katjka_9 Опубліковано 21 Жовтня, 2013 в 19:15 Поділитися #126 Опубліковано 21 Жовтня, 2013 в 19:15 Катя, ти ж уже прощалась:-)може скучили) чи надоїдаю? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Otto Kreer Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 05:47 Поділитися #127 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 05:47 Катерина, де звіт, чи забухали після семінару ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Davids Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 06:06 Автор Поділитися #128 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 06:06 Катерина, де звіт, чи забухали після семінару ?Отто, маша - вам ніхто нічого не винен. Якщо ви думаєте що за вас, клієнта ми будемо боротись - зуські. З такою самооцінкою і впевненістю, вам тут нічого робити/читати...І ще, такі висказування не несуть ніякого підгрунтя, окрім як вашого бухання.Тому попрошу вести себе коректніше, або попробувати так висказуватись до мене, раз до дівчини "всі фрази вільні". Навчіться поважати людей, досить цієї натури жида і підсирадла. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 06:38 Поділитися #129 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 06:38 Давідс, правильно "дзуськи" і щоб у тебе не залишалося жодних сумнівів попробую так висказуватись до тебе: ти ж нормальний пацан був, продавав собі потроху шось на борді, а тут на тобі- агресивний сектант будеш дядям грубить- буду краток Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 06:47 Поділитися #130 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 06:47 правильно "дзузьки"Дзуськи, раз вже на те пішло Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 07:15 Поділитися #131 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 07:15 правильно "дзузьки" Дзуськи, раз вже на те пішло макнув, виправляю Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Otto Kreer Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 08:08 Поділитися #132 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 08:08 попробувати так висказуватись до менеоднозначно агресивний сектант Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
guest Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 10:23 Поділитися #133 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 10:23 Навчіться поважати людей, досить цієї натури жида і підсирадла.та не ображайся. виклади пару фото, нам же всім цікаво як відбуваються подібні семінари. хто виступав, хто що казав? а ще краще - відео. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 15:22 Поділитися #134 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 15:22 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Davids Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 19:46 Автор Поділитися #135 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 19:46 Давідс, правильно "дзуськи" і щоб у тебе не залишалося жодних сумнівів попробую так висказуватись до тебе: ти ж нормальний пацан був, продавав собі потроху шось на борді, а тут на тобі- агресивний сектант будеш дядям грубить- буду краток Я ним і залишився, нормальним пацаном. Реакція моя - не більше як взаємність на ваші писулькі. Я пропоную щось, послуги/товар, який вам не цікавий. Взамін того щоб коментарі залишити при собі, ви ж не упускаєте можливості "паучаствувать в тэмэ" і кинути кусок фекалій. Все просто, товар не цікавий - не виникає питань/зауважень. Товар цікавий - пишіть по суті попередньо чітко підготувавши питання, ато як діти..соплі по футболці... Що ж стосується агресії - це теж не більш як взаємно відповідь. Я мирна людина, яка йде на контакт і допомагає при потребі. Будьте простіші Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 20:15 Поділитися #136 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 20:15 Davids, ну якби був якийсь тіпазвіт то може на твій гачок клюнули б не лише ідіоти, але й полуідіоти, чвертьідіоти і тому подібні особи які не знають що робити зі своїми грошима і воліють довірити їх студентам-тіпанезалежнимфінконсультантам. Люди побачать що вам довіряють солідні сорокалітні дяді в костюмах з барсєтками і стануть в чергу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
taurus07 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 20:26 Поділитися #137 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 20:26 Я не згідний. Це не мобілка чи кофта. Це запудрювання мізків людям, з метою їх обібрати. Ваш продукт не можна побачити, полапати і оцінити, відповідно людина довіряється тільки словам.... до речі в Росії нещодавно прийнято закон що керівники фінансових установ мають довести свою компетентність в питаннях якими вони займаються. Сподіваюсь що наші депутати недовго чекатимуть... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Davids Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 20:55 Автор Поділитися #138 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 20:55 Davids, ну якби був якийсь тіпазвіт то може на твій гачок клюнули б не лише ідіоти, але й полуідіоти, чвертьідіоти і тому подібні особи які не знають що робити зі своїми грошима і воліють довірити їх студентам-тіпанезалежнимфінконсультантам. Люди побачать що вам довіряють солідні сорокалітні дяді в костюмах з барсєтками і стануть в чергу.Який гачок, що ти мелеш? Якщо ти знаєш що робити зі своїми грішми і робиш - дуже добре, продовжуй, успіху. От тільки відбий бажання гадити в темах. Не використовуй ліміт натискання клавіш пишучи аби писати.Те що в мене вік студентський, не означає що я студент(закінчив), також не є показником мого(і не тільки) розвитку, знання, розуміння. Але питання не в цьому, в тому, що якщо ти думаєш що розум з'являється з віком, лисиною, костюмчиком і барсєткою, тоді для тебе залишається лише чекати...і купити барсєткуЯ не згідний. Це не мобілка чи кофта. Це запудрювання мізків людям, з метою їх обібрати. Ваш продукт не можна побачити, полапати і оцінити, відповідно людина довіряється тільки словам.... до речі в Росії нещодавно прийнято закон що керівники фінансових установ мають довести свою компетентність в питаннях якими вони займаються. Сподіваюсь що наші депутати недовго чекатимуть...Без Вашої присутності і згоди - нікуди Ваші гроші не вкладуться. Все лише за взаємної згоди ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 21:07 Поділитися #139 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 21:07 Який гачок, що ти мелеш?Гачка не було б якби ти був дійсно незалежним і не представляв інтереси контори яка тобі платить ЗП. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
PPArhangel Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 21:51 Поділитися #140 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 21:51 Шановний Тс я по презентаціям фінансової піраміди ходив з мамою ще з 12 років наслухався їх достатньо. наскільки достатньо що майже переказував. Ви створили тему для того щоб у вас зявилися клієнти. а решту, яких не цікавить ви просите проходити мимо. Так дайте будь-ласка повну вичерпну інформацію щоб люди могли звірити її з інтернет ресурсами перевірити рейтинг відгуки вашої компанії, і тоді на мою думку в вашу сторону не буде скільки негативу. яким чином ви можете завірити клієнта що вкладені ним кошти вернуться ще й з відсотками??? яким чином ви розмножуєте гроші???є така фраза: нічого не з відки не береться і в нікуди не зникає.для того щоб гроші можна було помножити їх потрібно в щось вкласти, але щоб отримати прибуток потрібно бути впевненим шо справа прибуткова. Тоді скажіть будь ласка навіщо мені вкладати кошти в якусь компанію щоб за мої кошти компанія виросла і віддала мені мої кошти (МОЖЛИВО) да ще й якийсь відсоток (МАЛОЙМОВІРНО) якщо з таким успіхом я можу і сам купити і вигідніше продати Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
guest Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 22:37 Поділитися #141 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 22:37 Те що в мене вік студентський, не означає що я студент(закінчив), також не є показником мого(і не тільки) розвитку, знання, розуміння. Але питання не в цьому, в тому, що якщо ти думаєш що розум з'являється з віком, лисиною, костюмчиком і барсєткою, тоді для тебе залишається лише чекати...і купити барсєтку"Лобанов, у Вас есть одна идиотская привычка - Вы судите о людях по себе. Вы никак не можете понять, что находитесь в месте, где все люди значительно умнее Вас...." Др. Купітман Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Davids Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 05:40 Автор Поділитися #142 Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 05:40 Те що в мене вік студентський, не означає що я студент(закінчив), також не є показником мого(і не тільки) розвитку, знання, розуміння. Але питання не в цьому, в тому, що якщо ти думаєш що розум з'являється з віком, лисиною, костюмчиком і барсєткою, тоді для тебе залишається лише чекати...і купити барсєтку"Лобанов, у Вас есть одна идиотская привычка - Вы судите о людях по себе. Вы никак не можете понять, что находитесь в месте, где все люди значительно умнее Вас...." Др. КупітманАлкоголіків наслідуєте?) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 05:51 Поділитися #143 Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 05:51 Davids,було б дуже цікаво почути що ви скажете на коментар PPArhangel, а то щось ви його "випадково" не помітилихоча... думаю відповідь буде "приходьте, все вам розкажем" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 07:25 Поділитися #144 Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 07:25 при чому гроші Буратін будуть закопувати чесно і відкрито за згодою Буратін. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MACCEN Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 07:43 Поділитися #145 Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 07:43 Краще збирати золотом, купуєте 1 грам золота чи срібла, такі метали мають тенденцію тільки до роста, тому що їхні властивості думаю ще будуть в ціні років 20 точно.І не треба нічого класти в банк Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 07:46 Поділитися #146 Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 07:46 Заманали ці піонери...Я не знаю чи були нормальні коментарі по суті теми, я заглянув лише тому що відписався Дизель.По-перше, той канал продажу, який штовхає ТС разом зі своєю подругою, відноситься до категорії MLM. Оскільки таким способом "впарюється" можливість фінансового профіту, то за це у нас банять. Читаємо правла.Якщо вже вас затянули в те болото, то дуже рекомендую почитати договір. Тобто подякувати за "промивку мізків" добитись оригіналу договору і "на свіжу голову" ознайомитись з усіма пунктами. Я вам скажу на що звертати увагу. Зразу говорю, до мене попадало декілька примірників з різних фірм, але у мене таке враження, що не дивлячись на різні юридичні суб'єкти "мама" у них спільна. Хоча ці пункти універсальні...І так.1. Дохід. Читайте уважно пункти забезпечення доходності. Як правило це фіксований відсоток (+1-2%, до поточної ставки депозиту в країнах розвИтого капіталізму) + дохід від інвестиційної діяльності, який "на словах" такий солодкий, а реально це звичайна замануха. Підозрюю, що можуть бути інші системи нарахування, але завжди ретельно вичитуйте пункти, там полюбому буде фіксований % + приманка для ло довірливої людини.Також звертайте увагу на те, коли вся сума обіцяних відсотків від ваших платежів буде повернута (до теми розірвання договору ми повернемось) і враховуйте той факт, що навіть гарантовані % інфлюють з року в рік.2. Індексація внесків. Атлічная тєма! Невеличкий пунктик в договорі згідно якого ви починаєте платити одну суму. А в результаті складних вирахувань для того, щоб повернути своє, сума річних відрахувань почне (алей-оп!) рости.3. Виплати (в першу чергу гарантовані) структуруються тільки з ваших платежів, а не з тієї щасливої суми, яку ви можливо (!!) отримаєте в кінці.4. Дострокове розірвання угоди. Тут купа моментів. Воно не можливе за перших декілька років. Вам повернуть не всю суму навіть від ваших внесків (!!), аргументуючи це умовами договору (там система складних відсотків в залежності від року виходу) або за мінусом операційних витрат і податків (реально аби 50% вернули)5. Уважно читайте суть страхового випадку. Там є купа нюансиків не виплатити вам гарантоване. Зважте всі "але", "у разі", "ми не покриваємо".6. Вирахуйте для себе кінцеву суму виплати (без додаткових плюсів, а реальну.. себто ту яка точно гарантована) і врахуйте чи воно вам потрібно. Чи за роки обов'язкових внесків у вас не буде форс-мажорів з проплатами (і як це відображено в договорі).. в житті всяке трапляється. Чи варта проінфльована кінцева сума щомісячної (щорічної) кабали?Тобто це продукт на ринку, один з багатьох... але далеко не такий "смачний" як вам його впарюють.P.S Дуже сумніваюсь, що у випадку критичних ситуацій "мама" цих компаній візметься за повернення коштів. Скоріше за все, там не пряма структура вертикалі, а система страхування ризиків зі всіма витікаючими.P.P.S Вчіть матчасть Почитайте Перельмана.. не того що барадачь і затворник, а математика з минулого століття. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 17:33 Поділитися #147 Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 17:33 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
phantom Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 17:48 Поділитися #148 Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 17:48 Краще збирати золотом, купуєте 1 грам золота чи сріблаа де потім його можна продати? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
katjka_9 Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 20:13 Поділитися #149 Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 20:13 Davids, ну якби був якийсь тіпазвіт то може на твій гачок клюнули б не лише ідіоти, але й полуідіоти, чвертьідіоти і тому подібні особи які не знають що робити зі своїми грошима і воліють довірити їх студентам-тіпанезалежнимфінконсультантам. Люди побачать що вам довіряють солідні сорокалітні дяді в костюмах з барсєтками і стануть в чергу.Слабо зустрітись віч на віч? Ви думаєте я Вас зможу щось заставити зробити?? А вот особиста зустріч це не переписки тут, давай приходьте Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
katjka_9 Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 20:23 Поділитися #150 Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 20:23 Я не згідний. Це не мобілка чи кофта. Це запудрювання мізків людям, з метою їх обібрати. Ваш продукт не можна побачити, полапати і оцінити, відповідно людина довіряється тільки словам.... до речі в Росії нещодавно прийнято закон що керівники фінансових установ мають довести свою компетентність в питаннях якими вони займаються. Сподіваюсь що наші депутати недовго чекатимуть...Правильно говорите, в наступному році кожен фінансовий консультант буде змушений пройти сертифікацію. Тому бійтеся звертатися не до професіоналів. А те що ми ще не 50 річні люди, і Ви думаєте що опиту чи чогось не вистачає то зря, диплом з універа чи інститута взагалі нічого не доказує (як на мою думку) сама маю червоний диплом в зовсім іншій галузі - тільки ковбасу на ньому тепер можна різати ))) А це діло мені подобається, я в ньому вже 3 роки і на практиці пройшла стільки скільки напевно жоден студент не знає після випуску, нажаль така освіта зараз.Шановний Тс я по презентаціям фінансової піраміди ходив з мамою ще з 12 років наслухався їх достатньо. наскільки достатньо що майже переказував. Ви створили тему для того щоб у вас зявилися клієнти. а решту, яких не цікавить ви просите проходити мимо. Так дайте будь-ласка повну вичерпну інформацію щоб люди могли звірити її з інтернет ресурсами перевірити рейтинг відгуки вашої компанії, і тоді на мою думку в вашу сторону не буде скільки негативу.яким чином ви можете завірити клієнта що вкладені ним кошти вернуться ще й з відсотками???яким чином ви розмножуєте гроші???є така фраза: нічого не з відки не береться і в нікуди не зникає.для того щоб гроші можна було помножити їх потрібно в щось вкласти, але щоб отримати прибуток потрібно бути впевненим шо справа прибуткова. Тоді скажіть будь ласка навіщо мені вкладати кошти в якусь компанію щоб за мої кошти компанія виросла і віддала мені мої кошти (МОЖЛИВО) да ще й якийсь відсоток (МАЛОЙМОВІРНО) якщо з таким успіхом я можу і сам купити і вигідніше продатиото давайте зустрінемось, ви мені сподобались - є про що поговорити) я вам все покажу і розкажу, а потім ще й в інтернеті звіритеКраще збирати золотом, купуєте 1 грам золота чи срібла, такі метали мають тенденцію тільки до роста, тому що їхні властивості думаю ще будуть в ціні років 20 точно.І не треба нічого класти в банквидно що давно не читаєте свіжу інформацію - золото в жовтні пішло на спад. А ще доречі в золото вигідно вкладати тільки зовсім вільні гроші і на років так 100-200, інакше прибутку не побачите =) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.