Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2009

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

16,06,09

"Чмокнулись" около пятой школы Сенс vs Рено

60b313c76af6t.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про аварию Шкоды с Деу Ланос..

виноватец - мой Однокласник. сколько помню,человек мог заснуть в "любых условиях"... может это и стало причиной аварии. И выражение лица,точно схоже когда учительница его "будила"

И такие люди получают права и проходят медкомиссию. А если бы на месте Ланоса шли школьники в парк им. Фотакома?!? Или мамаши с колясками на переходе на ЗЕЛЕНЫЙ свет?!?

на сколько помню,их много-детная семъя, дето 11(братов и сестер) .. ему (я так думаю) что,приходилось вкалывать ОЙ КАК НЕМАЛО что б прокормиться и прокормить... и это начиная с 10 - 11 класа.

П.С.: по дороге в Крым,в прошлом году(выехал в час ночи),насчитал 11 тиров,которые "неудержались на дороге" скорее всего водители уснули(и это только до трассы Киев-Одесса),и ещё 5 по дороге за Николаевом.

скажу в защиту его,что глупыми(бездумными) поступками он не отличался! просто УСТАЛОСТЬ..

Ну про тіри це гон явний, пять останніх років їжджу на Крим, максимум два,іто, бувають ситуації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну про тіри це гон явний, пять останніх років їжджу на Крим, максимум два,іто, бувають ситуації.

Действительно.. только 14 было в одну сторону,в один лес видел двое въехали(наверно один уснул,второй по "огонькам" пошол за первым)... 2 в обратную (у одного "трактор-тягач" был загружен,он врятли заснул,просто завтыкал скинуть скорость на поворте,и его вместе с трактором в лес выкинуло).

Более чем уверен что их было за десяток,и моя жена(которая временамми спала) "потверждает" не меньше 10 тиров вылетевших с дороги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Действительно.. только 14 было в одну сторону,в один лес видел двое въехали(наверно один уснул,второй по "огонькам" пошол за первым)... 2 в обратную (у одного "трактор-тягач" был загружен,он врятли заснул,просто завтыкал скинуть скорость на поворте,и его вместе с трактором в лес выкинуло).

Более чем уверен что их было за десяток,и моя жена(которая временамми спала) "потверждает" не меньше 10 тиров вылетевших с дороги.

Може Бурі які магнітні???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16,06,09

"Чмокнулись" около пятой школы Сенс vs Рено

60b313c76af6t.jpg

Ну да Сенс vs Пежо експерт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні з вікна офісу спостерігав як протягом однієї години в одну і ту ж яму потрапило дві автівки.

спочатку скорпіо - того підпихнули і виїхав (мабуть дався взнаки задній привід)

post-5438-1245092936.jpg

а от хюндай мусив таксистів викликати.

post-5438-1245092959.jpg

ЯМа там не кисла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у нас немає штрафу такого як за кордоном, вичерпав робочий час по тахо - відпочивай, в інакшому випадку штраф біля тисячі євро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хвилин 25-30 тому проїзджав по вул.Шевченка, якраз біля "Нашого Краю" ... Стояв "Фольксваген" з розбитим лобовим склом і ГАЙці щось міряли/фоткали... Більше нікого не було... Швидше за все збили пішохода (не на переході)... Крові не було, машина, крім скла неушкоджена

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Scorpio а хто в нас по тахографу їздить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про аварию Шкоды с Деу Ланос..

Видел сегодня эту покоцанную "Шкоду". Сначала подумал, ну как это можно было лишиться правой фары и помять левое крыло? Постоянно в авариях и не одного ремонта, что ли? Потом взглянул на водителя - и узнал его по фотке :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вчора теж його бачив, при чому на тому самому перехресті :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Он поджидал маршрутку и обгоняющего её Ланоса? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Scorpio а хто в нас по тахографу їздить?

На нових фурах уже стоять нові електронні тахо, так той кто їздить за кордон той і їздить :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Scorpio електронні, тобто без шайб? а в наших ДАЙців є пристрої щоб зчитати інфу з таких тахографів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так без шайб, в наших незнаю а в їхніх є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Scorpio ну отож.... наші мабудь навіть не мають права тахо вскривати, бо для цього треба мати дозвіл та печатку яка завідчує шо тахо вскривалась для перевірки. Так що в нас по тахо не будуть їздити ще довго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

район луцького кладовища 14,20 ось таке - гайці їхали близько години. пробка була довго

post-5438-1245352379.jpg

post-5438-1245352465.jpg

post-5438-1245352490.jpg

а оце (пардон за фото) в 20,45 за мерседесом стоїть чері , який хотів повернути у двір перед маршруткою. результат - маршрутка вмяма праву сторону чері.

post-5438-1245352639.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что возле мойки бумера слышал звук удара и только видно что горит машина, за забором не видно, но надеюсь народ успел повылазить (

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

район луцького кладовища 14,20 ось таке - гайці їхали близько години. пробка була довго

post-5438-1245352379.jpg

И опять нелуцкая машина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что возле мойки бумера слышал звук удара и только видно что горит машина, за забором не видно, но надеюсь народ успел повылазить (

Проезжал возле места аварии (возле мойки бумер поворот наверх к ТамТаму), остался только прогоревший бампер от машины въехавшей в столб и куча гари, машину убрали. Бампер красного-бордового цвета, похож что от Lanos.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проезжал возле места аварии (возле мойки бумер поворот наверх к ТамТаму), остался только прогоревший бампер от машины въехавшей в столб и куча гари, машину убрали. Бампер красного-бордового цвета, похож что от Lanos.

Пежо 307 было.... как он туда умудрился не известно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а водила хоть жив остался?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18.06.2009 р. о 23:20 на перехресті пр.Перемоги та вул. Карпенка-Карого Костянтин Г., 1983 р. н., керуючи автомобілем "Пежо 307" не справився з керуванням та скоїв зіткнення з електроопорою, автомобіль від механічних ушкоджень загорівся. Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля Антон Б., 1986 р. н., госпіталізовані в ЛМКЛ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Честно говоря не знаю... Спускался с моста и увидел, особо времени разглядывать не было. Удар был сильный, надеюсь пристегнутый был.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Управління дорожньою безпекою в Латвії розробила кампанію проти водіїв, які перевищують швидкість і/або агресивно водять машину. Звичайно ж, кампанія направлена не на тих водіїв, які перевищують швидкість на 10 км/год, а на тих, хто грає з швидкістю і кого розшукує поліція.

Людина, що перевищила швидкість, підписується під наступним текстом:

«Я, такий-то такий - то», перевищивши швидкість і/або управляючи машиною в агресивній формі, підтверджую, що моє життя не важливе для мене і я з радістю плюю на нього.

Будучи при повному розумі і в тверезій пам'яті, я усвідомлюю, що рано чи пізно потраплю в аварію. Тому відразу після аварії, я заповідаю моє серце, нирки, а також і інші органи, що не постраждали від удару, тим, кому вони потрібні більше.

Я прошу заздалегідь пробачити мене тих людей і їх близьких, кого я вб'ю або покалічу в автокатастрофі.

Дата. Підпис»

Видно, сертифікат розповсюджувався подібно до «листів щастя» - поштою прямо в руки злісним порушникам. У результаті, згідно офіційній статистиці, кількість жертв ДТП за останній звітний період вже скоротилася на 29%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...