Andruha_gpz28 Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 18:07 #326 Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 18:07 Щось нема головного деанонімізатора. Без Ярчика ніц не буде. А він, судячи з тривалої відсутності, десь чергову хітяру на океанському побережжі записує. )
MACCEN Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 18:10 #327 Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 18:10 топікастера напевно "жаба задавила", що комусь да, а йому ні... і не треба тут приплітати наркоманію, алкоголізм і так далі, древні давно зрозуміли, що в людини насправді не так вже й багато можливостей "покайфувати", читнувни ваш пост стало мені зрозуміло що ви якщо й займаєтесь сексом то тільки виключно для того щоб продовжити свій рід. Згадався анекдот: Дорду зранку доповідають, вша дружина не завагітніла. А він зітхаючи каже: Знову прийдеться робити ті безгулзі рухи "тди сюди" А мораль тут така, чим більше батьки забороняють, тим більше дитині хочеться спробувати, що ми бачимо про дівчат на хлопців, багато хто їде з дівчат від батьків поступають в універи, і бігають потомі по хлопцям думають "кому дати", щоб сапробувати заборонений плід, так само хлопці айда в запої, тож можна що хочеш, нема контроля і так далі. Чомусь батьки умудряються навчити дитину з пелюшок щоб свої какашкі не їла... так от про все інше теж можна навчити і пояснити "что такое хорошо, а что такое плохо... как той Крохе" )
Dream Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 19:08 #328 Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 19:08 Дорду зранку доповідають, вша дружина не завагітніла. А він зітхаючи каже: Знову прийдеться робити ті безгулзі рухи "тди сюди"По рзелульаттам илссеовадний одонго анлигйсокго унвиертисета, не иеемт занчнеия, в кокам пряокде рсапожолены бкувы в солве. Галвоне, чотбы преавя и пслоендяя бквуы блыи на мсете. Осатьлыне бкувы мгоут селдовтаь в плоонм бсепордяке, все-рвано ткест чтаитсея без побрелм. Пичрионй эгото ялвятеся то, что мы не чиатем кдаужю бкуву по отдльенотси, а все солво цликеом.
Saddy Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 19:53 #329 Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 19:53 ТС пропав, тема вичерпала себе. будемо чекати наступного вбросу. поп-корн напоготові
Jack Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 20:03 #330 Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 20:03 Блондинка з Києва їхала в Буковель на своїй крутій іномарці, але пробила колесо і зупинилась на обочині. В цей час їхали два гуцули на коні. Блондинка звертається до них: - Ребята, помогите – я в боргу не останусь! Ті поважно злізли з коня і, оглянувши пробите колесо, дійшли висновку: - Та шо… тре’ мінєти. - Нет, только два – коню делать не буду! – категорично заявила блондинка.
Nokian Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 20:10 #331 Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 20:10 Років15 тому, будучи в Німеччині,запитав знайому, що тамживе. ,,А чому на ваших вулицях не видно підлітків?,,Відповіла- Вони якось дуже швидко стають дорослими.Це як полуниці, чекаш їх чекаєш, а тиждень два і вже їх нема, лише солодкі спогади залишились.Або кислі. От би ще з такою настирністю, як нині хочуть позбутись невинності, підлітки ще намагались стати незалежними, стати особистостями.Або хоч просто відповідально відносились до свого матеріального стану, а не сиділи на шиї у батьків.
PPArhangel Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 20:31 #332 Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 20:31 З інформацією про секси потрібно обережніше. Піднесена інформація, може сприйнятись і напевно сприйметься як інструкція до виконання. В багатьох дівчатах (а говорю про них, бо вони, згідно регламенту, дають) є вже закладена доволі сильна тяга до цих дійств. Їх батькам потрібно якомога довше контролювати, стримувати, забороняючи вечірні зустрічі, ранні святкування нових років, день народження допізна, переночування в подружок і т.д. Чадо буде нервуватись, звинувачувати в зламаному житті, але можливо це вбереже дитину від необдуманих кроків і втрати репутації ще до її набуття А дальше, раз ти така просунута і самостійна, неси відповідальність за своє життя сама з усіма витікаючими. я з вами незгідний якщо дитині забороняти чі непускати, то дитина буде втікати і думати я зробити посвоєму. а от коли поговорити, обяснити, розказати про наслідки тої чи іншої дії. тоді дитина сама вирішить потрібно їй те чи інше. це я розказую з власного досвіду
Thorgalll Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 21:20 #333 Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 21:20 І подумав... не провівши деанонімізацію топікстартера не можна відкидати і ще однієї версії. Відкидаємо всі розповіді про знайомих, лишаємо: в топікстартера є донька 17 років. І до неї постійно приходить друг, допомагає в якихось там справах по навчанню чи в інших "відео-проектах". І ось одного разу топікстартер йде собі спокійно по хаті, випадково зазирає до власної доньки в кімнату і бачить.... БАЧИТЬ!... АААА! ГЛИБОКА ГЛОТКА!!!!! ААААААААААААААААААААААА!!!!!!1111Ясне діло, що в нього шок, моральна травма і він, не наважившись відразу поговорити з донькою, виливає це все діло на борду, очікуючи моральної підтримки або поради від ком'юніті. Ну а ком'юніті... з одного боку -- засміяли і потролили, а з іншого -- ніби ж і заспокоїли, типу "розслабся, не вона одна така, в наші часи в її віці це ніби як і нормально".Вспомнился старый бородатый анекдот...Заходит молодая девочка, а за ней мужчина, в лифт, в котором нет света. Двери закрываются и лифт начинает подниматься. Неожиданно лифт останавливается. Проходит 15 минут. Вдруг девочка говорит: "Дяденька, а хотите я у вас отсосу?" Дяденька в недоумении: "Ну давай!" Проходит ещё 15 минут, девочка не унимается: "Дяденька, а давайте я ещё раз у вас отсосу!!!" Дяденька: "Ну отсоси, отсоси!!!" Через 5 минут: "Дяденька, а дайте закурить." Мужик зажигает зажигалку и чуть не падает в обморок. - ДОЧКА!!! - ПАПА!!! - Так ты куришь?!!!
Plum Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 21:38 #334 Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 21:38 Топік пора зносити в анекдоти
Jack Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 21:48 #335 Опубліковано 21 Серпня, 2013 в 21:48 тема затихла на 348 пості діти пішли спати
xriaps Опубліковано 22 Серпня, 2013 в 10:15 #336 Опубліковано 22 Серпня, 2013 в 10:15 2 ТСВаша реакція повина була бути такого форматуhttp://www.youtube.com/watch?v=bayoNeAYsUE
Tomagawk Опубліковано 22 Серпня, 2013 в 11:57 #337 Опубліковано 22 Серпня, 2013 в 11:57 Востаннє 17-ти чи 18-тирічний (здається) хлопчина тут жалівся (чи хвалився), що необдумано переспав зі старшою подружкою. Швиденько форумчанами були вичислені і телефон хлопчини, і його профілі в соцмережах, і його фотки, і навіть список "потенційних старших подружок". Висновок: інтернет -- це ні разу не анонімно!можна ссилку на темку, цікавлять методи "вичисленія".
Deemon Опубліковано 22 Серпня, 2013 в 12:09 #338 Опубліковано 22 Серпня, 2013 в 12:09 для ху із ху, достатньо мобільного номера
olun4ik Опубліковано 22 Серпня, 2013 в 12:35 #339 Опубліковано 22 Серпня, 2013 в 12:35 ...залишеного в барахолці
nikblack Опубліковано 25 Серпня, 2013 в 20:46 #340 Опубліковано 25 Серпня, 2013 в 20:46 А я-то думаю где это я встречал этого п..... после этой темы все стало на свои места -
Will Опубліковано 26 Серпня, 2013 в 09:13 #341 Опубліковано 26 Серпня, 2013 в 09:13 тема теми варта...
Saddy Опубліковано 26 Серпня, 2013 в 09:19 #342 Опубліковано 26 Серпня, 2013 в 09:19 непочатий край роботи для психолога чи психоаналітика, сексолога
VojinSvitla Опубліковано 26 Серпня, 2013 в 10:57 #343 Опубліковано 26 Серпня, 2013 в 10:57 Згадалось. Була тут темка типу "ми дружили/переспали, шо дєлать траляля". А вкінці ТС усіх вирішив добити чи то поприколюватись і написав "а шо якшо вона мені не подобається???". До чого то я?! А до того, чи не "вспливе" зараз в титрах "хлавний хєрой"? А можна посилання на тему? Сам знайти не можу
Dream Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 15:17 #345 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 15:17 nik19: Я ожидал большего от минета...Invertus: В следующий раз пусть сделают тебе.баш
VojinSvitla Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 18:27 #346 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 18:27 Уміння дівчинки + трошки розуму і хитрості, і в неї життя вдалось)))а це по вашому нормально??? от в цьому все проблема шо люди вже спокійно про такі речі говорять. І хай тут на мене гонять і кажуть шо дебіл, а дівчинка супер і шкодують її, а на мене гонять, що я тут про дівчинку розповів якої навіть імені не написав. Тільки от батьків тут шкода а не її, бо люблять, пестять, ні в чому не відмовляють, душу вкладають, а потім на тобі сосе пісюни в 17 років, через вплив дебільного суспільства і оточення.А ти бачив, як ті батьки пестять одне одного? Може доця теж колись підглянула, що там тато з мамою роблять? І правильність батьків дівчинки по відношенню до етики і естетики, морального кодексу будівника комунізму не мають нічого спільного з їх сексуальним життям? Ти свічкотримач в тій родині?Згадалася ця історіяМаршрутка. Все места заняты. Одна из пассажирок - молодая женщина, у неё на коленях сидит девочка лет пяти и всё время канючит:- Маааам! Купи Барби! Ну, маааам, купи Барби!- Доченька, я не могу купить тебе Барби, у меня денежек нет!- Мама! Купи Барби, а то я что-то бабушке расскажу!- Ой, ну что ты можешь бабушке рассказать?- Если ты мне не купишь Барби, я бабушке расскажу, что ты папе писю целовала! В маршрутке пауза, потом дикий смех. Мама в шоке, на первой же остановке выскакивает из маршрутки.Нарешті осилив всю тему
jack74 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 21:27 #347 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 21:27 Нарешті осилив всю темуі що? варте воно було того?
VojinSvitla Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 22:35 #348 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 22:35 Нарешті осилив всю темуі що? варте воно було того?Сумніваюсь
AnimaNoir Опубліковано 22 Листопада, 2013 в 20:59 #349 Опубліковано 22 Листопада, 2013 в 20:59 Боже, мінет? як там можна, тож аморально А якщо серйозно, двері закривати треба.
Tolik_lt Опубліковано 22 Листопада, 2013 в 21:35 #350 Опубліковано 22 Листопада, 2013 в 21:35 Чорний архєолог
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.