Перейти до змісту

Світязь Хрінники порадьте де? з дитиною

Oli

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

і так, на море поки що з дитиною(3рочки) не плануємо, а ось місцеві озера будуть саме якраз.

цікавить місце в Хрінниках або Світязі, з актуальними данними і цінами.

кімнати окремої чи будиночка 2-місного повністю вистачить, та як бути з харчуванням?

також можете відписатись шановні власники які здають житло.

дякую. :_02:

Опубліковано

А я б рекомендував озеро Пісочне, що за Ковелем...Озеро чисте,пісочок ... людей менше ніж на Світязі чи Хріниках...тобто можна спокійно сімєю відпочити. Нажаль телефонів баз немаю ...но в цьому я думаю Вам гугл допоможе...

Опубліковано

звичайно тільки Світязь, хріники це ж таке ж болото як Гаразджа чи стир в парку!!!

Опубліковано

Якщо в Хрінниках то я б порадив би попитати про базу від заводу "Мотор" відпочивав вже там багато разів, звичайно це не та "двіжуха" що на Світязі зазвичай, просто розслабитись, поплавати, пожарити шашличьок, можна навіть рибку половити! Але це на 2-3 дня, дальше буде нудно, хоча дивлячись яким складом їхати :D

Опубліковано

Хрінники, а точніше с.Товпижин, база заводу "Мотор". Харчування там є. На території є і качелі для малечі. Детальніше можна подивитись на сайті заводу.Думаю, там і ціни є.

Опубліковано

А я б рекомендував озеро Пісочне, що за Ковелем...Озеро чисте,пісочок ... людей менше ніж на Світязі чи Хріниках...тобто можна спокійно сімєю відпочити.

Цілком підтримую. Доводилось там бувати двічі. "Світязю" (с. Світязь) дуже далеко, імхо.

Опубліковано

"Мотор" були там того року, там і пляжу толком немає, повно каміння яке засипанне піском. ціни дуже дорого

Опубліковано

Карпати як варіант не розглядаєте? В четвер планую їхати (теж з дитиною, теж 3 роки) в с. Шешори (Ів.-Фр. обл., Косівський р-н, 350 км від Луцька). Був там минулого року і маю велике бажання туди повернутися. Суб'єктивно, по природі та цінах Світязь відпочиває. Неймовірна природа, розкішна кухня, адекватні ціни, нові враження, відсутність стада п'яних малолєток. Але їхати туди треба мінімум на днів три.

Опубліковано

А я б рекомендував озеро Пісочне, що за Ковелем...Озеро чисте,пісочок ... людей менше ніж на Світязі чи Хріниках...тобто можна спокійно сімєю відпочити. Нажаль телефонів баз немаю ...но в цьому я думаю Вам гугл допоможе...

СЕС і Борис Петрович не одобряє )
Опубліковано

Карпати як варіант не розглядаєте? В четвер планую їхати (теж з дитиною, теж 3 роки) в с. Шешори (Ів.-Фр. обл., Косівський р-н, 350 км від Луцька). Був там минулого року і маю велике бажання туди повернутися. Суб'єктивно, по природі та цінах Світязь відпочиває. Неймовірна природа, розкішна кухня, адекватні ціни, нові враження, відсутність стада п'яних малолєток. Але їхати туди треба мінімум на днів три.

якось настроїлись на озеро вже, хоча був з жінкою майже там, природа просто захоплює дух, каміння річки це варто просто побачити, щось неймовірне...

СЕС і Борис Петрович не одобряє )

ого... читаю по базах та ін. пишуть що санітарні норми є, та і вода і відведення також. Находив також з біотуалетами будиночки....

Опубліковано

zigorko,

Є.

Загальний краєвид річки (вода дуже тепла, так як велика площа каміння добре прогріта сонцем віддає тепло у воду; є де купатися і дітям, і дорослим; є де полежати під водопадом):

sehH8.th.jpg

Ресторан "Аркан" (шашлик, лаваш і чача фантастичні; за вечерю з алко вийшло нам десь по 70-80 грн. на людину):

64mOW.th.jpg Y3d8Z.th.jpg uKamw.th.jpg

Готелі/садиби можна подивитися ось тут. Я планую, як і минулого року, поселитися в Коломиї (30 км) в "Монарху" (двомісний номер - 240 грн., трьохмісний - 290 грн.) як мінімум на першу ніч, а далі зорієнтуюся (басейн - це моє "всьо"):

NW025.th.jpg vXlq.th.jpg hlcRH.th.jpg NqlHW.th.jpg

Я бачив не так вже й багато, так як минулого року відпочинок поєднував з робочим відрядженням. Цього року планую все трохи по-іншому.

Опубліковано

ех Карпати ви напевно на наступний рік будете...

ну так хто що може сказати про те пісочне, хтось уже був?

Опубліковано

вибрав два місця на Пісочне с. Мельники 150-200м. до озера

Приватна садиба "Рута" http://shatsk.com/uk/ruta

Садиба «Сосновий берег» лише 4місні номери в них дві кімнати, 600грн доба http://shatsk.com/uk/sosnovyj_bereg на морі дешевше :_07:

Опубліковано

хочеться спокійного відпочинку, поменше людей та бізнесменів, і мілкого берегу для дитини...

поки що сподобалось, це... дзвонив ціна 220грн за двомісний(зручності спільні) і ще є за 250грн (зручності в кімнаті)

Приватна садиба "Рута"

можливість замовляти харчування,

Wi-Fi безкоштовно на всій території,

міні кінотеатр 3D - 12 комплектів окуляр (безкоштовно),

човен.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...