Перейти до змісту

Andruha_gpz28

Power users
  • Постів

    3 566
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    3

Andruha_gpz28 став переможцем дня 4 травня 2013

Andruha_gpz28 мав найпопулярніший контент!

Репутація

537 Професор

Відвідувачі профілю

19 126 переглядів профілю
  1. Супер! Підходить. Мені ж ножі потрібні, а не блістер. ) Буду дуже вдячний. Напишете в приват де і коли забрати, і телефон для звязку. Дякую! )
  2. Я б хотів купити набір з трьох ножів Tramontina Athus white (23099/884) . Нема такого добра випадково?
  3. Прийми мої щирі вітання. Зайду завтра з пивом. ))
  4. А хто в курсі, звідки взялися ще шість цифрових некодованих каналів на 22 каналі? Зараз тюнер приймає 38 каналів, 32 тих що були в стандартному списку Т2, плюс ще шість звідкись з"явилися. Підкажіть звідки вони транслюються, і що то за чудеса в телеефірі відбуваються ?
  5. Так так, поділись но секретом, хто з них іменинник і самогонщик-професіонал? )))
  6. Думаю, звіздять, щоб продавати якийсь Віасат, від якого мають невеличкий відкат. Мене вже заіпали ідіоти, що бігають по під"їздах і розказують що з нового року все телебачення буде платним, і переконують підключатись до Віасату. При чому такий брєд плетуть, що аж страшно. Не знаю чи їх якийсь дибіл інструктує, чи вони самі, в силу відсутності елементарної освіти і словникового запасу, так передають інформацію в власній інтерпретації, але вже кілька цих задротів з папками були послані дуже далеко. )))
  7. Люди, може в вас лінії повітряні після тривалого дощику погнили нафіг, дзвоніть в київ 0800506800, робіть заявки, підуть монтери, подивляться.
×
×
  • Створити...