Перейти до змісту

Нужно найти хорошую бабку-"целительницу"

Chill

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ворожити і зцілювати це різні речі...

Все правильно.

Є бабки целителі, костоправи, які дійсно лікують. В цьму немає нічого поганого.

Але є бабки ясновидиці, гадалки... от оці, явно не від Бога.

И користувач aroma, в своєму 42 пості, мав на увазі, другий тип бабок.

мені цікаво, а як ви розрізняєте від Бога чи не від Бога?

взагалі то в світі все від Бога, просто ми не вміємо інтерпритивати навіщо та чи інша подія нам.

• Відповідей 109
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Навожу цитату з Біблії (канончіної, перекладену православним священником Огієнком)

я в темі зі сторони, але для роздумів спитати хочу, звідки впевненість, що біблія взагалі перекладена вірно?

додам, що з самою цитатою згідна.

Опубліковано

нещодавно до мене якись чувак з Житомира в аську стукав, намагався розпитати про чудо-бабок тут.

Забивши аську його в гугл - побачив що він всіх таким питанням задовбує.. вже видно поїхала дахівка на цій основі

Він мабуть з мольфара Нечая почав,тепер далі рухається.))

• 2 місяця потому...
Опубліковано

http://www.ugbereg.ru/magic.html досить цікаво,хоча може не зовсім в тему

І зовсім не в тему і дааавно було і два рази)

1

2 - ще раніше)

Користуйтесь пошуком)))))

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Обращаюсь с просьбой к лучанам, из дома пропала большая сумма денег, не можем найти вора,в дом приходили все свои! Может кто-то знает в Луцке гадалку, ясновидящую, которая сможет помочь? Буду очень признательна!

Опубліковано

мдя...а паяльник или плоскозубци в хате есть? ну... как инструмент для расскрытия правды у "только своих входящих в дом"...

ибо гадалка дороже пропажи будет.:-D

Опубліковано

Обращаюсь с просьбой к лучанам, из дома пропала большая сумма денег, не можем найти вора,в дом приходили все свои! Может кто-то знает в Луцке гадалку, ясновидящую, которая сможет помочь? Буду очень признательна!

Ничку потрібно поміняти, бажано перед візитом до гадалки...

Ну і готуватись до скандалу - мало хто на себе чужу вину візме...

Опубліковано

Да я все понимаю,пусть будут разборки, сумма более чем большая. В дом приходили родственники и близкие знакомые, о нычке никто не знал, только деньги пропали, а следов взлома нет. Я знаю, что бабулька может посмотреть, кто украл, родной или знакомый, мужчина или женщина, возраст. У моих знакомых как-то украли деньги, бабка им помогла.Случиться может с каждым, и в данной ситуации все методы хороши. Я не спрашиваю совета, я прошу дать данные, если у кого-то они имеются.

Опубліковано

гетто, ти собі стату набираєш псевдо активністю? - друже, знайди інші джерела отримання енергії , без написання пустих, різких і негативних відповідей в теми будь-якої тематики.

Опубліковано

а что, собственно не так в моём посте ? )) наоборот, полезная инфа, ведь если ТС найдёт бабку, то чем она ему поможет ? найти вора ? а доказательства ? только правоохранительные органы могут доказать вину человека в данном случае, а не какая то гадалка, которая, естественно, далеко не бесплатно тупо тыкнет пальцем в человека, и закричит : вот он !!! вор !!!

и что потом этомучеловеку делать ? если он не виновен !!!!

Опубліковано

угу.. и так возник проект Битва экстрасенсов :)

По вашому треба скласти руки і чекати?Чи він (злодій) сам принесе?

Опубліковано

гадалка гадает, ворожка ворожит, целительница исцеляет. А в даном случае факт пропажи материальностей из дома... чувствуете разницу ?

Опубліковано

гадалка гадает, ворожка ворожит, целительница исцеляет. А в даном случае факт пропажи материальностей из дома... чувствуете разницу ?

Я,да!А ви?

• 1 місяць потому...
Опубліковано
Знаю целительницу... к сожалению ты не указал болезнь (дай Бог что-бы у тебя всё было Ок!), у которой направление кости и костовправ. Знакомого поставила на ноги которому врачи сказали что ходить тебе уже не дано, так он теперь ещё и танцует!!! Сам свидетель этому. Зовут её Надя, сама она из Киверец. Найти её не сложно, когда възжаешь в городок проедь основных три перекрёстака, первый до моста и 2-а после моста... едь дальше, дорога уйдёт правее, едь пока не увидишь мало приметный бар магазин с правой стороны... за ним поворот на лево потом ещё раз....там спросиш знахарку Надежду. Люди подскажут.

Это на тот случай если у тебя ... ну ты сам знаешь

Будь здоров! :D

До нас кілька разів на місяць попадають пацієнти після її "лікування"-жах! :)

Я неодноразово проводив рентгенографію цим пацієнтам. Виявляв відсутність переломів у людей, які місяць ходили на милицях з дощечками. Неусунуті грубі зміщення кісток(контроль до і після її маніпуляцій).Нейродистрофічні синдроми внаслідок незадовільної репозиції відламків і перетискання кінцівок дощечками.а одного мого знайомого-жесть! З переломом тазу поставила на ноги і з помічниками розтягувала з метою вправлення вивиху хребта,який лікарі ніби не помітили! Пацієнт ледь не втратив свідомість,а на наступний день утворилась величезна гематома.я не голослівний,у мене є факти- пацієнти, рентгенограми, мої коллеги.Колись я надіюсь вона за це відповість.

Можливо ще хтось відвідував цю жінку і може поділитись враженнями?

• 1 рік потому...
Опубліковано
Ще є монатир у Михнівці, чи то Ратнівського, чи то Камінь-Каш. району. По трасі Ковель-Ратно перед Ратно направо. Там прозорливий старець, реально допомагає.

Камінь-Каширський район. Отець Іван.

Дуже розумний чоловік, проте в Михнівці він уже давно не мешкає

А збудував нову церкву в с. Овадно за Володимир-Волинським і мешкає власне біля храму...

В біді не залишить...

Звертайтесь не зволікайте! І не ходіть по бабках, а то мало, що вони можуть зробити...

Якщо потрібна додаткова консультація пишіть в ПМ відповім неодмінно, допоможу чим зможу!

Дуже терміново потрібна інформація про точні координати і як приймає отець Іван?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Шукаю сильного екстрасенса, для налагодження проблем у особистому житті. Може хто знає, бував сам у такої людини. Напишіть будь ласка мені її координати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...