Перейти до змісту

Нахріна взагалі той мінет?

Political

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 392
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А ще схоже ТС цього нічого не бачив сам, а розказав йому хтось.Про дівчину, на яку ТС мав плани, але вона йому відмовляла.

Опубліковано

В мене тепер хоббі буде - в гостях по других поверхах шниряти... Гляди і мені щось перепаде...

і теми не забувай створювати типу "навіщо мінет", "навіщо якась там поза" і так далі. тоді точно перепаде - від добрих і чуйних людей з борди.))))

Опубліковано

Пользуясь случаем, хочу пожелать ТС скорейшего поумнения ))) И подарите ему кто нибудь пособие по сексуальному образованию для подростков! Для взрослых ещё рановато.

Опубліковано

я вжу уявляю загаловки тем "Навіщо взагалі займатися сексом" і далі пішла розповідь про те як пара молодих людей :0134: . І власні думки ТС типу це наватаження на серце, пітнієш, невідомо з ким ще був твій партнер, навіть якщо це цнотлива дівчина чи хлопець

Опубліковано

одна маленька тема - і репутація ТС впала до мінусів...

Один лиш раз про наслідки можливі не подумав, і ось уже крадеться **здєц з своєю усмішкою хижой...

Опубліковано

Все не читав, але не тяжко зрозуміти, що Теми про - те як і де з ким і яким боком-мають шалені рейтенги.

треба було тихенько вздро-нути а не писати всяку уйню, цукерка дісталась супернику.

Кохаймося бо ми того варті !!!

Опубліковано

Вчора був в друзів в гостях.... Пішов на другий поверх за смартфоном... А по дорозі побачив через відкриті двері як дворічний котяра сцить господарю в тапки... Ну я другу звичайно нічого не сказав, а потім з котом була бесіда.... Так він муркав, нявкав, терся, всім виглядом показуючи що більше так не буде... От і скажіть мені "Нахріна ото тапки без нагляду залишати...."

Опубліковано
Вчора був в друзів в гостях.... Пішов на другий поверх за смартфоном... А по дорозі побачив через відкриті двері як дворічний котяра сцить господарю в тапки... Ну я другу звичайно нічого не сказав, а потім з котом була бесіда.... Так він муркав, нявкав, терся, всім виглядом показуючи що більше так не буде... От і скажіть мені "Нахріна ото тапки без нагляду залишати...."

ой немагу)) жжош)) продолжай))

П.С. а темкоу набирає обороти 84 користувачів які виявили бажання прочитати про підглядування за міньєтом)))

Опубліковано

все, я, сміючись, тихенько поповзла під стіл, подалі від очей колег і шефа, а то будуть думати, що я не адекватна, курю траву і ржу :_07:

Опубліковано

Судячи з "нахріна взагалі той мінет" і "батьків шкода" топікстартер вважає, що дівці варто було б просто "осідлати" того хлопчину, бо принаймні статевими губами вона потім батьків не цілує в щоки.

Опубліковано
П.С. а темкоу набирає обороти 84 користувачів які виявили бажання прочитати про підглядування за міньєтом)))

Пора теме ставить рейтинг +18. Что бы до 100 дотянуть)))

Опубліковано

БЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯя...... Робота стоїть!!!! Відірватися не можу.... Чекаю перлів.... Пивасік, чіпси вже зі мною.... Кабінет тихо коситься на мене....

ТС - от нахріна таке писати? Мені одному здається, що мозку в тієї дівчини побільше буде ніж в ТС ???

Опубліковано
Судячи з "нахріна взагалі той мінет" і "батьків шкода" топікстартер вважає, що дівці варто було б просто "осідлати" того хлопчину, бо принаймні статевими губами вона потім батьків не цілує в щоки.

це напевно, останеться загадкой... яку нам не судьба розгадати))))

БЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯя...... Робота стоїть!!!! Відірватися не можу.... Чекаю перлів.... Пивасік, чіпси вже зі мною.... Кабінет тихо коситься на мене....

ТС - от нахріна таке писати? Мені одному здається, що мозку в тієї дівчини побільше буде ніж в ТС ???

істінну глаголите)

Опубліковано

Тема дня, йопт!

Мені історія ТС нагадала епізод з відомої книги і фільму, правда там мова про наркотики, а тут про ТАКЕ! )))

Але суті не міняє: "Немного удачи — и его жизнь испорчена навсегда…" (с) Хантер Томпсон "Страх и ненависть в Лас-Вегасе"

post-5279-0-37221600-1377000476_thumb.jp

Опубліковано

ой, а вона ще ж певно руками торкалась. страшно подумати як довго треба тепер відмивати і дезінфікувати. айайай.

Опубліковано

От наліпили людині мінусів, а він, між іншим, на цілий день розвеселив пів-борди, яка ставала такою скучною! Не ціните ви людей, не ціните!

Опубліковано

)))))))

Фух, це ж треба було таку тему відкрити, сил вже не має читати.

По моєму він коли цю картину побачив просто перелякався. Бо ж звик таке на ноуті дивитись, а тут перший раз в реальності)

Опубліковано

По моєму він коли цю картину побачив просто перелякався. Бо ж звик таке на ноуті дивитись, а тут перший раз в реальності)

тоді в мене напрошується питання, коли він з нею потім спілкував, замість того щоб питати "нащо ти це зробила" треба було спитати "може і мені зробиш?" не кожна дівчина може похвалитися володінням техніки "глибока глотка"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...