Перейти до змісту

Хто допоможе забрати шат в каретці?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Під час катання відчуваю, що є шат в каретці. Рукою шатун ворушиш - ніби нічого, а як ногами сильніше по черзі натиснути праву-ліву педаль - то здвиг є.

Два питання:

1. Смертельно, чи ще можна кататися?

2. Хто може на наступному тижні за оплату надійно відремонтувати?

Опубліковано

Вибачте за оффтоп, але не хочу тему створювати ще одну похожу.

У мене при розгоні, якраз так само, коли чуть сильніше натиснути на педалі, в каретці чути одиночні клацання. Ніяких здвигів не відчуваю.

Це нормально чи термінове ТО потрібно пройти?

Опубліковано

у мене також шатання не відчувалось, тільки поскрипування (яке 20 грам масла залитого через сідельну трубу прибрало). однак на 2 день поїхав на велозону і поміняв підшипники, які посипались

Опубліковано

У мене при розгоні, якраз так само, коли чуть сильніше натиснути на педалі, в каретці чути одиночні клацання. Ніяких здвигів не відчуваю.

Тебе, в любом случае, на ТО, у тебя ж гарантия. Не тяни. Возможно, просто нужно дожать шатун, или каретку. Надо глянуть.

А вам, уважаемый ТС, скорее всего, пришла пора ;). Тоже, милости просим, к нам на яму. :)

Опубліковано

У мене колись було подібне, але з деякими відмінностями. Купив б/у вел. досить хорошого рівня і клацало при середніх монотонних навантаженнях. Сильніше наляжеш на педалі і клацання зникало, починаєш вільно крутити і за кілька обертів знову з'являється. Оскільки гарантії ніякої не було, то і нічого не робив спочатку. А потім (за кілька місяців) клацання десь зникло, з того часу вел. проїхав близько 6 тисяч км, і в каретку я так і не лазив. Наразі ніякого шату і лишнього шуму немає.

Але, оскільки ваш апарат на гарантії, то однозначно в сервісний центр варто їхати!

Опубліковано

Причины "клацания" при педалировании могут быть самые невероятные. Так что, самому, без опыта, сложно разобраться. Лучше, на первый раз, со специалистом.

Опубліковано

А у меня не клацает уже. Разобралась, наконец. Тоже маялась с полгода. Все поменяла. Зато, нашла еще три причины в добавок к тем, что уже знала :)

Опубліковано

Я вот тоже воюю зараз, заїхав на ВЗ - нашли люфт в задньому колесі, поміняли проми, люфт пропав, клацання залишилось, поматюкався трохи, потім десь було робив капітальну помивку коня - файненько відмив задню перекидку та шатуни - бац пропало клацання, радості не було меж :), пройшло з тиждень - знову почало клацати... вже і не знаю що думати.

Опубліковано

+1 на яму

Ще питаннячнко. передача 2:6 скреготить. У всіх так?

Можне хтось просвівтити для яких йде 1 2 і 3 ведуча зірочка.

В мене так десь виходить 1:1-4 // 2:2-5 // 3:4-6

Опубліковано

+1 на яму

Та якось все не получається, в будні робота, на вихідні хочеться кататись а не по ремонтам велік ганять. Да і вже 1000 км проклацало і нічо, думаю може ще через 1000 перестане :)

Опубліковано

+1 на яму

Та якось все не получається, в будні робота, на вихідні хочеться кататись а не по ремонтам велік ганять. Да і вже 1000 км проклацало і нічо, думаю може ще через 1000 перестане :)

Так один раз загнав і не паришся! Я наприклад боюся виїжджати на далекі відстані коли шось не так.... дупа не так амортизує

Опубліковано

+1 на яму

Ще питаннячнко. передача 2:6 скреготить. У всіх так?

Можне хтось просвівтити для яких йде 1 2 і 3 ведуча зірочка.

В мене так десь виходить 1:1-4 // 2:2-5 // 3:4-6

У тебя на второй звезде передней не должно тереть об рамку при любом расчете. Подъезжай, пора уже регульнуть.

Опубліковано

Щось і в мене вже почало клацати, в правому чи лівому в усі. Не можу визначитись, вухо чи вус. :)

Тааак, Куме, я призадумалась, к какому ж специалисту вас посоветовать... :0026:

Опубліковано

А вам, уважаемый ТС, скорее всего, пришла пора

В Ярчика накату-то кілометрів 300 чи 400, а байк виглядає як щойно з вітрини, але при цьому був добрячий такий шат в рульовій, а зараз ще і з кареткою нюанси... І ніби ж не Тимцо збирав... ;)

Опубліковано

В Ярчика накату-то кілометрів 300 чи 400, а байк виглядає як щойно з вітрини, але при цьому був добрячий такий шат в рульовій, а зараз ще і з кареткою нюанси... І ніби ж не Тимцо збирав... ;)

А на профилактику гарантийную после первых 50 км заезжали?

Обычно люди забивают на мои советы и приезжают на первое ТО года через 3.

Опубліковано

Заїхав на точку за магазином "Алло" на старому ринку. Там якийсь такий нацвирканий мен був, що пи...дець. Я задаю конкретне питання: брав у вас велосипед, чи можна мені ТО пройти? - у відповідь мовчання. Два рази перепитав, чувак щось крутиться, весь такий діловий, якогось вєліка розбирає - йому явно не до мене, він щось інше робить. Був там Рома aka kmd, він поприкалувався - мол, яке ТО...

Заплатив Урсі, віддав велосипед йому на ТО - все одно він більше в тому шарить, ніж я.

Опубліковано

Ярчик, в таком случае нужно подходить к тому, кто продавал вам велосипед. А на той точке много мастеров есть, не только Велозоновские. Похоже, то был Макар покойный. Он суров был.

Опубліковано

У мене теж був люфт, підтягнув трохи конус каретки(чи як там воно називається) і все стало гуд.

• Адміністратори
Опубліковано

Заїхав на точку за магазином "Алло" на старому ринку. Там якийсь такий нацвирканий мен був, що пи...дець. Я задаю конкретне питання: брав у вас велосипед, чи можна мені ТО пройти? - у відповідь мовчання. Два рази перепитав, чувак щось крутиться, весь такий діловий, якогось вєліка розбирає - йому явно не до мене, він щось інше робить. Був там Рома aka kmd, він поприкалувався - мол, яке ТО...

Заплатив Урсі, віддав велосипед йому на ТО - все одно він більше в тому шарить, ніж я.

коли то було? :)

Опубліковано

А у меня не клацает уже. Разобралась, наконец. Тоже маялась с полгода. Все поменяла. Зато, нашла еще три причины в добавок к тем, что уже знала :)

Цікаво, і що ж було?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...