!!

не надійтеся. ваше авто оцінять у сміхотворну суму. вигідніше буде самому продати, або на брухт здати.

Опубліковано

Вже б ввели податок на старість (кому за 60) і так би по пару тисяч. Можливо б тоді до "електората" дійшло б, що далі робити. А потім ще за повітря, яким дихаємо (як у мультфільмі про Чіпполіно). Яскравий приклад теперішнього часу.

Опубліковано

А дарма. Повір, що таке може трапитися.

не може - Європа не дасть.

Держи карман шире!© Тато.

Європа вже Юльку не дала посадити!

Опубліковано

А яке Європі діло до "країни третього світу"?

Опубліковано

Європа як і Росія нас теж розглядає як сировинний придаток. Тільки те, як ми себе самі зараз поставимо, може мати вагу.

Опубліковано

Їхні машини їдуть до нас. Цим ми вирішуємо їхню проблему утилізації б/в авто.
Опубліковано

Цим ми вирішуємо їхню проблему утилізації б/в авто.

Хочеш сказати, що німці дадуть нашим депутатам стільки грошей, щоб вони не прийняли такий закон ??

Опубліковано

ми були і ринком для нових авто, але ж Європа якось пережила мито на авто з бензиновими двигуними і утил збір. і це переживе.

Опубліковано

Вирішували.

Опубліковано

Європа якось пережила мито на авто з бензиновими двигуними і утил збір

Про утилізаційний збір:

"Утилізаційний збір - це абсолютно логічний крок, це відповідь нашому торговельному партнеру Росії. Сьогодні не рівні умови по автомобілям в Україні та Росії... А з приводу того, що Європа висловила зауваження з цього питання... Я думаю, мають бути дискусії на рівні уряду, щоб удосконалити це питання", - сказав він.

Хомутинник також наголосив, що якщо відмовлятися від утилізаційного збору на основі того, що Україна є членом Світової організації торгівлі, то відмовитись від нього має і Росія.

"Не може такого бути, щоб СОТвимагав від нас скасування утилізаційного збору, а Росія залишила все як є, мають бути однакові умови", - додав він.

укрінформ

Крім того:

Єврокомісія, виконавчий орган ЄС, сьогодні (10.10.13) заявила, що просить СОТ створити комітет, який вирішить двосторонню суперечку. У ЄС переконані, що утилізаційний збір спричиняє утиски прав європейських постачальників автомобілів на російському ринку.

Про свої наміри боротися з введеним РФ збором ЄС заявляв ще влітку. Ціна питання досить значна, адже експорт автомобілів з ​​Європи до Росії оцінюється приблизно в 10 мільярдів євро. Аналогічну скаргу до СОТ вже подала Японія.

Опубліковано

Якось? Зараз фактично перестають ганять бу з Європи в Україну через утиль.

І шо?

В Європі нема програми під назвою «Всё ненужное на лом, и в Украину» + в них достатньо потужностей для переробки старих авто + діють соціальні програми які заохочують до утилізації…

А у нас закон є, а потужностей нема, плати, а за що – НЕВІДОМО.

Як завжди, «краще» зробили тільки для пересічних громадян…

Опубліковано

Як зробити ,,покращення ,, на рівному місці та без зусиль?

Спочатку зробити погіршення, а потмі вернути ,як було.

І ви вже заробили бали. При цьому є чим поторгуватись з ЄС за вступ.

Опубліковано

Якось? Зараз фактично перестають ганять бу з Європи в Україну через утиль.

Уже отреагировали наши заморские друзья - цены на б/у авто стали ниже!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...