vrm Опубліковано 14 Вересня, 2012 в 15:41 #601 Опубліковано 14 Вересня, 2012 в 15:41 На Ківерцівській перед поворотом на Стуса буквально годину назад збили пішохода. Судячи по побаченому - людина жива, хоч і за метрів 20 відлетіла від зебри. На самому пішох. перех стояв Паз без видимих пошкоджень. Дайців було багато, швидка ще не приїхала. Надіюсь все буде добре.
NoGood Опубліковано 14 Вересня, 2012 в 16:18 #602 Опубліковано 14 Вересня, 2012 в 16:18 Зранку на володимирській трасі на криші лежав молоковоз а за 50м і бензовоз.
vicit Опубліковано 14 Вересня, 2012 в 18:10 #603 Опубліковано 14 Вересня, 2012 в 18:10 Орієнтовно в обідню пору, по вул. Ковельській, автомобіль ДАІ з увімкненими маячками і сиреною, наздоганяв втікачів. Біля моста (Кічкарівка) пролунало близько 5-6 пострілів, ближче до ветлікарні було чути автоматну чергу.
Deemon Опубліковано 14 Вересня, 2012 в 18:31 #604 Опубліковано 14 Вересня, 2012 в 18:31 І що цікаво, чувак на Опелі тулив посеред дороги, водночас говорив по телефону, за ним машина ДАІ з люстрою і сиреною, замикала колону пацанська девятка, з трохи пожованою мордою.Згодом, біля 18 вечора, на дорозі до лікарні в Боголюбах, стояла ніби та ж сама машинка, як мінімум однакового кольору - капучіно з "павутиною" на лобовому, поруч було декілька авто з міліцєю, писали бамажки, працював експерт
yvazhaemuy Опубліковано 14 Вересня, 2012 в 19:56 #605 Опубліковано 14 Вересня, 2012 в 19:56 Сьогодні, приблизно о 5 вечора, відразу за Колками в сторону Луцька сталася ДТП - Фольксваген Кадді, металік, вийшов на зустрічну, вдарив Мерседес Бенц, евакуатора, і злетів у кювет... Як результат - водій і пасажир Кадіка загинули на місці ДТП, водій евакуатора з переломом ніг доставлений в Колківську лікарню... На момент коли там проїжав, уже ні мертвих, ні покалічених не було, але картина жахлива, По слідах виглядало так, що у Кадді на швидкості вистрілило ліве колесо і метрів 50 на асфальті лишилося сліду від голого диску... Бережіть себе і своїх рідних, не ставтеся життя легковажно... Памятайте, на дорозі дрібниць не буває!
Dream Опубліковано 14 Вересня, 2012 в 20:05 #606 Опубліковано 14 Вересня, 2012 в 20:05 Блеадь, шо за день!? Оо
laska Опубліковано 14 Вересня, 2012 в 20:18 #607 Опубліковано 14 Вересня, 2012 в 20:18 Дивно, що нічого не чути про смерть жінки біля магазину "Добробут" що по Соборності біля "Бересту", поруч арки, 7 вересня.Бачили як сиділа на сходах , чекаючи допомоги, як швидка робила масаж серця і констатувала смерть.А пізніше пішли чутки, що працівники сусідніх магазинів чули гальма, удар і крик, але свідків побаченого нема.З тої арки часто вилітають як скажені.Хтось щось знає?
Gendruk Опубліковано 15 Вересня, 2012 в 10:22 #608 Опубліковано 15 Вересня, 2012 в 10:22 чора, 14 вересня, приблизно о 17.30 на трасі Піща ‒ Любомль біля села Заозерне Любомльського району трапилася аварія.Про деталі автопригоди у коментарі «ВН»розповіла керівник СЗГ УМВС Волині Оксана Блищик.Автомобіль Fiat Scudo, який рухався трасою Піща ‒ Любомль, зіткнувся з придорожнім деревом.Унаслідок ДТП водій та один із пасажирів, обидва 1987 року народження, лучани, від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди.Інший пасажир, 24-річний мешканець Луцька, помер в кареті швидкої допомоги.Обставини трагедії з’ясовуються.http://www.volynnews.com/news/extreme/u_dtp_zahynulo_troye_molodykh_luchan/
LutskGSM Опубліковано 15 Вересня, 2012 в 11:07 #609 Опубліковано 15 Вересня, 2012 в 11:07 Знав хлопців особисто. Хороші люди були. Спортсмени, майстри спорту. Бокс, дзюдо. Рано з життя пішли.. Хай земля Вам буде пухом.. Вічна пам'ять.. Вася, я тебе не забуду!
leonon Опубліковано 15 Вересня, 2012 в 16:12 #610 Опубліковано 15 Вересня, 2012 в 16:12 І що цікаво, чувак на Опелі тулив посеред дороги, водночас говорив по телефону, за ним машина ДАІ з люстрою і сиреною, замикала колону пацанська девятка, з трохи пожованою мордою.Згодом, біля 18 вечора, на дорозі до лікарні в Боголюбах, стояла ніби та ж сама машинка, як мінімум однакового кольору - капучіно з "павутиною" на лобовому, поруч було декілька авто з міліцєю, писали бамажки, працював експертВ с. Тарасове в опеля було "прострілено чи пробито ХЗ" мінімум одне колесо, пролунало ще 2 постріли, а водій все ще тримав біля вуха слухавку, гнали його 2 авто вказні вище в сторону райлікарні.
Davids Опубліковано 15 Вересня, 2012 в 16:22 #611 Опубліковано 15 Вересня, 2012 в 16:22 Сьогодні, приблизно о 5 вечора, відразу за Колками в сторону Луцька сталася ДТП - Фольксваген Кадді, металік, вийшов на зустрічну, вдарив Мерседес Бенц, евакуатора, і злетів у кювет... Як результат - водій і пасажир Кадіка загинули на місці ДТП, водій евакуатора з переломом ніг доставлений в Колківську лікарню... На момент коли там проїжав, уже ні мертвих, ні покалічених не було, але картина жахлива, По слідах виглядало так, що у Кадді на швидкості вистрілило ліве колесо і метрів 50 на асфальті лишилося сліду від голого диску... Бережіть себе і своїх рідних, не ставтеся життя легковажно... Памятайте, на дорозі дрібниць не буває!Був там. Водій кадді сидів збоку, як пасажир, а за кермом був молодий хлопець. після експертизи виявилось що пасажир був добре пяний, а водій на підпитку... вони летіли зі швидкістю більше 120 км. обганяли маршрутку і не впоравшись з керуванням пару разів об неї стукнулись, авто стало не керованим і влетіло в лавету. лаветчика знаю і пасажира який був з ним - теж.Будь те обережні, в нас не ті дороги де можна ганяти!
timoha2010 Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 05:39 #612 Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 05:39 Сьогодні, приблизно о 5 вечора, відразу за Колками в сторону Луцька сталася ДТП - Фольксваген Кадді, металік, вийшов на зустрічну, вдарив Мерседес Бенц, евакуатора, і злетів у кювет... Як результат - водій і пасажир Кадіка загинули на місці ДТП, водій евакуатора з переломом ніг доставлений в Колківську лікарню... На момент коли там проїжав, уже ні мертвих, ні покалічених не було, але картина жахлива, По слідах виглядало так, що у Кадді на швидкості вистрілило ліве колесо і метрів 50 на асфальті лишилося сліду від голого диску... Бережіть себе і своїх рідних, не ставтеся життя легковажно... Памятайте, на дорозі дрібниць не буває!Був там. Водій кадді сидів збоку, як пасажир, а за кермом був молодий хлопець. після експертизи виявилось що пасажир був добре пяний, а водій на підпитку... вони летіли зі швидкістю більше 120 км. обганяли маршрутку і не впоравшись з керуванням пару разів об неї стукнулись, авто стало не керованим і влетіло в лавету. лаветчика знаю і пасажира який був з ним - теж.Будь те обережні, в нас не ті дороги де можна ганяти!А "бухати" можна? Скільки випадків вже було, так ні, все одно сідають п'яні за кермо і летять, а якби, недай Бог, в маршрутку врізались. Це ж ппц...
Bit Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 12:00 #613 Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 12:00 Сьогодні, приблизно о 5 вечора, відразу за Колками в сторону Луцька сталася ДТП - Фольксваген Кадді, металік, вийшов на зустрічну, вдарив Мерседес Бенц, евакуатора, і злетів у кювет... Як результат - водій і пасажир Кадіка загинули на місці ДТП, водій евакуатора з переломом ніг доставлений в Колківську лікарню... На момент коли там проїжав, уже ні мертвих, ні покалічених не було, але картина жахлива, По слідах виглядало так, що у Кадді на швидкості вистрілило ліве колесо і метрів 50 на асфальті лишилося сліду від голого диску... Бережіть себе і своїх рідних, не ставтеся життя легковажно... Памятайте, на дорозі дрібниць не буває!Був там. Водій кадді сидів збоку, як пасажир, а за кермом був молодий хлопець. після експертизи виявилось що пасажир був добре пяний, а водій на підпитку... вони летіли зі швидкістю більше 120 км. обганяли маршрутку і не впоравшись з керуванням пару разів об неї стукнулись, авто стало не керованим і влетіло в лавету. лаветчика знаю і пасажира який був з ним - теж.Будь те обережні, в нас не ті дороги де можна ганяти!в нас не ті дороги, де можна ганяти БУХИМ! не сприйміть за сарказм, але добре, що лише двоє п'яних розбилось. жоден з вас не хотів би щоб ви або або ваші рідні загинули через п'яних покидьків.
Shulc Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 14:46 #614 Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 14:46 У жахливій ДТП 14 вересня на Любомельщині загинуло троє молодих людей віком 24 роки.Аварія сталася поблизу села Заозерне. Водій не впорався з керуванням, в результаті чого ,злетів у кювет та зіткнувся з придорожнім деревом.Хай земля Вам хлопці буде пухом..........
fedot Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 17:00 #615 Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 17:00 У жахливій ДТП 14 вересня на Любомельщині загинуло троє молодих людей віком 24 роки.Аварія сталася поблизу села Заозерне. Водій не впорався з керуванням, в результаті чого ,злетів у кювет та зіткнувся з придорожнім деревом.Хай земля Вам хлопці буде пухом..........За неперевіреною інформацією, троє молодих людей іхали з заручин, наречений з нареченою в іншому авто за ними. І влаштували гонки між собою "по-приколу"...Швидкість Фіата Скудо, в якому їхали покійні, на момент зіткнення була в межах 140-150 км/год.Інформація може бути спростована або підтвердженаЗемля їм пухом...
YUR4IKLIM Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 18:56 #616 Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 18:56 12.09 близько третьої години дня проїзджав по трассі Рівне - Луцьк ( Н22 ) на відрізку між Дерно та Звірів побачив картину. причеп стояв позаду метрів за 30 трохи понівачений, інших можливих учасників не було. деталі не відомі.
YUR4IKLIM Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 20:00 #617 Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 20:00 Сьогодні в 13:55 їхав в маршрутці біля 2-ї лікарні. Як тільки 17-ка вирулила з зупинки, зліва вилетіла Шкода октавія ( універсал ), з визгом ледь вирулила з зустрічної на маленьку вуличку ( між будинком навпроти 2-ї лікарні та "Проспілковим" ), універсал майже задів Авео на зустрічній ( може і задів, на ходу так не зрозуміти, та авео встало посеред дороги, одразу, з аварійкою ) чи то Шкода перегазувала і вирішила обігнати маршрутку, чи маршрутчик не глянув в зеркало і вирулив, так не скажеш. Та Шкода влетіла на вуличку, а там ну дуже людно якраз. Ніби ДТП і немає, та людей було багато, може хто бачив що далі було і чи не заділа Шкода пішоходів? Бо шось здалось шо все таки задів людей. Хтось бачив?Розповім детально щоб не вважали черговим "гонщиком-лихачем" сам я взагалі максимально дотримуюсь ПДР !Саме я був за кермом тієї Шкоди. (та з пасажиром- свідком всього цього дійства)А ситуація була така:їхав собі по проспекту зі сторони Золотого дракону до Луческа, наближаючись до світлофору 2-ї лікарні зі швидкістю троха більше 60км/год, як від зупинки почав рух маршрутний транспортний засіб (№17) (який в свою чергу не вмикнув навіть поворотника та напевно як найчастіше це буває не дивлячись в дзеркало заднього огляду). перед яким стояв також маршрутний т.з.(як вони люблять підпирати одне одного) та 17-ка почала вирулювати на ліву смугу щоб минути та не задіти попереду стоячого т.з так що не залишала вибору мені як тільки різко гальмувати (нагадаю дорога в той день була сира, так як цілий день моросило) при відстані між Шкодою та 17-кою на такій швидкості це було не перспективно., отож я вирішив уникнути удару в 17-ку тим що виїхав трохи на зустрічну смугу на якій на даному участку нікого не було (їхав Авео за метрів 50-70) якому я в свою чергу дав зрозуміти куди я планую повертати далі, вмикненням лівого поворотника.(щоб уникнути ударів від цих обох т.з. проскочив через дві зустрічних полоси в провулок до Протезисту, НІКОГО НЕ ЗАДІВШИ зупинився в тому провулку. В якому одразу розвернувся щоб наздогнати 17-ку. при виїзді з якого до мене підбіг водій Авео, який в свою чергу зрозумів що я так повертаю в провулок а не уникаю зіткнень ! ( я в свою чергу йому пояснив в двух словах що до чого він мене зрозумів. А вот водій їхавший за Авео на Кедді нічого не питаючи почав "хвастатись що в нього є відеореєстратор на якому "все" зафіксовано. (цікаво що там через попереду їхавшу машину можна розгледіти?) прибіг до мене з тою самою думкою що і водій з Авео, на відміну від якого цей нічого не хотів від мене чути (почав лякати ДАІвцями та відеореєстратором) чим мене і затримав і в ту саму чергу дав 17-ті поїхати.приношу вибачення всім учасникам дійства!
Skorpio76 Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 20:09 #618 Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 20:09 А за графіком руху 17-ки того маршрутчика не можна визначити?
jack74 Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 20:12 #619 Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 20:12 ...Розповім детально щоб не вважали черговим "гонщиком-лихачем" сам я взагалі максимально дотримуюсь ПДР ! Саме я був за кермом тієї Шкоди.... ти рахуєш, твої дії правильні?
YUR4IKLIM Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 20:13 #620 Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 20:13 А за графіком руху 17-ки того маршрутчика не можна визначити?от цим і займусь з понеділка . ))
S-driver Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 20:15 #621 Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 20:15 Розповім детально щоб не вважали черговим "гонщиком-лихачем" сам я взагалі максимально дотримуюсь ПДР !.............приношу вибачення всім учасникам дійства!На дорозі трапляється всяке, і часом дуже важко буває довести свою правоту. Водій бачить одне, а свідки - зовсім інше.І лише відеореєстратор безпристрастно фіксує дійсний стан речей.Тому закликаю усіх водіїв - не пошкодуйте 300-400грн., та придбайте відеореєстратор! Він допоможе Вам уникнути багатьох непорозумінь і довести свою правоту у непростій, на перший погляд, ситуації!
la20 Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 20:16 #622 Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 20:16 Я рахую людина зробила все максимально правильно в ситуації яка склалась. Добре що нікого не зачепив і все обійшлось. Правда маршрутчика треба було б наказати. Їх нічого не вчить в цьому житті. Поки сцуки не попадуть на лікарняне ліжко, нічого в їх голову не втовчеш.
difoto Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 20:16 #623 Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 20:16 YUR4IKLIM, поки не вивчиш українську, завжди будеш винуватим, і вінаватим, і винним теж. Вибачте мене дебіла не пропустив.(а кому кожен сам поставить)
YUR4IKLIM Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 20:16 #624 Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 20:16 ...Розповім детально щоб не вважали черговим "гонщиком-лихачем" сам я взагалі максимально дотримуюсь ПДР ! Саме я був за кермом тієї Шкоди.... ти рахуєш, твої дії правильні? а що краще було заїхати в зад тій 17-ті ?! і сказати так було ! чи як ? мені і так свідки сказали що дійсно гарно вирулив, бо то було б ...!
Dream Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 20:20 #625 Опубліковано 16 Вересня, 2012 в 20:20 Тому закликаю усіх водіїв - не пошкодуйте 300-400грн., та придбайте відеореєстратор! мало 300-400, імхо.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.