Импеданс Опубліковано 31 Травня, 2013 в 17:02 Поділитися #1 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 17:02 Випадково знайшов ваш форум і хочу вас попередити щокупив ноутбук в вашого земляка його логін як на Аукро такі тут на форумі mix_forever звати Мигаль Олег. Ноутбук приїхав не зовсім такий як було в описі лоту.На звязок не виходив уреголювати ситуацію відмовився.І я не один постраждав дивіться його аккаунт на Аукро.Бережіться цього чоловіка він працює як шахрай.http://aukro.ua/show...hp?uid=14594032 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
araris Опубліковано 31 Травня, 2013 в 17:17 Поділитися #2 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 17:17 O_O Ну зараз почнеться...Я у Мікса двічи ремонтував ноутбуки і жодних проблем. Що я зробив не так ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Foross Опубліковано 31 Травня, 2013 в 17:21 Поділитися #3 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 17:21 ремонтував та обклеював свого огризка, нарікань 0. швидко та якісно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ОКСАНАсЛУЦКА Опубліковано 31 Травня, 2013 в 17:35 Поділитися #4 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 17:35 на Аукро зараз дуже багато шахраїв і розумних підлітків. Так що купуйте в більш надійних місцях. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 31 Травня, 2013 в 17:36 Поділитися #5 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 17:36 Импеданс, не слишком ли громко сказано? насколько я понимаю, вы купили нерабочий ноут. и что, внезапно он оказался рабочим? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 31 Травня, 2013 в 17:47 Поділитися #6 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 17:47 ну так там в самому лоті пише що продається як не робочий до чого притензія я ніпаніматьВнимание!!! Ноутбук продается как нерабочий! На запчасти или под восстановление. Предыдущий владелец разбил матрицу. С заменой заморачиваться не стал и купил новый ноутбук. Этот решил пустить на барахол. Ноутбук включается, с материнской платой все нормально (смотрите фото). Отсутствуют (проданы) следующие детали: батарея, жесткий диск, ДВД привод, зарядка. Все остальное есть.Внешнее состояние видно на фото.Могу продать как весь целиком, так и отдельные детали. Спрашивайте, что интересует.Характеристики:Экран 15.6'' (1366x768) LED - разбитAMD Athlon II Dual-Core N330 (2.3 ГГц)RAM 1 ГБ DDRIIIHDD - отсутствуетATI Radeon HD 5470, 1 ГБDVD Super Multi LS - отсутствуетБатарея отсутствует.Комплектация: только ноутбук. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 31 Травня, 2013 в 18:05 Поділитися #7 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 18:05 кроме того, Микса я давно знаю лично, как весьма порядочного человека, так что, уважаемый Импеданс, давай подробности или GTFO Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
andrik_w Опубліковано 31 Травня, 2013 в 18:17 Поділитися #8 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 18:17 Щось самого Мікса не видно)) Міг би прояснити ситуацію. На Аукро його рахунок заблоковано, думаю іде розгляд спірної ситуації з адміністрацією. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 31 Травня, 2013 в 18:34 Поділитися #9 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 18:34 У человека, который ремонтирует ноутбуки ПОСТОЯННО будут возникать подобные проблемные "покупатели". Это нормально. У микса 93% положительных отзывов на аукро. А топикстартер либо с головой не дружит, либо.... с головой не дружит.Повторю описание лота от mix_foreverHP G62-a54SRВнимание!!! Ноутбук продается как нерабочий! На запчасти или под восстановление. Предыдущий владелец разбил матрицу. С заменой заморачиваться не стал и купил новый ноутбук. Этот решил пустить на барахол. Ноутбук включается, с материнской платой все нормально (смотрите фото). Отсутствуют (проданы) следующие детали: батарея, жесткий диск, ДВД привод, зарядка. Все остальное есть.Внешнее состояние видно на фото.Могу продать как весь целиком, так и отдельные детали. Спрашивайте, что интересует.Характеристики:Экран 15.6'' (1366x768) LED - разбитAMD Athlon II Dual-Core N330 (2.3 ГГц)RAM 1 ГБ DDRIIIHDD - отсутствуетATI Radeon HD 5470, 1 ГБDVD Super Multi LS - отсутствуетБатарея отсутствует.Комплектация: только ноутбук. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
searcher Опубліковано 31 Травня, 2013 в 18:55 Поділитися #10 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 18:55 HP G62-a54SRЦена: 800.00 грнЗавершен: 29.11.2012Цікаво чому ТС згадав про це більш ніж через пів року. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
araris Опубліковано 31 Травня, 2013 в 19:20 Поділитися #11 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 19:20 А топикстартер либо с головой не дружит, либо.... с головой не дружит. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Foross Опубліковано 31 Травня, 2013 в 23:20 Поділитися #12 Опубліковано 31 Травня, 2013 в 23:20 мені здаєтся, хтось тут твінків робить, і обсирає мікса Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 1 Червня, 2013 в 01:48 Поділитися #13 Опубліковано 1 Червня, 2013 в 01:48 Я этот высер даже коментировать не буду.переписка с покупателем у меня есть, там он четко говорит, что да, все как в описании, а через пол года - проблема. Ну так, а я тут при чем?С аукро - заелся с админами, через парочку таких вот неадекватов залочили акк. Разбираемся. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DrWeird Опубліковано 1 Червня, 2013 в 03:16 Поділитися #14 Опубліковано 1 Червня, 2013 в 03:16 Правила форуму пункт №4 стосуються всіх, в тому і шановних модераторів.IV. ЗапрещаетсяПроявление неуважительного отношения к собеседнику, клевета на участников форума, а также других людей, оскорбления, простая и нецензурная брань, угрозы, в том числе по отношению к личности, национальности, расовой или религиозной, политической принадлежности другого участника общения в форуме или группы лиц и всего прочего, что попадает под действие УК Украины.Хто слідкує за виконанням і покаранням ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 1 Червня, 2013 в 06:20 Поділитися #15 Опубліковано 1 Червня, 2013 в 06:20 Хто слідкує за виконанням і покаранням ?Ну я, а шо?Забанити 2-х, щобнаклонували ще 4??? То я завжди встигну! Я ще почитаю троха, поржу з ідіотів.Сам маю справу з Олегом не перший рік. Ніяких нарікань. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 1 Червня, 2013 в 07:12 Поділитися #16 Опубліковано 1 Червня, 2013 в 07:12 Незадоволені були і будуть. Моя проблема в тому, шо я таким неадекватам не цілую дупу, а просто посилаю в піший еротичний похід. Купа людей у мене купляла і ремонтувала техніку - всім не вгодиш Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 1 Червня, 2013 в 07:13 Поділитися #17 Опубліковано 1 Червня, 2013 в 07:13 Хто слідкує за виконанням і покаранням ? Користувачі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DrWeird Опубліковано 1 Червня, 2013 в 07:14 Поділитися #18 Опубліковано 1 Червня, 2013 в 07:14 Потерпілий особа як поважаюча себе не буде виносити це на загальний розсуд задля кількох гривень, вважатиме це уроком життя.Уважно прочитав 1 повідомлення, так і є Випадково знайшов ваш форум і хочу вас попередити Не припікало не шукав, згадуваний термін не суттєвий фактор.Крім цього є здається 2 теми про пана Олега, про його дії і наслідки. Я радий що у Вас все поки що добре, але свій висновок було зроблено ще задовго до цих подій. Не бажаю такої мороки нікому.Караван це Олег, собака яка гавкає беззубі потерпілі.Щодо"ну я, а шо" - зовсім нічого, справді. Продовжуйте далі ігнорувати правила щодо інших порушників. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kellax Опубліковано 1 Червня, 2013 в 07:26 Поділитися #19 Опубліковано 1 Червня, 2013 в 07:26 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 1 Червня, 2013 в 07:43 Поділитися #20 Опубліковано 1 Червня, 2013 в 07:43 Потерпілий особа як поважаюча себе не буде виносити це на загальний розсуд задля кількох гривень, вважатиме це уроком життя.Уважно прочитав 1 повідомлення, так і є Випадково знайшов ваш форум і хочу вас попередити Не припікало не шукав, згадуваний термін не суттєвий фактор.Крім цього є здається 2 теми про пана Олега, про його дії і наслідки. Я радий що у Вас все поки що добре, але свій висновок було зроблено ще задовго до цих подій. Не бажаю такої мороки нікому.Караван це Олег, собака яка гавкає беззубі потерпілі.Щодо"ну я, а шо" - зовсім нічого, справді. Продовжуйте далі ігнорувати правила щодо інших порушників.Ага. БАчив вашу тему про непорозуміння з Нокіаном... Дійсно, адекватна поведінка здорової людини. Висновки кожен робить сам. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.