Перейти до змісту

У Старому місті «Ангели нації» займаються оргіями і окультними дійствами?

Dream

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Жителі будинку Драгоманова, 25 скаржаться на громадську організацію «Командорія Луцького духовно-аристократичного ордену «Ангели Нації».

Відповідне звернення на прохання жителів озвучив 29 травня під час сесії Луцької міської ради депутат Юрій Корольчук.

Зокрема, він повідомив, що люди цікавляться законністю оренди підвального приміщення будинку Громадською організацією «Командорія Луцького духовно-аристократичного ордену «Ангели Нації».

Окрім цього, мешканці хочуть перевірити відповідність діяльності цієї організації нормам закону та установчими документам.

«Зокрема, мешканці будинку вказують на відсутність письмового договору оренди, ціну оренди в розмірі 1 гривні в місяць, відсутність реєстрації даної громадської організації в управлінні юстиції, проведення в нічний час окультних дійств та оргій», - зазначив Корольчук.

Депутат просить дати доручення відповідним службам та перевірити наведені факти та у випадку їх підтвердження врегулювати ситуацію в законному порядку.

©

ANGVAR, kotykS, це про ТОЙ підвал з каміном? А чому не було "оргій і окультних дій", коли у вересні я до вас в гості заходив? =)

Опубліковано

А жителі цього будинку взагалі в курсі, що підвал їхній, на основі того, що якщо в приміщенні є приватизовані квартири, то горища і підвали належать безоплатно їм. І якщо у "власника підвалу", щось мутно по документах (самозахоплення чужої власності), то його нафіг в присутності участкового потрібно вигнати з усіма його "орендарями". Сорі за офтоп.

Опубліковано

ANGVAR, цікаво було б почути реакцію...

Да. Мені тоже обідно що оргію не застав (

чи більше того – не запросили? *троллфасе*

Опубліковано

Ото пішла чернуха... Добряче "Ангели націй " наступили на чиїсь загребущі руки і відтягнули когось від кормушки...

Просто уважно почитайте тематику публікацій ANGVAR і стане все зрозуміло

http://board.lutsk.u...tivity&mid=9816

І це http://volyntimes.com.ua/

Бував час від часу на Драгоманова , 25 протягом 8 років

Збирались цікаві, творчі, мислячі люди. Тематика зустрічей - філософія, мистецтво, історія, краєзнавство.

Розмовляли, бували різні дискусії, пили чай біля каміна.

( наголошу, до Ордену відношення не маю, людина я незацікавлена, просто обурила брехня)

Думаю, там бувало немало лучан.

Так давайте проведемо опитування - хтось приймав участь в оргіях та окультних дійствах ?

Опубліковано
Так давайте проведемо опитування - хтось приймав участь в оргіях та окультних дійствах ?

1329781039_budte-dobry-pomedlennee.jpg

Минуточку! Будьте добры, помедленнее!.. Я записываю...

Опубліковано

Добряче "Ангели націй " наступили на чиїсь загребущі руки і відтягнули когось

так оргії все ж таки були ??? )))

а якщо серйозно то мені саме найбільше імпонує скромна назва організації, це по нашому !

Опубліковано

ООООООООО!!!!!!!!!! Ну от і випалився масонський орден. ну хоча б назву поскромніше придумали. І це в наш то час. Куди дивится міліція, громадськість... А як же засади моральності і культури... аця фраза -- "Ангели й чорти, - продовжує Ігор Левчук, - виконують кожен свою функцію, вони необхідні як біле й чорне, як плюс і мінус. Немає сил поганих."... Я памятаю, за часів Хмельницького за такі фрази смажились на кострищах... І це вулиця Драгоманова, -- Сплетіння релігійних конфесій і церков, місце національної гордості і скорботи, місце, де творилась Історія не тільки міста, держави, але й цілої Європи, адже саме тут почали зароджуватися ідеї об"єднання Європи під час зїзду монархів європейських країн. Ганьба! пропоную смолоскипну ходу протесту!

Опубліковано

Ага!)))))))) і читання Подер"янського на майдані -- Король Літр, Павлік Морозов, Гамлєт...

Опубліковано

47-мий, ну це той бритоголовий зі штрихкодом на потилиці, плаче за ними... Я завжди позитивно ставився до масонів, вважав, що вони намагаються допомагати людям "не легально", але останнім часом зрозумів, що деякі таємні масонські організації -- то є зло... яскравий приклад -- вивіз сміття. 2 подвір"я поряд, один і той же ЖЕК, приїжджає смітничка на половину заповнена, з одного двору забирає, а з іншого, де сміттєбаків не розгледіти під горою майже компосту забирає тільки через день... немав шо робити, пішов до начальника ЖЕКа... в кабінеті все так не звично, як для ЖЕКа -- ікони, статуетки, картини з двозначним сенсом, пірамідки, начальник якийсь такий дивний, ото як в фільмах показують прилизаних інтелігентів, під шкурою яких ховаються психи-маньяки, ну вилитий тобі жидомасон... кажу йому так і так... -- сміття вивозять вибірково, антисанітарія, діти маленьки стадами бігають, граються, а у вас сміття... щурі за трофеї війну влаштували навколо сміттєбаків... а той як обкурений почав мені філософію толкувати і не менш однозначно усміхатись... Ну я відкланявся і тут же в опорний пункт міліції, що в тому ж приміщенні. написав заяву, що ЖЕК свідомо не направляє смуттєвози на обєкти, поширює антисанітарію, та здійснює деструктивні диверсивні антидержавні дії. Через годину і 26хв приїхала смітничка і сміття забрали, з того часу затримки з вивозом сміття не зафіксував...

та біс з ними -- з оргіями... занепоконня викликають окультні ритуали і приголомшлива назва організації... я досконало не знаю діяльності організації, я бачу, що дехто захищає її засади. можливо в тому є сенс... можливо організація не така негативна, як нам здається, але підрахуємо і усвідомимо собі беззаперечні факти, які грають не на користь "Ангелам":

1) назва організації довсить смілива і навіть не побоюсь того сказати зухвала.

2) є свідчення жильців дому, які дійшли до преси і до влади, що члени організації влаштовують ритуали (що вже насторожує не залежно від того -- моральні вони з релігійної і етичної точки зору) і оргії (ну оргії це мабуть звичне діло для життя там де воно є, така вже вона хтива ця істота - людина... Просто ніхто це не виносить на громадський загал... кожна сауна -- це приміщення оргій і ніхто цього заперечувати не береться і спокійно до цього ставиться), про що стає відомо загалу. Просто коли люди починають скаржитись депутатам різних рівнів і писати в пресу -- це явна ознака того, що то вже не в перше і достатньо роздратувало.

3) деякий пан на ім"я Ігор Левчук, який називає себе командором (назвався б ще джедаєм...) в інтерв"ю допускається фрази, яку я вже цитував. У ній молотом б"ють слова "Ангели і чорти ... вони необхідні"... да, всі знають, ходять у церкву і розуміють, що немаючи зими, ми не відчули б весни і літа, немаючи зла, ми не знали б, що таке добро... але так відверто говорити в пресу... взагалі говорити на пресу -- це в наших умовах сказати те, що відкриває суть на 10-20%, тобто ми бачимо верхівку айсберга... наприклад: ВЛАДА: "Ми виділяємо 9млрд якихось там грошей на ремонт якихось там доріг (ті дороги десь в Зімбабве мабуть, бо шось небачу, щоб у нас щось ремонтували... маю на увазі ремонтували так. як ма бути, а не до першої весни), ми осінню поставимо на дорогах штамп "пАкращено""... В ДІЙСНОСТІ: 6млрд якихось там грошей поділили між собою, 2 млрд потратили на закупівлю ремонтної техніки з-під ацетиленового різака на металобрухті часів татуся леніна, 500млн потратили на урочистий бал "с карпаратівамі" і концерт в палаці Україна на честь початку "пАкращення доріг", 100млн на зарплати 100 000 дорожніх майстрів, 1 млн на паливо, 300млн на ремонт техніки, 50 млн на суміш чорнозему зі смолою і відсівом, що носить кодову назву "асфальт", решта на лопати, кирки, цигарки і воду (вогненну) для працівників... а на перевезення матеріалів... коштів не вистачає. ТОБТО для преси можна сказати лише те, що не построїть дибки волосся на голові і інших частинах тіла громадян, тобто "чорти... необхідні" -- це в "парядкє вєщєй", все ок! ........... Це нікого не насторожило?...

Я розумію, я трохи амбіційно написав... але просто наболіло. Геї і масони починають проникати в нашу націю на законних засадах, бандити вже проникли давно і знаходяться при владі, а "казли" (я маю на увазі нас... без обід, я просто процитував вираз нинішнього президента) сидять на форумах і ставлять дислайки їм...

Опубліковано

Крім назви, очевидно, більше немає до чого прикулюпатись. Підтримую версію стосовно провокації. Оргій і всякого іншого на застав, хоча бував колись, причому не лише на офіційних зустрічах, а й на святкуваннях. Алкоголю не помічав жодного разу.

Але я не впевнений, що той, хто вважає себе "ангелом" гірший за того, хто вважає себе кращим за "ангела". Як на мене, одного поля ягода. Нагадує гопоту: "ей, ніфармал, в нас так не ходять!!!!".

Опубліковано

Крім назви, очевидно, більше немає до чого прикулюпатись.

Я більше чим впевнений що люди там хороші, деяких ми знаємо особисто не перший рік.

Але якщо обираєш таку назву то будь готовий до насмішок.

"Хотелось бы мне познакомиться с родителями которые назвали своего сына Гей Факер" (с)

Опубліковано

Для тих , хто не знає - ця організація займається захистом історичних пам"яток та зокрема старого міста.

Хоч хтось протидіє свавіллю чиновників

Для прикладу, завдяки їхнім активним діям був знятий з посади директор Державного історико-культурного заповідника у Луцьку Тарас Рабан

http://www.volynnews...minalnu_spravu/

Ось ще http://volyntimes.com.ua/news/459

Ще уважно почитайте деякі пости Angvar

http://board.lutsk.u...-proekt-krasvo/

http://board.lutsk.u...padshinu-volin/

http://board.lutsk.u...o-grki-v-lucku/

Просто перш ніж робити поверхневі висновки, поцікавтесь глибше тематикою, і тоді дуже ясно стане , кому ця організація стала поперек горла і хто зацікавлений, щоб їх очорнити.

Опубліковано

На цьому прикладі ми бачимо, що таке чорний піар. Дивують різні домисли і висновки, як у Sniper.))) Я також там бував. Як каже ОДЗЕР - Збирались цікаві, творчі, мислячі люди. Тематика зустрічей - філософія, мистецтво, історія, краєзнавство. Розмовляли, бували різні дискусії, пили чай біля каміна. Бачив я там і депутатів ЛМР і навіть кандидатів у нардепи. Вся фішка "дискусії" в цій темі - страшна для декого назва. Але мушу зазначити, що тої назви уже давно нема (я про неї взагалі з інтернету дізнався). Є ГО "Громадська рада Волині". Сайт - volyntimes.com.ua . Уже хтось вище це зазначав. Тематику написав ОДЗЕР. Ось і все))

Просто перш ніж робити поверхневі висновки, поцікавтесь глибше тематикою, і тоді дуже ясно стане , кому ця організація стала поперек горла і хто зацікавлений, щоб їх очорнити.

А щодо цього, то поперек горла стала директору заповідника Рудецькому. Бо він дуже всього боїться. Я як журналіст можу сказати з досвіду спілкування з Рудецьким, що він ну дуууууже боїться Левчука і будь-якої від будь-кого критики діяльності. От він і закидає чорний піар з кущів))) Навіть Рабан такого не робив. Мабуть, це прогрес)))))

Опубліковано
Але якщо обираєш таку назву то будь готовий до насмішок.

А хто що про них знав до цього часу? Збирались, займались своїми справами а тут - опа! та в нас в підвалі сатаністи!

Видно, таки дістали когось повище.

Опубліковано

Каюсь, це я якось завітала до них з пляшечкою хорошого червоного сухого винця, повертаючись з дегустації. Ну не з пустими ж руками в гості йти? :_08:

Але оргії, то не я, чесне піонерське :_07:

Ну і фантазія в наших можновладців!

Пропоную наступне:

atkritka_1366981742_36.jpg

Опубліковано

Цікава ця фраза : "Жителі будинку Драгоманова, 25 скаржаться на громадську організацію «Командорія Луцького духовно-аристократичного ордену «Ангели Нації».

Відповідне звернення на прохання жителів озвучив 29 травня під час сесії Луцької міської ради депутат Юрій Корольчук..."

Тобто, ця організація існує десяток років, і ніяких скарг до недавніх подій не було.

Цікаво, а жителі цього будинку хоч знають, що від їх імені написана скарга ?

Наскільки мені відомо, над цим підвалом квартира, в якій жили цигани, зараз вона пустує.

Є над чим задуматись, хто зацікавлений у цьому чорному піарі.

Може відповідь частково у словах KotykS :

"...А щодо цього, то поперек горла стала директору заповідника Рудецькому. Бо він дуже всього боїться. Я як журналіст можу сказати з досвіду спілкування з Рудецьким, що він ну дуууууже боїться Левчука і будь-якої від будь-кого критики діяльності. От він і закидає чорний піар з кущів))) Навіть Рабан такого не робив. Мабуть, це прогрес)))))..."

Опубліковано

http://board.lutsk.u...entry1052848776

Екскурсія "Зникаюче місто" В просторі громадянської кампанії "Волинський щит"

Хаос, що панує в містобудуванні Луцька, приватні інтереси забудовників, байдужість і вкрай низький рівень чиновників, знищують історію древнього міста, яке колись було другою столицею Великого князівства Литовського. Ручне управління і небажання чути думку громади і фахівців призводять до знищення історичного та архітектурно-ландшафтного простору Луцька. Ми вирішили актуалізувати ці проблеми і підняти їх на щит огляду громадськості. Для цього, ми започатковуємо цикл екскурсій під назвою «Зникаюче місто». За участі істориків, архітекторів, краєзнавців, ми розповімо про втрачену історію, архітектуру і образність міста та покажемо всі порушення і вади, що існують нині. Все це буде з цікавими фактами, з цифрами, іменами. Чесно, відверто, фахово. Приєднуйтесь! Це наш Луцьк, це наше древнє місто!

Зустріч біля скульптури Швейка. 2 червня. 13.00

Опубліковано

Ну ОК! Артудар без розбору я вже зробив. Уявіть мене пересічним жителем містя, що прочитав такий заголовок "У Старому місті «Ангели нації» займаються оргіями і окультними дійствами". Без розбору перша реакція різко негативна і навіть агресивна. Це все нормально і адекватно. Якщо вони не такі, як про них заявлено, то чекаємо на їхню контрвідповідь... А назва організації таки дратує.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...