Перейти до змісту

Хто за те щоб працювати з 2035 року до 68 років?

VilanS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прозвучала інформація в парламенті України, що Партія регіонів вже намірюється з 2025 року підняти пенсійний вік до 64 років, а з 2035 року до 68 років.

Я особисто категорично проти таких ініціатив.

НАВІТЬ дитина знає, що більше отримає цукерок, або довго зможе гратися, якщо зїсть більше ложок каши. Тобто: зробити нормальний обіг коштів (нехай кошти це кров) по населенню (населення це клітини організму Україна) і тоді відповідно всі люди будуть підтримувати організм (державу) більшими прибутками і наповнять пенсійну реформу, і тоді мозок (Віктор Янукович) також з того виграє. А тут виходить, що кажуть: Клітини (люди) ще працюйте, тобто зсихайтесь, нащо вам кров, бо селезінка (Королевська) обіцяла, що зарплата буде 1000 у.о., але вона десь вимкнулась, і нам тепер нема як наповнювати пенсійний фонд, треба з вас витягувати соки. От вам і більший пенсійний вік. Брєд, а не керівництво.

Опубліковано

так вони заганяються і навіть маніпулюють в розмові типу вони праві, а в чому вони праві? вони не кажуть відкрито. Тупо гра слів

Опубліковано

За це олігархи, підприємці, політики, а також ті, в кого робота пов'язана з протиранням штанів.

Є ще одна версія - за це світова еліта, що має змову, яка полягає у зменшенні кількості населення землі на 80%. Якщо на планеті залишиться 2 мільярди, то на пенсію взагалі не пускатимуть.

http://www.inopressa.ru/article/18apr2013/lavanguardia/pla.html

Епископ утверждает: существует международный заговор с целью сокращения населения Земли

Хуан Антонио Рейг Пла, епископ Алькалы-де-Энарес, обвиняет университеты, политические партии, профсоюзы, а также ООН, ЮНЕСКО и некоторые НКО в финансировании проектов, направленных на сокращение народонаселения, сообщает La Vanguardia в статье, подготовленной по материалам агентства Europa Press. Таким образом священнослужитель включился в дебаты об испанском законе об абортах.

"Это грандиозный проект всего этого международного комплекса - уменьшить число едоков, чтобы за столом не прибавлялось народу", - сказал Рейг Пла в интервью, сославшись на слова Папы Иоанна Павла II в энциклике Evangelium Vitae от 1995 года.

По словам епископа, коренная причина - парадигма, порожденная "сексуальной революцией" и имеющая продолжение в ходе "антропологической революции, желающей изменить природу человека". В Испании он насчитал 17 законов и указов "против жизни, брака и семьи".

136637608751713e97942a3.jpg

і тут

http://antihollywood.livejournal.com/93434.html

Я скорее за то, чтобы некера не отчислять в пенсионный фонд....

А хіба за кордоном не так? Відкривається рахунок, в банку, на який робляться внески. А на пенсії, або у будь-який інший момент можна скористатися коштами з цього рахунку.

Опубліковано

Да... Януковичич - мозок, не вдале порівняння)) Я би сказав що це частинка головного мозку, яка відповідає за хапальний рефлекс...

А якщо по ділу, то до 2035 року медична наука зробить прорив в плані вирощування органів і заміна серця чи наприклад печінки на нову, таку ж як вашу не буде проблематичним. Також будуть широко розповсюджена практика вживлення іплантів, що розширюють можливості і функції живих організмів, і протезування з використанням біомеханічних технологій теж буде доступним.

Люди будуть жити набагато довше, бо будуть апгрейдити власні організми. Тому вихід на пенсію в такому віці не буде чимось надзвичайним...

Люблю фантастику))

Опубліковано
Прозвучала інформація в парламенті України, що Партія регіонів вже намірюється з 2025 року підняти пенсійний вік до 64 років, а з 2035 року до 68 років.
це називається оптимізація витрат.
Опубліковано

моє розуміння того що вони роблять:

пенсійний вік збільшать, а тривалість життя зменшується. вийде що ми всі будем пахати поки не здохнем в буквальному сенсі. ПФ в даному випадку економить величезні бабки, а економіка країни (читай янукович і ко) матимуть мільярди від обороту наших коштів, податків, пдв і т п. це в теорії.

а на практиці є неврахований мінус в цій схемі — роботи з кожним роком стає все менше і менше через всюдисущу автоматизацію та механізацію. буде подвійне, потрійне зростання безробіття в населення. як наслідок занепад економіки. тобто зворотній ефект. ІМХО

Опубліковано

середня тривалість життя в Україні становить 70,4 роки: для чоловіків – це 65,2, для жінок – 75,5.

Це до пенсії 50% посто не доживе.

Опубліковано

середня тривалість життя в Україні становить 70,4 роки: для чоловіків – це 65,2, для жінок – 75,5.

Це до пенсії 50% посто не доживе.

так на це і розраховується. менше доживе - менше отримає...

Опубліковано

, якщо це так, то у світового керівництва мізків як в голубів. Варто лише поглянути на небо! Скільки там галактик, зірок і планет... Людство повинно розвиватися і зростати, це природньо.

Опубліковано

Я особисто категорично проти таких ініціатив.

Ви спочатку доживіть, :0155: а потім будете проти! А взагалі до того часу вийде Юля все покращення нафіг зруйнує и заживемо в любові та радості!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

взагалі-то працювати більше це добре, весь цивілізваний світ рухається в цьому напрямку, але нажаль поки нашу країну відести до цивізілованих важко, тому і висновки відповідні..

Опубліковано

Завжди є роботодавець і працівник. Як в кривій попиту і пропозиції, оплата праці і тривалість будуть виходити з реалій ринку і жоден чиновник на це не зможе вплинути. Більше того, не потрібно щоб він на це впливав, бо вплив чиновника - це корупція, за яку розрахується роботодавець з грошей працівника. Ці всі норми, якщо я не помиляюсь, беруться з давнини, коли робітники були закріплені за певним підприємством і не мали права переміщатись по різних територіях - це за ранніх совітів.

Як бачимо жостке регулювання ринку праці призводить до тотального безробіття на рідній території роботодавця. Він починає шукати інші ринки праці, меньш зарегульовані. Так все і пішло в Китай, де держава по мінімуму вказувала що і кому робити.

В наших умовах жостке регулювання ринку праці - це миттєвий колапс і економіка давайдосвіданія.

п.с. я не роботодавець.

Опубліковано

от що вони і вчаться, це маніпулювати! бездарі.

пропоную, і хотілось, щоб вони це почули і зрозуміли врешті решт, що життя складається з різних сфер і тільки реалізація ініціативи людини, навіть якщо вони в корні не розуміють того погляду, може змінювати життя на краще. як і їхнього так і людини, яка прагне свого. В Англії є мудра фраза: "Роби що завгодно, але не заважай іншим".

вони ж в свою чергу всіх рівняють під свої якісь дибільні стандарти, факт що в Європі рівень ергономічності життя кращий, все робиться (відносини, техніка, одяг і тд і тп) для людини і вік там життя вищий, а наші недалекі неуки як та мала дитина хоче гратися і бути щасливою і боїться поділитись з іншими, коли вже вони подорослішають врешті решт.

Опубліковано

Зараз стільки різних можливостей для розвитку економіки, а вони вибрали консервативний варіант, бо їм так вигідніше для своїх олігархічних ідей.

Опубліковано

Народ! Досить надіятись на державну пенсію. Відкладайте собі самі по скільки хочете і виходьте на пенсію коли захочете, крім того ви точно знатимете, що це ваші гроші і вони нікуди не пропадуть. Мені зараз 21 я відкладаю по 100 грн на місяць. Самі порахуйте скільки я матиму приміром в 65 років і плюс на ці гроші ще відсотки

Опубліковано

Народ! Досить надіятись на державну пенсію. Відкладайте собі самі по скільки хочете і виходьте на пенсію коли захочете, крім того ви точно знатимете, що це ваші гроші і вони нікуди не пропадуть. Мені зараз 21 я відкладаю по 100 грн на місяць. Самі порахуйте скільки я матиму приміром в 65 років і плюс на ці гроші ще відсотки

Тобто це якийсь банківський варіант? А що якщо вкладати гроші в те, що подобається, в якусь справу. Друзів набувати на ті кошти, як варіант?

Опубліковано

А що якщо вкладати гроші в те, що подобається, в якусь справу

Це теж варіант. Але це якщо є бажання і можливості тим займатись.

Тобто це якийсь банківський варіант?

Не зовсім банківський. Страховий.

Опубліковано

Тобто це якийсь банківський варіант? А що якщо вкладати гроші в те, що подобається, в якусь справу. Друзів набувати на ті кошти, як варіант?

якщо їх носити в банк, на якийсь накопичувальний вклад, це мінімально збереже їх від інфляції. Інвестиції - цікавіше, правда і ризики вищі (маються на увазі реально працюючі схеми, що дають речі\послуги).

Друзів купити то як?:)

Не зовсім банківський. Страховий.

це щось типу MetLife Alico?

Опубліковано

Друзів купити то як? :)

А я не писав купити, це ти так пишеш, я писав "набути" - це велика різниця, якщо не відчуваєш, значить поки не дано.

Опубліковано

це щось типу MetLife Alico?

Щось типу того. В мене накопичувальна програма від Уніки на 34 роки 1200 в рік вклад

Інвестиції - цікавіше, правда і ризики вищі (маються на увазі реально працюючі схеми, що дають речі\послуги).

Це звісно цікавіша схема якщо до цього є хист, чуйка і тому подібні речі.

А банки річ не зовсім надійна. Згадаємо що сталося з Надрою, ЗахідІнкомБанк ом та іншими банками в країні. А найцікавіше те, що такі довгострокові страхові вклади не оподатковуються, ще й можна від держави вимагати компенсацію частини страхових внесків. О і ще, крім того що я відкладаю на пенсію, моє життя ще й застраховане.

А питання "А де гарантії що гроші повернуть, що компанія не обанкоротиться?" Можна поглянути на рік заснування тої самої Уніки - 1860 рік

Опубліковано

Можна поглянути на рік заснування тої самої Уніки - 1860 рік

Відколи рік заснування був гарантією надійності?

Шверйцарський Wegelin, історія якого тягнеться з 1466 р рухнув не так давно.

Чи, скажімо лондонський Ллойдс, що був заснований у XVII столітті, також мав неодноразоао збитки на мільярди фунтів стерлінгів..

П.С. Не треба пхати всі яйця в один кошик, а мудро їх розприділяти ;)

Опубліковано

Сомневаюсь, что через 34 года, кто то вспомнит, что была такая Уника...

Банки ліцензуються на 5 років, а страхові мають бесрочну ліцензію, що прописано в законі, і можливо мало хто замічає коли читають інформацію про деклорацію про доходи наших шановних депутатів, то там є довгострокові накопичувальні програми і скільки вони туди вкладають, як ви думаєте вони себе обкрадуть???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...