Перейти до змісту

Grand Theft Auto V (абр. GTA 5)

HWman

197 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

всім привіт)

хотів запитати чи потяне мій комп гта 5 хоч на мінімальних?

проц intel core 2 quad q6600

опори 4гб

відео gecube radeon 3870 512 відео 256 біт

і яку зборку саме краще качати?

знайшов ось цю репак від механіків, але не знаю як вона

дуже 5-тий гта хотів би зіграти

Репак от механиков лучше не качать, он сильно сжатый, долгая и мучительная установка.

По поводу железа - Оперативки мало, пол беды, а вот видеокарта скажет - в не этой жизни. (если даже и запустится - будут жуткие лаги)

• Відповідей 438
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Репак от механиков лучше не качать, он сильно сжатый, долгая и мучительная установка.

По поводу железа - Оперативки мало, пол беды, а вот видеокарта скажет - в не этой жизни. (если даже и запустится - будут жуткие лаги)

не покатить тоді?

жалко( блін ще й нет повільний

а якщо відео норм. поставити? то з 4 гб. опори лагати сильно буде?

Опубліковано

Я умудрився запустити гру на мін. налаштуваннях на своєму ноутбуці, а там:

2.1 ГГц проц інтеловський, двох ядерний

Інтегроване відео intel hd graphics 2500

4 Гб оперативки

Пера місія видає десь 14-17 фпс в будівлі, далі тестувати не став.

Опубліковано

не покатить тоді? жалко( блін ще й нет повільний а якщо відео норм. поставити? то з 4 гб. опори лагати сильно буде?

Ну если есть возможность заменить видео, неужели тогда так сложно доставить оперативки?

Для комфортной игры 6/8гб хватает с головой, а какой HDD это тоже сыграет свою роль ;)

Я умудрився запустити гру на мін. налаштуваннях на своєму ноутбуці, а там

Запустить это одно, а поиграть... слайд-шоу
Опубліковано

не покатить тоді? жалко( блін ще й нет повільний а якщо відео норм. поставити? то з 4 гб. опори лагати сильно буде?

Ну если есть возможность заменить видео, неужели тогда так сложно доставить оперативки?

Для комфортной игры 6/8гб хватает с головой, а какой HDD это тоже сыграет свою роль ;)

Я умудрився запустити гру на мін. налаштуваннях на своєму ноутбуці, а там

на мамці 2 слота, так би давно 8 стояло)

Опубліковано

Зараз знову становлюю, спробую пройти першу місію, цікаво що буде робитись з фпс у місті.

Десь у летсплеях бачив, що десь є авіаносецьі там можна спробувати стирити військовий літак, ніхто не бачив подібного?

Опубліковано

Десь у летсплеях бачив, що десь є авіаносецьі там можна спробувати стирити військовий літак, ніхто не бачив подібного?

це в онлайні

Опубліковано

Особисто в мене за 1-2 години гра заповнює більше 5 Гбайт оперативної пам'яті. Разом з системою виходить майже 9.

Опубліковано

Особисто в мене за 1-2 години гра заповнює більше 5 Гбайт оперативної пам'яті. Разом з системою виходить майже 9.

ого, не мало так. А так репак гта як взагалі? виліти часто трапляються?

Опубліковано

Вильоти при укритті і зміні персонажа четвертий патч лікує?

Есть ошибка в update 3 и 4 при нажатии клавиши q вас просто выбросит из игры.

Решается это все очень просто! Вам нужно скачать старый ЕХЕ файл ГТА из апдейта 2

и кинуть с заменой в папку с игрой!

Опубліковано

хоч шо хоч роби, апдейти не допомогли. вилітає на місії, де треба пограбувати інкасаторський фургон. от як тільки перебив копів, поїхав на сміттєвозі і знищив його, сідаю в машину, їду, починає переключати на іншого героя-і виліт. уже з десяток разів пробував, хоч з апдейтами, хоч без

Опубліковано

хоч шо хоч роби, апдейти не допомогли. вилітає на місії, де треба пограбувати інкасаторський фургон. от як тільки перебив копів, поїхав на сміттєвозі і знищив його, сідаю в машину, їду, починає переключати на іншого героя-і виліт. уже з десяток разів пробував, хоч з апдейтами, хоч без

Я вийшов з положення так: приганяю інкасаторську машину на місце взриву і взриваюсь разом з нею 3 рази. Після третього разу є можливість пропустити місію (пробіл) і далі все буде норм.
Опубліковано

тут на борді навіть спеціальна тема є, де чітко прописано нарахунок тої місіїї а саме:

Выкидывает на миссии, где надо ограбить инкассаторов.

Вылетает после того как Франклин уничтожает мусоровоз и переключается на Майкла:

Подорать себя 3 раза гранатой после перебития копов,перед тем как сесть в мусоровоз,и нажать "Пропустить миссию".

Что делать,игра крашиться когда играю в миссию Блиц-игра, как происходит переход после кражи жены Тревором на Франклина,игра вылетает!

Суицид делал 3 раза когда Майклу надо было взорвать машину,делаю скип после суицида и переходит на видео встречу Майкла и Тревора и игра крашыться:

Вылет происходит в том случае, если вы выбираете метательное оружие (граната и т.п.) и бросаете его кнопкой "огонь" (по умолчанию - левая кнопка мыши). Чтобы этого не происходило, надо переключиться на огнестрел, а гранаты метать "быстрой" кнопкой (по умолчанию - G). Эффект от бросания гранаты кнопкой "огонь" сохраняется на всё время игровой сессии. Если сохраниться, выйти из игры и запустить её снова, всё будет нормально.

я особисто робив другій варіант, тобто цілився ПКМ і кидав ліпучкі кнопкой G

drap, 2 сторінки назад про це писали, в файлі 3dgame.ini постав Language=ru-RU

п.с. доречі поставив update5+crack v4+fix2 вильотів не наблюдаю (поки що :D)

Опубліковано

ого, не мало так. А так репак гта як взагалі? виліти часто трапляються?

Качав сошал клаб ріп, ледь місце на нього нашкріб. Вильотів нема якщо не кидати гранати, або кидати їх з клавіатури по кнопці g.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Чорт, ці вильоти все ніяк не дають погратись... Налаштуюсь грати а тут виліт на місії і вже відбивається бажання побавитись...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...