Перейти до змісту

Осінній карась

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скільки км до Губина? це як їхати трасою на Володимир Волинський? І як давно ви там були? який улов ?

Я думаю це говорять про Губин Перший, Горохівського району, відстань від Луцька 38 км. по "гугл мапс". Я сам там був, ставок непоганий і з власником можна договоритися про оплату.

• Відповідей 159
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як на Горохів....був там раз...приїхали ввечері на годинку по 1.5кг карасів зловили...став чистий...тільки карась міг бути і більший але....

Опубліковано

хтось може дати посилання на гуглмап? і вказати який точно ставок , бо в середу хочемо їхати , буду дуже вдячним .

Опубліковано

Дивився я на гуглмап і так і не зрозумів, на який я їздив ). Скажу так, якщо їхати по дорозі, як їде автобус, то ставок буде зліва, зразу за церквою.

Я й не знав, що там 2 ставки).

Опубліковано

Не набридло ще 'жувати' за той став? Їдете на Горохів.Десь на середині шляху звертаєте на Сенкевичівку.За км.2-3 звертаєте ліворуч на Губин.Десь орієнтовно в центрі села,по правій стороні буде став.Той самий!!!Орієнтир-автобусна зупинка,вона буде якраз навпроти,ліворуч.

Той інший став,далі по дорозі.Десь за 1 км.По перше:весь він порозший.По-друге:місцеві рибаки самі його зариблюють і ловлять тільки вони.Так що на той став,зась.

Опубліковано

Всім привіт ну з Губином все зрозуміло потрібно з'їздити, хоча б один "разочьок" так це точно,а от як на рахунок інших місць невже ніхто не їздить,а ну давайте розказуйте не шифруйтеся, все рівно всю рибу не виловимо )))))))))))))))))

PS. Хоча,можливо всі зараз картоплю ловлять,яка там риба((

• Адміністратори
Опубліковано

Были там с ночевкой в субботу... На уху наловили , лично я всего 2 карасика за ночь вытянул. Slavco и Patrick по больше наловили...

Опубліковано

Были там с ночевкой в субботу... На уху наловили , лично я всего 2 карасика за ночь вытянул. Slavco и Patrick по больше наловили...

А на що ловили?

• Адміністратори
Опубліковано

А на що ловили?

фидер, опариш + кук

Опубліковано
І на яку наживку був кльов? Я рахую досить гарно порибалили. На поплавок є де ловити?

В основному на мастирку, варю сам.

Якщо врахувати, що інші зловили по 10 - 15 штук (було ще 4 людини), досить таки не погано.

На поплавок ловити місць багато, треба мати манку.

Опубліковано

А на що ловили?

фидер, опариш + кук

Фидер, опариш знаю а КУК це що.

Без понтів ))))))))) просто не знаю.

Опубліковано

Зайди в любий рибацький магазин і попроси продати КУК.Можеш жаргоном - накатиші.Тебе продавці зрозуміють.Як своїми словами описати,не знаю.Знаю,що добре в воді кисне і запахи має.

Опубліковано

його ще пінопластом називають. це кульки, схоже зроблені з кукурудзяного борошна. є різні запахи. особисто я полюбляю ловити на часниковий кук (пінопласт, накаташі)+ годівниця з мастиркою. твердий на дотик, але добре розмокає у воді. клює на цей пінопласт біла риба.

Опубліковано

Був вчора на ставку , приїхав в 15 годині , зловив 4 карася на лодошку і пятий карась трохи більший під берегом зійшов , дуже класно брало на макушатню , на поплавок майже не клювало , місцеві кажуть що вже як місяць часу кльов спав . Під вечір підійшов хазяїн з нас двох він взяв 10 грн - МУЖИК ДУЖЕ СОВІСНИЙ! Але казав на осінь ставка спускатиме , риба реально є і риба здорова а не хвора як на ставкові наприклад в Линеві , до середини жовтня ставка точно не спускатиме , тож можна приїжджати , але анйкраще ловити на донні снасті і на такі кульки з часниковим запахом - так казали місцеві що на ті кульки бере найкраще .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...