Перейти до змісту

Дефолт США 2013 (прогнози)

Sanver

Чи буде дефолт у США?  

110 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

так Україна в дефолті практично і нічого не вимерли :)

А якщо серйозно, то щоб там не казали і не думали, долар всім вигідний, якби не було вигідно то давно б появилась би азіатська єдина валюта і задавила б долар легко.

США з Китаєм торгує дуже плотно весь вал Китаю практично дає США, навіть коли америкоси хотіли наїхати на Китай тіпа там демократії мало у них, і не така. Китай тоді сказав ну раз так тоді обналічте нам ваші облігації боргових займів, так притихли швидко.

Опубліковано

США скоріше в Сирії "найде" ядерну зброю чи нападе на Іран ніж "зробить собі" дефолт...

П.С. а якшо чесно то хто має більше 10 000 у.е.(мається на зберіганні "мертвих грошей") то краще на ті гроші купити дорогоцінних металів....

П.С.С. а хто має мало грошей то купляйте картоплю з салом :_07: :_07:

Опубліковано

в нашій державі не ясно що купувати, можуть за день сказати в кого знайдуть золото тому гайка, або скажуть ціна на золото 50 грн і не більше, попробуй тоді здай якщо купив за 500, а за 50 тільки здаш, щоб на хліб виміняти :)

Опубліковано

США вигідно обвалити доллар, їм дешевше обійдеться викуп боргових зобовязань. От тільки питання чи Китай, Японія та інші великі держателі їхніх облігацій дозволять їм це?

Опубліковано

У який валюті берегти доходи

Ще зі школи помну єсть такий термін як диверсифікація(по темі: володіння найрізноманітнішими фінансовими активами, кожен з яких має різний рівень ризику, з метою зниження загального ступеня ризику портфеля в цілому), то ість заощадження повинні зберігатись у різних валютах, металах, товарах, нерухомості... Хоча, як на мене, бабосики краще не тримати а ні в банці, а ні в банку.

"Я не работаю на деньги! Деньги работают на меня". Р.Киосаки

ПС. Опрос якийсь дивний трохи. Другий, третій варіанти взагалі в наших "кліматичних умовах" від Америки можуть і незалежати зовсІм. Так що, я утримаюсь, не експерт :_38:

Опубліковано

У який валюті берегти доходи

Ще зі школи помну єсть такий термін як диверсифікація(по темі: володіння найрізноманітнішими фінансовими активами, кожен з яких має різний рівень ризику, з метою зниження загального ступеня ризику портфеля в цілому), то ість заощадження повинні зберігатись у різних валютах, металах, товарах, нерухомості... Хоча, як на мене, бабосики краще не тримати а ні в банці, а ні в банку.

Так отож. Металли відпадають, бо там "рубль вхід, і щонайменше три - вихід". Товари - муторно і неліквідно, пара євро-доллар - заманливо, але тримати їх всеодно будете в банку, а у випадку БП, по типу 2008 року власники і топ-менеджмент звалять з країни як Остап Бендер через румунську границю :) (згадайте Надру) По-суті банки від МММ (інвестиційних фондів "с оооочень ограниченой ответственностью" мало чим відрізняються, і там і там в договорах прописані "комерційні ризики", коливання курсу та відсотків відповідно, втрата відсотків при достроковому знятті коштів, і т. ін.

Залишається нерухомість, (і "відсотки" за рахунок здачі внайм) але звідки такі гроші, щоб її купувати?

Тому краще бути оптимістом, і вірити, що ніякого дефолту не буде, доллара принаймні точно, бо економіка США дійсно дуже диверсифікована, високотехнологічна, (що зараз "в тренді"), має величезні запаси вуглеводнів не тільки у вигляді нашумівшого сланцевого газу, а й законсервовані "до гірших часів" нафтові свердловини в Техасі. А араби нехай продають своє "чорне золото" за зелені папірці :)

Опубліковано

Нє, ну якшо ви хочете так конкретно законсервувати грошики, і клад зарити, міняйте на китайські юані, - їх багато, їх не подолати.

Опубліковано

Так, тільки, якщо глобалізована економіка навернеться мідним тазиком, вони стануть гарними папірцями з портретами якогось лисого мужика :) (євро принаймні будуть ходити ще довго в любому випадку, принаймні тому, що гроші - це зручно)

В літробанк кошти, оце завжди надійно :_07:

Опубліковано

що за тупе питання ? причому дефолт США до нашого курсу ? в нас курс тримається штучно...а моя рекомендація тримати бакси-євро як міні ще пів року авось щось буде )

Опубліковано

Побутує думка, якщо копити на чорний день, то він прийде і гроші можуть не помогти. Економіка вже давно гра без правил і прогнози в ній річ не надійна, але віддавати чесно зароблене якимось структурам я б не став. Заведіть дітей і вкладайте гроші в них.

Опубліковано

їм то вигідно оголосити дефолт, але тоді постраждає багато країн. Наприклад нам це вигідно, наш борг в зелених основна частина..

Опубліковано

Sanver,я би на твому місці переживав за грядущу українську >|<опу, а не американську.

Фантазувати можеш скільки завгодно, це безкоштовно і ні на що не впливає, впринципі.

Опубліковано

Deemon Про українську >|<опу теми вже створюють і будуть нові, враховуючи прийняті рішення наших хороших депутатів. Дану тему я відкрив для того щоб люди подумали що робити з долларом і зробили свої висновки, адже сам розумієш, більшість зелених лежить під подушками у наших людей.

Опубліковано

Уряд України зацікавлений налякати свого громадянина, щоб той побіг здавати долари бігом і по низькому курсу, щоб поповнини свої запаси валюти.

Опубліковано

Уряд України зацікавлений налякати свого громадянина, щоб той побіг здавати долари бігом і по низькому курсу, щоб поповнини свої запаси валюти.

а долари в населення скупляє уряд???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...