Перейти до змісту

допоможіть вкрали велосипед

drilll

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

сьогодні в районі сорокового ( біля коледжа монада) десь о 13-30 до 13-50 вкрали мій велосипед . тип бв в чорій кепці та кофті темній поїхав в сторону кафе луцьк. на фото він ще новий(тормоза всі дискові) на даний момент у нього були повністю відсутні задні тормоза (дисові) передні теж дискові ( стояли в момент крадіжки) ручки на рулю повністю чорні . спереді на рулю були букви брелком BMW, правий переключатель чорний розбити зверху.лівий поністю сірий інша (модель) педалі теж різні якщо придивитись.та розбита фара під сідлом закріплена . передній болотник відсутній а от задній стояв кріплення точно має бути якщо його зняли. перемотана чорною ізолентою труба під цеп. можливо хтось бачив чи помітить звертайтесь до мене 0662915232 едік. дякую за розуміння

post-14275-0-30699100-1375282750_thumb.j

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

По опису велосипед-інвалід прям)

По ділу: щось замічу - сповіщу. Погані, нерозумні люди це роблять, лікувати таких потрібно. Це як з тими гопнікосапієнсами що з автівок держ. номери знімають з ціллю підзаробити, руку зламати в попередження зламаних обох.

Опубліковано

Як саме вкрали? Вел був пристебнутий?

так . і це зовсім незупинило раджу всім змінити троси на ланцюги бо чувак маленькими кусачками порізав . чоловік свідок говорить тип підійшов і просто сів та поїхав . дякую за увагу та підтримку.

Опубліковано

Ну не знаю, що там в тебе за трос китайський був, якщо його маленькими кусачками порізали. Заяву в міліцію написав? Фотку надрукуй, приклади до заяви, обов"язково.

... Погані, нерозумні люди це роблять, лікувати таких потрібно.

Садити їх треба в відповідні установи, після слідства і суду. Як казав товариш Жиглов, вор должен сидеть в тюрьме. А ще пиZDити таких гадів не завадило б.

Опубліковано

Если он был пристегнут тем замком, что на фото, то этот замочек, ломается легко и даже без инструмента.

Мне ли не знать, как люди, выложив за вел пару тысяч, жмуться выложить еще пол сотни, или сотню на замок. Берут, чем дешевле. А оставляют вел на чем по дольше.

Опубліковано

Если он был пристегнут тем замком, что на фото, то этот замочек, ломается легко и даже без инструмента.

Мне ли не знать, как люди, выложив за вел пару тысяч, жмуться выложить еще пол сотни, или сотню на замок. Берут, чем дешевле. А оставляют вел на чем по дольше.

Якщо вже жатись то хоча б цеп купити треба, 7 грн/метр, хіба то дорого? Ну і замок стільки ж.

Опубліковано

купил у Вас вот такой http://velozona.lutsk.ua/catalogue/accessories/the-lock/k-3218s-1800-mm/

как он? за сколько можно перекусить? думаю взять кусачки и пожертвовать тросом, можно потом заварить :)

еще, вроде бы, у него корпус из силумина, не вскрывал пластмассу, не уверен, но штырь точно люминиум, два удара молотком и замок разлетится, короче, гирю надо на цепи возить, желательно 24кг :)

Опубліковано

купил у Вас вот такой http://velozona.luts...-3218s-1800-mm/...

Доволі таки розповсюджений "тросик" було би цікаво дізнатись на скільки легко його перекусити... чи ще якось заставити вийти з ладу.

Опубліковано

Этот простыми кусачками уже сложно перекусить. И если чувак будет махать кувалдой, то на это могут обратить внимание и поднять шум, правда?:)

Лично я замкам, вообще, не доверяю и не пользуюсь, с некоторых пор...

Опубліковано

Пропоную скинутись всім кому цікаво і купити у цілях задовольнити свою цікавість.

Перекушувати буде той хто найбільше дасть.

ЗІ такі "тросики" на базарі по 40 грн продаються.

Опубліковано

odna, Ну а взагалі велосипед залишаєте на вулиці? Наприклад, заскочити в супермаркет за хлібом?

Хто як захищає від крадіжок, залишивши на вулиці?

p.s. даю 5 грн на трос (на цей що ссилка на велозону)

Опубліковано

odna, Ну а взагалі велосипед залишаєте на вулиці? Наприклад, заскочити в супермаркет за хлібом?

Таня вже раз заскочила за хлібом... ( З тих пір велосипед без нагляду не залишає, і правильно робить.

Опубліковано

а я пропоную все ж таки не залишати велосипеди без нагляду... краще інколи піти пішки чи поїхати на маршрутці ніж потім створювати от такі от теми :(

шкода, шкода... надіюсь знайдеш свого коня :)

Опубліковано

так и быть, завтра перекушу, засеку время, заодно вскрою, посмотрю из чего корпус, будем знать сколько времени есть за хлебушком сходить

Опубліковано

есть еще идея: отстегивать переднее колесо, и эксцентрик доработать: обрезать рычаг, оставить короткий 15-20 мм, вручную его не завернешь, а себе сделать удлинитель-трубку, вообщем, и колесо так просто не свистнешь, и, если пристегнуть тросом по кругу, пока перекусит... далеко не уедет, главное самому не забыть :)

Опубліковано

Перекусив свій же тросик електрокусачками за одну хвилину. Брав по пару волокон, кусь-кусь і нема. Тросик був товщиною 5-8 мм. А перекушував, бо пацанва напхала в замок сірників, а був вечір, чужий під"їзд.

Одного разу мені пробували відкрити замок моєю ж викруткую з велосумки. Все розкурочили, але не відкрили і тоді зі злості пробили обидва колеса.

В поході по Росії, коли десь ненадовго лишав велік, цепляв невеликий замочок на шпицю і держатель болотника. В Нижньому Новгороді, поки ходив по гастроному, якийсь чувак навернувся. Замочка не видно , велік з рюкзаком стоїть, рванув і розтягнувся. Я якраз підхожу, питаю -Что такое? Щось промимрив і пішов.

Одного разу таки вкрали. Чи я забув пристібнути, чи перекусили. В той же день дзвонить директор Північного ринку і каже "Сергій, тут твого веліка водять, продають." Тоді займався там електрикою. Поки прийшов, купила якась тьотя-продавщиця м"яса. Мені показали її. Вона вже засунула його на балкон 5 поверху. Питаю " І куди він мав їхати?" "В Коритницю." Блін, там я його точно би не знайшов. Викупив за 30 гр, - стільки, за скільки ж вона купила його. Це було десь в 2001 році.

Опубліковано

Хлопці, по-перше, кусачки бувають різні, і троси теж. По-друге, одне діло, коли замок ламає дилетант, і зовсім інше, коли це робить підготовлена людина. Так що, всі ці замочки, звиняйте, до дупи. Так, від випадкового підлітка що проходив мимо, і несподівано йому в голову прийшла думка покататися, може і захистять. А як за діло візьметься спеціаліст, він того замочка відкриє чи зламає за одну хвилину. Тому, велосипеди без нагляду краще не залишайте.

Опубліковано

Йшов з дівчиною вчора біля 22.00 до Фуршету,бачив типа точнісінько на такому Корадо,ще кажу їй,дивись тіпок поїхав на ашані,але не погана рама форму має.Можливо це і був саме цей.

Опубліковано

я теж не ризикую лишати вел. як не вкрадуть вел, то сумочку з інструментом, фару, спідометр. Виходить потреба в велостоянках відпадає)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...