Перейти до змісту

Grand Theft Auto V (абр. GTA 5)

HWman

197 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Давно не цяцькався, і тут на днях завантажив Far Cry4, і що ви думаєте? Налаштування: все на максі, відео з 1Гбпамяті + зжерло 8Гб оперативи за 2 локації і виліт (на комп"ютері вимкнений файл підкачки вимкнений) .

Я тільки уявляю які зараз системні вимоги до ігор і що то буде ігруха

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 438
  • Створено
  • Остання відповідь

завантажив Far Cry4

FarCry 4 дуже гарний. Я на нього вбив днів 5, просто лазячи по локаціях і роздивляючись природу, попутно "зачищаючи" блок-пости і полюючи на всяку звірину. Потім зрозумів, що стільки вільного часу в мене немає і видалив :)

Графіка була на максимумі, екран 2560х1440, все літало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відео зі скількома гігами пам"яті на борту і вангую, що оперативи 16?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оперативи 32, відео з 4 гігами (GTX 770)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЙопТ! :_09:

нЕ, ну ви буржуй!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну це робоча машина в першу чергу, а вже потім -- інколи можна подивитись на гарну графіку в іграх :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну це робоча машина в першу чергу, а вже потім -- інколи можна подивитись на гарну графіку в іграх :)

Поздно-отряд по раскулачиванию уже выехал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поздно-отряд по раскулачиванию уже выехал

Сумніваюсь, що він з "ДНР/ЛНР" благополучно сюди добереться :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво, для яких-таких задач, робота з відео піздц якої якості? но блін все ж таки жирно

думаю, скоріше зд -візуалізація?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• MINIMUM:

• OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*рекомендуется использовать видеокарту NVIDIA)
    • Processor: Intel Core 2 Q6600 @ 2.40 Ггц (четырехъядерный) / AMD Phenom 9850 (четырехъядерный) @ 2.5 Ггц
    • Memory: 4 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA 9800 GT c 1 Гб видеопамяти/ AMD HD 4870 с 1 Гб видеопамяти (DX 10, 10.1, 11)
    • Hard Drive: 65 GB available space
    • Sound Card: 100% совместимая с DirectX 10

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І шо з цього всього качати?

Я казав шо не варто було качати. Викачали 60 гб, потім 300 мб, тепер на 5 гб появився патч і фіг його знає шо з тим всім робить, полюбому не буде працювати і прийдеться перекачувати все одним торентом ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене навіть жевріє надія шо мо на мінімальних моя старушка й потяне..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну кажуть шо оптимізація хороша. Качайте нові драйвера, нвідія та аті випустили спеціально під пятірку драйвера для відеокарт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оптимізація навіть дуже хороша

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І шо з цього всього качати?

Я казав шо не варто було качати. Викачали 60 гб, потім 300 мб, тепер на 5 гб появився патч і фіг його знає шо з тим всім робить, полюбому не буде працювати і прийдеться перекачувати все одним торентом ((

Есть отдельно файлы, скачал, установил, вбил ключик (кряк) и играешь. Не вздумай не чего качать, это все фейк, нет еще таблетки!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якшо реально хороша оптимізація то маю велику надію шо мій Е6750+GTX 550Ti на мінімалках таки потяне, навіть спеціально форматну хдд, поставлю х64 ос. Залишилось тільки дождатись таблетки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якшо реально хороша оптимізація то маю велику надію шо мій Е6750+GTX 550Ti на мінімалках таки потяне, навіть спеціально форматну хдд, поставлю х64 ос. Залишилось тільки дождатись таблетки :)

На минималках - да. Игра требует 3Гб. видеопамяти и процессор на уровне I7 | FX 8... (макс.настройки)

Если у кого то меньше видеопамяти 3Гб. вы попросту не сможете изменить некоторые параметры графики.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На минималках - да. Игра требует 3Гб. видеопамяти и процессор на уровне I7 | FX 8... (макс.настройки)

Если у кого то меньше видеопамяти 3Гб. вы попросту не сможете изменить некоторые параметры графики.

В мене 2 гб відеопамяті, вистачає повністю, і всі параметри міняються. 70-100 фпс стабільно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене 2 гб відеопамяті, вистачає повністю, і всі параметри міняються. 70-100 фпс стабільно

Не рассказывай сказки!

post-10805-0-23715200-1429015613_thumb.j

post-10805-0-24987500-1429015672_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не рассказывай сказки!

шось таке було і в IV, а потім вийшла чудодійна таблетка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не рассказывай сказки!

В мене настройки оптимізовані Eeforce Experience, і в грі показує використання більше 2гб памяті, і все гуд

post-441-0-49356400-1429015547_thumb.png

post-441-0-10470200-1429015585_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене настройки оптимізовані Eeforce Experience, і в грі показує використання більше 2гб памяті, і все гуд

Настройках игры то не на максимум, попробуй накрути, и сам все увидишь.

шось таке було і в IV, а потім вийшла чудодійна таблетка

Очень надеюсь! что в 5 части все будет ок. Пока что пользователи видеокарт с 2Гб не довольны, рокстаровцы кричали что на GTX660 c 2Gb можно будет играть на ультра настройках, увы, на деле не так все гладко.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від себе можу сказати, що грайка мега крута і явно виходить за межі грайки. Сценаристи напрацювали на свій мільярд. Навряд чи знайдеться якийсь сучасний блокбастер з таким живим, драйвовим і захоплюючим сюжетом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...