Перейти до змісту

Нахріна взагалі той мінет?

Political

Рекомендовані повідомлення

Щось нема головного деанонімізатора. Без Ярчика ніц не буде. А він, судячи з тривалої відсутності, десь чергову хітяру на океанському побережжі записує. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 392
  • Створено
  • Остання відповідь

топікастера напевно "жаба задавила", що комусь да, а йому ні...

і не треба тут приплітати наркоманію, алкоголізм і так далі, древні давно зрозуміли, що в людини насправді не так вже й багато можливостей "покайфувати", читнувни ваш пост стало мені зрозуміло що ви якщо й займаєтесь сексом то тільки виключно для того щоб продовжити свій рід.

Згадався анекдот:

Дорду зранку доповідають, вша дружина не завагітніла.

А він зітхаючи каже:

Знову прийдеться робити ті безгулзі рухи "тди сюди"

А мораль тут така, чим більше батьки забороняють, тим більше дитині хочеться спробувати, що ми бачимо про дівчат на хлопців, багато хто їде з дівчат від батьків поступають в універи, і бігають потомі по хлопцям думають "кому дати", щоб сапробувати заборонений плід, так само хлопці айда в запої, тож можна що хочеш, нема контроля і так далі.

Чомусь батьки умудряються навчити дитину з пелюшок щоб свої какашкі не їла... так от про все інше теж можна навчити і пояснити "что такое хорошо, а что такое плохо... как той Крохе" :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорду зранку доповідають, вша дружина не завагітніла. А він зітхаючи каже: Знову прийдеться робити ті безгулзі рухи "тди сюди"

По рзелульаттам илссеовадний одонго анлигйсокго унвиертисета, не иеемт занчнеия, в кокам пряокде рсапожолены бкувы в солве. Галвоне, чотбы преавя и пслоендяя бквуы блыи на мсете. Осатьлыне бкувы мгоут селдовтаь в плоонм бсепордяке, все-рвано ткест чтаитсея без побрелм. Пичрионй эгото ялвятеся то, что мы не чиатем кдаужю бкуву по отдльенотси, а все солво цликеом.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС пропав, тема вичерпала себе.

будемо чекати наступного вбросу.

поп-корн напоготові

04.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блондинка з Києва їхала в Буковель на своїй крутій іномарці, але пробила колесо і зупинилась на обочині. В цей час їхали два гуцули на коні. Блондинка звертається до них:

- Ребята, помогите – я в боргу не останусь!

Ті поважно злізли з коня і, оглянувши пробите колесо, дійшли висновку:

- Та шо… тре’ мінєти.

- Нет, только два – коню делать не буду! – категорично заявила блондинка.

W6HvFIXePUk.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Років15 тому, будучи в Німеччині,запитав знайому, що тамживе. ,,А чому на ваших вулицях не видно підлітків?,,

Відповіла- Вони якось дуже швидко стають дорослими.

Це як полуниці, чекаш їх чекаєш, а тиждень два і вже їх нема, лише солодкі спогади залишились.Або кислі.

От би ще з такою настирністю, як нині хочуть позбутись невинності, підлітки ще намагались стати незалежними, стати особистостями.Або хоч просто відповідально відносились до свого матеріального стану, а не сиділи на шиї у батьків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З інформацією про секси потрібно обережніше.

Піднесена інформація, може сприйнятись і напевно сприйметься як інструкція до виконання. В багатьох дівчатах (а говорю про них, бо вони, згідно регламенту, дають) є вже закладена доволі сильна тяга до цих дійств. Їх батькам потрібно якомога довше контролювати, стримувати, забороняючи вечірні зустрічі, ранні святкування нових років, день народження допізна, переночування в подружок і т.д. Чадо буде нервуватись, звинувачувати в зламаному житті, але можливо це вбереже дитину від необдуманих кроків і втрати репутації ще до її набуття :) А дальше, раз ти така просунута і самостійна, неси відповідальність за своє життя сама з усіма витікаючими. :)

я з вами незгідний якщо дитині забороняти чі непускати, то дитина буде втікати і думати я зробити посвоєму.

а от коли поговорити, обяснити, розказати про наслідки тої чи іншої дії. тоді дитина сама вирішить потрібно їй те чи інше.

це я розказую з власного досвіду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І подумав... не провівши деанонімізацію топікстартера не можна відкидати і ще однієї версії. Відкидаємо всі розповіді про знайомих, лишаємо: в топікстартера є донька 17 років. І до неї постійно приходить друг, допомагає в якихось там справах по навчанню чи в інших "відео-проектах". І ось одного разу топікстартер йде собі спокійно по хаті, випадково зазирає до власної доньки в кімнату і бачить.... БАЧИТЬ!... АААА! ГЛИБОКА ГЛОТКА!!!!! ААААААААААААААААААААААА!!!!!!1111

Ясне діло, що в нього шок, моральна травма і він, не наважившись відразу поговорити з донькою, виливає це все діло на борду, очікуючи моральної підтримки або поради від ком'юніті. Ну а ком'юніті... з одного боку -- засміяли і потролили, а з іншого -- ніби ж і заспокоїли, типу "розслабся, не вона одна така, в наші часи в її віці це ніби як і нормально".

Вспомнился старый бородатый анекдот...

Заходит молодая девочка, а за ней мужчина, в лифт, в котором нет света.

Двери закрываются и лифт начинает подниматься.

Неожиданно лифт останавливается.

Проходит 15 минут. Вдруг девочка говорит: "Дяденька, а хотите я у вас отсосу?" Дяденька в недоумении: "Ну давай!" Проходит ещё 15 минут, девочка не унимается: "Дяденька, а давайте я ещё раз у вас отсосу!!!" Дяденька: "Ну отсоси, отсоси!!!" Через 5 минут: "Дяденька, а дайте закурить." Мужик зажигает зажигалку и чуть не падает в обморок.

- ДОЧКА!!!

- ПАПА!!!

- Так ты куришь?!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Топік пора зносити в анекдоти :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема затихла на 348 пості діти пішли спати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 ТС

Ваша реакція повина була бути такого формату

http://www.youtube.com/watch?v=bayoNeAYsUE

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Востаннє 17-ти чи 18-тирічний (здається) хлопчина тут жалівся (чи хвалився), що необдумано переспав зі старшою подружкою. Швиденько форумчанами були вичислені і телефон хлопчини, і його профілі в соцмережах, і його фотки, і навіть список "потенційних старших подружок". Висновок: інтернет -- це ні разу не анонімно!

можна ссилку на темку, цікавлять методи "вичисленія".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для ху із ху, достатньо мобільного номера ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...залишеного в барахолці :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я-то думаю где это я встречал этого п..... после этой темы все стало на свои места -

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема теми варта...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

непочатий край роботи для психолога чи психоаналітика, сексолога

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадалось. Була тут темка типу "ми дружили/переспали, шо дєлать траляля". А вкінці ТС усіх вирішив добити чи то поприколюватись і написав "а шо якшо вона мені не подобається???". До чого то я?! А до того, чи не "вспливе" зараз в титрах "хлавний хєрой"?

А можна посилання на тему? Сам знайти не можу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nik19: Я ожидал большего от минета...

Invertus: В следующий раз пусть сделают тебе.

баш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уміння дівчинки + трошки розуму і хитрості, і в неї життя вдалось)))

а це по вашому нормально??? от в цьому все проблема шо люди вже спокійно про такі речі говорять. І хай тут на мене гонять і кажуть шо дебіл, а дівчинка супер і шкодують її, а на мене гонять, що я тут про дівчинку розповів якої навіть імені не написав. Тільки от батьків тут шкода а не її, бо люблять, пестять, ні в чому не відмовляють, душу вкладають, а потім на тобі сосе пісюни в 17 років, через вплив дебільного суспільства і оточення.

А ти бачив, як ті батьки пестять одне одного? Може доця теж колись підглянула, що там тато з мамою роблять? І правильність батьків дівчинки по відношенню до етики і естетики, морального кодексу будівника комунізму не мають нічого спільного з їх сексуальним життям? Ти свічкотримач в тій родині?

Згадалася ця історія

Маршрутка. Все места заняты. Одна из пассажирок - молодая женщина, у неё на коленях сидит девочка лет пяти и всё время канючит:

- Маааам! Купи Барби! Ну, маааам, купи Барби!

- Доченька, я не могу купить тебе Барби, у меня денежек нет!

- Мама! Купи Барби, а то я что-то бабушке расскажу!

- Ой, ну что ты можешь бабушке рассказать?

- Если ты мне не купишь Барби, я бабушке расскажу, что ты папе писю целовала!

В маршрутке пауза, потом дикий смех. Мама в шоке, на первой же остановке выскакивает из маршрутки.

Нарешті осилив всю тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті осилив всю тему

і що? варте воно було того?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті осилив всю тему

і що? варте воно було того?

Сумніваюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Боже, мінет? як там можна, тож аморально:) А якщо серйозно, двері закривати треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чорний архєолог

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...