Перейти до змісту

Фаріон захищає УПА

bagdygar

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І знову відзначилась Фаріон. Мовить, що вся та кров, що була пролита нашими дідами в рядах Красної армії була кров'ю загарбників тоталітаризму. Справжні ж захисники України - це воїни УПА...

Советская «победа» никогда не станет украинской «перемогою», – Фарион

Я відразу згадую слова моєї покійної бабусі: "Приходили німці, харчі забирали, приходили наші, теж харчі забирали. Але ж всі щось залишали людям, щоб з голоду не померли. А ось коли до села приходили УПА, о це бандюги, грабували все до останнього, дівок насилували. Хто щось супротив говорив - вішали"...

Ось такі вони, справжні захисники України.

Опубліковано

І знову відзначилась Фаріон. Мовить, що вся та кров, що була пролита нашими дідами в рядах Красної армії була кров'ю загарбників тоталітаризму. Справжні ж захисники України - це воїни УПА...

Советская «победа» никогда не станет украинской «перемогою», – Фарион

Я відразу згадую слова моєї покійної бабусі: "Приходили німці, харчі забирали, приходили наші, теж харчі забирали. Але ж всі щось залишали людям, щоб з голоду не померли. А ось коли до села приходили УПА, о це бандюги, грабували все до останнього, дівок насилували. Хто щось супротив говорив - вішали"...

Ось такі вони, справжні захисники України.

По всіх форумах України сереш троляко?

http://forumkiev.com/politika-ukrainy-i-rossii/65574-farion-snova-vodu-balamutit.html#post1413229

Опубліковано

zplanetaz12,

Попрошу без образ. І не серу, а розповсюджую інформацію для більш наглядної демонстрації розколу українського суспілства. Та фактичної наявності олігархії як дійсної форми правління нашої країни та світу в цілому. Но я дуже сомніваюся що останні два речення були Вам зрозумілі шановний zplanetaz12

Опубліковано

розповсюджую інформацію для більш наглядної демонстрації розколу українського суспілства.

ти не розповсюджуєш, ти якраз і розколюєш! НА ПАЛЮ!
Опубліковано

А чому ж розколюю? Розколюють ті хто кривду видає за правду.

А я лише слова своєї бабусі написав, вона 22-го року народження, війну зустріла та пережила з маленькою дитиною на руках, і у мене немає жодних сумнівів щодо правдивості її слів. Можливо у УПА були декілька отрядів, можливо були там і благородні люди з високою мораллю, но я про таких, від переживших війну людей не чув. Якщо вам не подобається об'єктивна правда, продовжуйте приймати суб'єктивну.

Як казали у відомому фантастичному серіалі: "the truth is out there"

Опубліковано

А я лише слова своєї бабусі написав, вона 22-го року народження, війну зустріла та пережила з маленькою дитиною на руках, і у мене немає жодних сумнівів щодо правдивості її слів. Можливо у УПА були декілька отрядів, можливо були там і благородні люди з високою мораллю, но я про таких, від переживших війну людей не чув. Якщо вам не подобається об'єктивна правда, продовжуйте приймати суб'єктивну.

перечитай визначення об"єктивного і суб"єктивного. розповіді твоєї бабусі - це суб"єктивна правда

Опубліковано

нашо "наступати на болючі місця" нашої історії?

як було так і було! воно БУЛО! і ми ніяк то не зміним! історію не перепишем!

Краще треба думати як і де гроші заробити! а це так шоб нас посварити такі теми....

Опубліковано

перечитай визначення об"єктивного і суб"єктивного. розповіді твоєї бабусі - це суб"єктивна правда

це об'єктивна правда, бо це правда реального свідка. А сучасна правда сучасних істориків - це суб'єктивна правда, бо переважна білшість з них працює на державне замовлення. На жаль історія сьогодні не відповідає поняттям правдивості та об'єктивності.

Всі факти, що суперечать "історичній дійсності" відразу одержують клеймо брехні. І ця ситуація тягнеться з часів Єкатирини ІІ, згадайте Міллєра та Шльоцера. Саме вони почали спотворювати історію Київської Русі. Мов слов'яни у шкурах ходили та в печерах жили, доки їх Європа не цивілізовала.

Опубліковано

УПА УПА УПА. А те що воїни УПА воювали проти німців(стріляли по них), а якась Радянська канцелярська криса того німця в очі не бачила то нічо??? А зараз УПА - вороги, а Ті КРИСИ Ветерани Війни!!!!

Опубліковано

ну, бабця та, сумніваюсь, що перевіряла чи то справжні УПА прийшли, чи то НКВДисти... а про те, що були НКВД, ряжені під УПА, факти є (навіть документи)

Опубліковано

УПА УПА УПА. А те що воїни УПА воювали проти німців(стріляли по них), а якась Радянська канцелярська криса того німця в очі не бачила то нічо??? А зараз УПА - вороги, а Ті КРИСИ Ветерани Війни!!!!

От і як після таких слів можна розмовляти?

У мене одне питання, - чому всі, хто підтримує УПА, переходить на особисті образи та і взагалі на образливі висловлювання стосовно тих с ким не співпадає їх думка? Невже у них такий інтелектуальний рівень?

З.І.

Я прошу вибачення, за можливі особисті образи, які міг спричинити цією темою у всіх, кого це стосується.

Опубліковано

не буду писати про УПА, не стикалась моя родина з ними, а напишу про червоних партизанів.

Так от, розказувала моя бабця, що зимою партизани, прийшли і забрали в них останнього кожуха, і хотіли розстріляти її батька (мого прадіда) за те що не хотів їм його відати.

А ще, по розповідях очевидців, на Житомирщині діяв загін під командуванням Сабурова, які не цуралися грабувати місцеве населення і розстрілювати незгідних. А якщо почитати ще про цього Сабурова то можна взнати ще досить багато цікавих фактів про нього і про боротьбу з "бандитами" на західній Україні.

І що ж тепер виходить, одні бандити а інші герої, так? От тільки УПА воювали за свою землю, а не за чужу ідею.

А ще ж був і 1939 рік, про який теж чув багато розповідів, а комуністи і надалі ходять і махають стягами, і навіть їх хтось тут підтримує.

Опубліковано

Комуністична ідеологія панує до цих під, тому що бабці і діди(яким втовкли що коміністичний лад це все на світі і без нього ніяк) втовкмачують це своїм дітям.... Але ще не довго комуністам залишилось...! Нове покоління вже не одуриш! Років максимум 10 і комуністів в Україні не залишиться!

Зустрів одну віруючу людину(стареньку бабусю на вулиці - випадково) - поговорили! Казала що при комунізмі не Богу молились а Леніну :0159: , а простих селян червоні огірки мали за ніщо, або легко маніпулятивну робочу силу!

Опубліковано

Бандити від повстанців якраз і відрізнялись підтримкою населення, а в УПА вона була, і виникла не просто так. Думаю тут ніхто не сперечатиметься, інакше як би вони провоювали аж до середини 50-х.?

Єдине, що мало місце як пише ТС - переодягнені провокатори МДБ, так звані "стрибки". Але писати не розібравшись - законний привід нахапати мінусів в карму, а писати таке щей на різних форумах - чекаємо пояснень.

Опубліковано

Єдине, що мало місце як пише ТС - переодягнені провокатори МДБ, так звані "стрибки".

Тесть росповідав перевдягались, краснопузі, вбивали, грабували... Тепер кажуть - УПА гірше фашистів.... :0121: :0121: :0121:
Опубліковано

А чому ж розколюю?

А тому ти розколюєш що піднімаєш "мутні" і неоднозначні питання які і до тебе неодноразово піднімались і обговорювались і завдяки яким ВЖЕ українці розділені на "білих" і "чорних" - хтось за УПА хтось проти, хтось за Рос. мову, хтось проти. При тому що ще 15 років тому, при Кучмі, всім було пофіг на мову чи на ставлення до націоналістів. А оскільки "вкидаєш" ти не тільки тут але й "відпрацьовуєш ЗП" на інших ресурсах, то підозрюю що ти проплачений спеціально під регіоналівські "антифашистські" збіговиська троль.

P.S. Фашисти майбутнього будуть називати себе антифашистами. (с) Уінстон Черчілль.

Опубліковано

на війні у всіх руки були по лікті в крові - і в партизан ,і в Червоній армії, і в УПА, і в Армії Крайовій. Були і люди, які намагались зберегти людську подобу та благородство. Принаймі, намагались, а чи зберегли?

Війна - це величезний психоз-стихія, чистим звідти вийти майже неможливо.

Опубліковано

Бандити від повстанців якраз і відрізнялись підтримкою населення, а в УПА вона була, і виникла не просто так. Думаю тут ніхто не сперечатиметься, інакше як би вони провоювали аж до середини 50-х.?

Єдине, що мало місце як пише ТС - переодягнені провокатори МДБ, так звані "стрибки". Але писати не розібравшись - законний привід нахапати мінусів в карму, а писати таке щей на різних форумах - чекаємо пояснень.

Я вже все пояснив

Опубліковано

А чому ж розколюю?

А тому ти розколюєш що піднімаєш "мутні" і неоднозначні питання які і до тебе неодноразово піднімались і обговорювались і завдяки яким ВЖЕ українці розділені на "білих" і "чорних" - хтось за УПА хтось проти, хтось за Рос. мову, хтось проти. При тому що ще 15 років тому, при Кучмі, всім було пофіг на мову чи на ставлення до націоналістів. А оскільки "вкидаєш" ти не тільки тут але й "відпрацьовуєш ЗП" на інших ресурсах, то підозрюю що ти проплачений спеціально під регіоналівські "антифашистські" збіговиська троль.

P.S. Фашисти майбутнього будуть називати себе антифашистами. (с) Уінстон Черчілль.

Я не відпрацьовую бабло будь яких політичних партій, організацій і т.ін., бо достатньо заробляю в реальному, а не віртуальному житті. На форумах висловлюю виключно свою думку на ті чи інші події та ситуації безоплатно. Не відношусь ні до фашистів ні до антифашистів, бо і ті і інші розгойдують маятник на якому сидять по різні боки.

Годі вже фанатичності, фанатики - це біда.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...