Перейти до змісту

Продаю наречену

RomaL

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На вихідних буду на весіллі продавати наречену. Хочеться, щоб було якось цікаво і весело, бо на деяких весіллях бачив такі мраки, шо взагалі. Хто знає якісь прикольні приколи, які допоможуть перетворити цю традицію на веселу частину весілля, яка всім запам'ятається.

Опубліковано

Подумав, що тема в Барахолці :)

і анекдот відразу

Тамада:

- Хто ще не спав з молодою?

- Я!

- А ти хто?

- Жених.

- А, ну ти ще встигнеш...

Опубліковано

і анекдот відразу

Тамада:

- Хто ще не спав з молодою?

- Я!

- А ти хто?

- Жених.

- А, ну ти ще встигнеш...

Сори за офтоп, но подскажите, как минусовать?

Опубліковано

Не знаю як продавати, ну бачив як купляли оригінально. Переділись в Італійських мафіозі, і прийшли з чемоданом грошей на викуп... Класно було.

Опубліковано

напишіть що для вас мраки і тоді бдуть вам писати не мраки )))

Та пишіть все. Мраки різні бувають, і прикольні і жопа. Я виберу.

Викуп нареченої - Яндекс, Гугл

То ти борду рівняєш з цими калхозними підкажчиками !?

Зайди по якійсь ссилці - зрозумієш чому я звернувся сюди.

Опубліковано

На вихідних буду на весіллі продавати наречену. Хочеться, щоб було якось цікаво і весело, бо на деяких весіллях бачив такі мраки, шо взагалі. Хто знає якісь прикольні приколи, які допоможуть перетворити цю традицію на веселу частину весілля, яка всім запам'ятається.

натішився сам і продаєш :)

Опубліковано

з чималого досвіду скажу - тут як карта ляже - іноді всі оці сценарії летять в дупу через настрій покупців, іноді весело, іноді не дуже. бувало що і табуретки ламали при спробі силового захоплення нареченої, бувало і взагалі скучно наче на засіданні верховної ради.

в кожному селі чи місті це по різному і тут варто такі питання узгоджувати з нареченою і нареченим - щоб ніхто не залишився ображеним чи незрозумілим

Опубліковано

Саме головне, розрахувати час на виставу. Якщо з самого ранку записані в РАГС, то сильно і не навикупляєшся. В мене аж 3 підставні наречені були, викуп залізними монетами в прикольній скрині... Спочатку торгувалися за оголення чи показ окремої частини тіла, щоб взнати чи справжня наречена... Потім за наречену торгувалися, а продавали аж 5 чол, всі рідні брати і сестри, кожному треба було заплатити свою долю... короче замала скриня вийшла, прийшлось ще бумажними доплачувать, щоб в РАГС втигнути. :_39:

Опубліковано

Пригадую один прикол (можливо "бородатий"). Купували наречену, добазарились за "5 зелених соток", сума по-тим часам просто астнономічна. Яке-ж було здивування дружок, коли покупець дістав з кишені 5 цвяхів-"соток", пофарбованих в зелений колір :D

Опубліковано

обережныше там, а то буде ....

На свадьбе дочери прокурора гости, которые украли туфлю невесты, получили по восемь лет с конфискацией имущества!!!

Прийде з податкової повідомлення, що ви заробили і не оподаткували. Тому обов'язково зберігайте усі чеки! :) Доречі, в такому руслі можна і розіграти. Скласти договір "Купівлі-Продажу", О! Ярчика в тему запросіть! Він залюбки придумає щось Юридично-оригінально-уматне! ;)

Опубліковано

Ага. Особливо розділи "Гарантія якості", "Характеристики товару", а маленьким шрифтом - умови дострокового розірвання договору та повернення товару.

Опубліковано

маленьким шрифтом - умови дострокового розірвання договору та повернення товару

є)))
Требование о возврате невесты и собственно денег за неё, здесь речь идет о невесте надлежащего качества, в том случае если она вам не подошла по форме, габаритам, фасону, расцветке, размеру или комплектации, может быть подано тестю без объяснения причин возврата в течение 14 дней с момента приобретения невесты. Наличие кассового чека при возврате невесты и требовании вернуть за неё деньги ― необязательно, так же как и необязательно возвращать невесту в той упаковке, в которой она была приобретена.

Требование большинства тестей при возврате товара возвращать товар в упаковке ― не законно. Вы можете вернуть невесту надлежащего качества при условии сохранности её потребительских качеств и товарного вида! Возврат денежных средств должен быть осуществлен тестем в течение 3 (трех) дней с момента возврата невесты. В случае если Вы приобретаете уценённую невесту ненадлежащего качества и вы были заранее предупреждены об этом (о недостатках, из-за которых произошла уценка) в письменной форме, в дальнейшем по этим недостаткам претензии, к сожалению, не принимаются.

Право жениха на обмен невесты надлежащего качества (статья N закона о защите прав потребителей)

Жених имеет право на обмен невесты надлежащего качества в течение четырнадцати дней, не считая дня его покупки. Обмен невесты надлежащего качества проводится, если указанная невеста не была в употреблении, сохранены её товарный вид, потребительские свойства, пломбы, фабричные ярлыки, а также имеется товарный чек или кассовый чек либо иной подтверждающий оплату указанной невесты документ.

Отсутствие у жениха товарного чека или кассового чека либо иного подтверждающего оплату невесты документа не лишает его возможности ссылаться на свидетельские показания. В случае, если аналогичная невеста отсутствует в продаже на день обращения жениха к отцу невесты, жених вправе отказаться от исполнения договора купли-продажи и потребовать возврата уплаченной за указанную невесту денежной суммы.

Требование жениха о возврате уплаченной за указанную невесту денежной суммы подлежит удовлетворению в течение трех дней со дня возврата указанного товара. По соглашению потребителя с тестем обмен невесты может быть предусмотрен при поступлении аналогичной невесты в продажу. Отец невесты обязан незамедлительно сообщить потребителю о поступлении аналогичной невесты в продажу.

Опубліковано

Бахни "сотку" перед цим ділом.. і все піде, як по маслу.))))))

Пффф... без цього я навіть піджак не вдягну. А перед галстуком чекушку як мінімум.

Опубліковано

Бахни "сотку" перед цим ділом.. і все піде, як по маслу.))))))

Пффф... без цього я навіть піджак не вдягну. А перед галстуком чекушку як мінімум.

Кажуть що під вінець треба на голодний шлунок йти...
Опубліковано

Так я вже давно під ним. В мене вже навіть крепатури від нього немає. Я сестру жінки продавати буду.

Опубліковано

він продає.

взагалі то то лише на віднчання і лише молоді мають йти на голодний шлунок, якщо немає проблем по здоров"ю,

але як показує досвід - краще йти з наповненим шлунком і чистою головою ніж з пустим шлунком і таким набором негативу в голові - що жах.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...