Перейти до змісту

Горішки "Наш край"

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Заходжу я карочє в "Наш край", мінімаркет коло кантори в нас, дивлюсь - плакат: "Купи літру львівського і отримай пачку арахіса нахаляву!"

І шось мені так горішків захотілось - просто капєц! Приніс тую пачку "хороша якість, оптимальна ціна" із приклеєною до неї пляшкою пива, відкрив, а там...

vxfwo.jpg

на смак - приблизно як козячі какашки :) навіть з пивом не канає.

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

на смак - приблизно як козячі какашки

А там написано "вироблено "хтось-то" на замовлення мережі супер-пупермаркетів "наш-Край". Оце той хтось-то - хто?

Демидівський консервний? ;)

Опубліковано

Може тре уважно вивчити упаковку і їх виробник рекомендує вживати під нерозведений спирт чи одеколон який? А може то взагалі засіб шкідників травити?

Опубліковано

Та ці акції вони починають робити коли срок годності товару підходить а товару навалом то і розпихають по акціях. Були випадкі шо навіть прострочений на пару днів товар був. А товари які вони самі пакують типу пряників і цукерок як у вопаках то там дату пакування часто переклеюють то бувало куплю пряникі а вони насмак ше до какашок і недотягують певне сам Іван Грозний їх виготоаляв) Тому ні акційні ні само-пакувальні товари стараюсь не купувати.

Опубліковано

моя дівчина шампунь купила "Наш край" голова начала чухатись. дай Боже що б хоть волосся не вилазило :0118:

Опубліковано

Тоже имел горький опыт приобретая семечки и вафли "наш край" - эти продукты рассчитаны на разового покупателя!

Опубліковано

Дата виготовлення - 27/05, терміну ще огого, виробник - ТОВ "ВІСНЕК", Харків. Можливо просто побачили, що таку %*іту ніхто не купить, от і присобачили до пива. Або навпаки - сказали, нам треба арахіс, щоб упаковка коштувала дорожче за сам горішок :)

Опубліковано

Ти читає ш лише по одному слову в кожному словосполученні?? Тоді так:

Супермаркет

"Наш"

та

"нашкрай"

два

різні

маркети.

Наш=Колібріс

Наш Край=Наш край.

Опубліковано

моя дівчина шампунь купила "Наш край" голова начала чухатись.

Головне не купляти презервативи "Наш край", там наслідки серйозніші певно будуть.

Опубліковано

виробник - ТОВ "ВІСНЕК", Харків.

Просто Харків запропонував найдешевше... результат, как гавариться, діфото вже ащутіл:

на смак - як козячі какашки

Опубліковано

моя дівчина шампунь купила "Наш край" голова начала чухатись. дай Боже що б хоть волосся не вилазило :0118:

Ти хочеш за 7 грн - Пантін купити.Чи "вирішила" поекономити..Взагалі після переходу з однієї ТМ шампуня на іншу ТМ шампуня...голова і почне чухатись... Знаткі

Опубліковано

Заходжу я карочє в "Наш край", мінімаркет коло кантори в нас, дивлюсь - плакат: "Купи літру львівського і отримай пачку арахіса нахаляву!"

І шось мені так горішків захотілось - просто капєц! Приніс тую пачку "хороша якість, оптимальна ціна" із приклеєною до неї пляшкою пива, відкрив, а там...

vxfwo.jpg

на смак - приблизно як козячі какашки :) навіть з пивом не канає.

Просто арахіс не був обсмажений... економія блін! "Покращення"!

Опубліковано

Дата виготовлення - 27/05, терміну ще огого, виробник - ТОВ "ВІСНЕК", Харків. Можливо просто побачили, що таку %*іту ніхто не купить, от і присобачили до пива. Або навпаки - сказали, нам треба арахіс, щоб упаковка коштувала дорожче за сам горішок :)

Ці горішки коштують в роздрібі 1грн з копійками, Козацька розвага більше 3грн

смак - абсолютно нормальний смак .Людина яка писала про козячі ка... від такого гурмана, який знає цей смак я іншої відповіді і не очікував

Колір - він просто більше піджарений( Розвага- білий бо недожарений) Що говорить про натуральність.....

Ходжу в цей магазин =--- нормальні горіхи , беру постійно

Опубліковано

Ці горішки коштують в роздрібі 1грн з копійками, Козацька розвага більше 3грн

смак - абсолютно нормальний смак .Людина яка писала про козячі ка... від такого гурмана, який знає цей смак я іншої відповіді і не очікував

Колір - він просто більше піджарений( Розвага- білий бо недожарений) Що говорить про натуральність.....

бери дальше

Опубліковано

просто ти працівник "ВолвестГруп" :)

Опубліковано

колись теж горішки купляв... - фуфло(((((

Серед таких(внутрішньомагазинних) виробників "Премія" мене особисто задовільняє)

Опубліковано

Єдиний Private label маркетів Луцька, що мене ще не розчарував, це ТМ "Премія" ("Сільпо"). Якось не так давно брав воду "Фуршет" (вдома відключили). З крану в нашому 25-річному будинку по ржавих трубах тече краща.

Опубліковано

А чого було чекати від продукції власної марки торгової мережі, виготовленої в Харкові і примотаної як акція?

Опубліковано

Власну продукцію і виготовляють для того щоб продати типу по АКЦІЇ. Хоча не всі. Наприклад у "СІЛЬПО" продукцію більш менш якісну продають, але й ціна вища ніж в тому самому Нашому Краї аналогічна.

Опубліковано

ми колись (в минулому році) купили сік березовий Наш край,вода з крана смачніша

після того будь-який товар "Наш край" - обхожу і не купую

Опубліковано

Вчора моя сестра теж повелась на цю "акцію",куштувала і я, смак дійсно залишає бажати кращого! На рахунок прожареності, то нею там взагалі не пахне, відсирілі, несмачні,а темний колір їм надає приправа сумнівного походження. Хочеться запитати в vovakm 11, ви що, не кушували нічого кращого, раз запевняєте що вони нормальні? Вони жахливі!!! :0163: І "натуральність" їхня досить сумнівна....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...