paksivatova Опубліковано 10 Травня, 2023 в 05:53 #426 Опубліковано 10 Травня, 2023 в 05:53 17 hours ago, Bliksss said: Апну тему, сьогодні видаляли "зуб мудрості" - тріснув, варіантів спасти не було. Видаляли в державній на пр. Волі, може б і пішов в іншу, але я вже в 7.40 ранку був там))) Хз, мені - зуби не часто видаляють, точніше зовсім не видаляють (не рахуючи в дитинстві), не має з чим порівнювати, але - нормальний сервіс як на мій погляд, подвійна анестезія (перший укол не допоміг), так само чисто і сучасно як у приватних клініках. Не розумію чому - "всі" так до приватників рвуться. P.S. До приватників - хіба що на імпланти, чи косметику, як на мій погляд. Я в своєму рідному місті завжди ходила в державну поліклініку. Зараз вона доживає останні дні, на жаль. Теж завжди задавалася таким же питанням, як і Ви) 1
volks Опубліковано 10 Травня, 2023 в 06:17 #427 Опубліковано 10 Травня, 2023 в 06:17 17 годин тому, Bliksss сказав: Не розумію чому - "всі" так до приватників рвуться. Ну видаляти таки більшість ходить в державну. Сам там був двічі цього року. Все пройшло ок. 1
Ko3bMa Опубліковано 10 Травня, 2023 в 07:28 #428 Опубліковано 10 Травня, 2023 в 07:28 19 hours ago, Bliksss said: Апну тему, сьогодні видаляли "зуб мудрості" - тріснув, варіантів спасти не було. Видаляли в державній на пр. Волі, може б і пішов в іншу, але я вже в 7.40 ранку був там))) Хз, мені - зуби не часто видаляють, точніше зовсім не видаляють (не рахуючи в дитинстві), не має з чим порівнювати, але - нормальний сервіс як на мій погляд, подвійна анестезія (перший укол не допоміг), так само чисто і сучасно як у приватних клініках. Не розумію чому - "всі" так до приватників рвуться. P.S. До приватників - хіба що на імпланти, чи косметику, як на мій погляд. Чому всі рвуться до приватників? Тому що раніше після "державників" треба було довго і нудно перероблювати - ось чому. 2
Bliksss Опубліковано 10 Травня, 2023 в 09:19 #429 Опубліковано 10 Травня, 2023 в 09:19 1 hour ago, Ko3bMa said: Тому що раніше після "державників" треба було довго і нудно перероблювати - ось чому. цей стереотип і досі існує, а даремно
Yurez Опубліковано 10 Травня, 2023 в 09:38 #430 Опубліковано 10 Травня, 2023 в 09:38 (змінено) Quote Чому всі рвуться до приватників? Тому що раніше після "державників" треба було довго і нудно перероблювати - ось чому. Підтверджую. Коли після 40 залишитеся без зубів, тоді зрозумієте, чому на зубах не потрібно економити. Видалення досить проста процедура, можна і в державного, а от з правильним лікуванням коренів ніхто задурно возитися не буде. Занесуть інфекцію, спочатку нічого, а потім років через 10 - зуб тільки на видалення. до речі скільки зараз імплант поставити? Змінено 10 Травня, 2023 в 09:46 користувачем Yurez 1
Nokian Опубліковано 10 Травня, 2023 в 10:29 #431 Опубліковано 10 Травня, 2023 в 10:29 Професіонали є всюди В різних закладах ціни залежать від позиціювання на ринку Ну і є клієнти ,котрі принципово підуть туди,де просто престижніше.. В цій сфері якість корелюється з ціною відсотків на 50 ,в кращому випадку
Ko3bMa Опубліковано 10 Травня, 2023 в 11:57 #432 Опубліковано 10 Травня, 2023 в 11:57 2 hours ago, Bliksss said: цей стереотип і досі існує, а даремно Цей стереотип не з'явився нізвідки, та й на собі перевіряти якось не хочеться. 1
Dima4s Опубліковано 10 Травня, 2023 в 12:56 #433 Опубліковано 10 Травня, 2023 в 12:56 3 hours ago, Yurez said: Підтверджую. Коли після 40 залишитеся без зубів, тоді зрозумієте, чому на зубах не потрібно економити. Видалення досить проста процедура, можна і в державного, а от з правильним лікуванням коренів ніхто задурно возитися не буде. Занесуть інфекцію, спочатку нічого, а потім років через 10 - зуб тільки на видалення. до речі скільки зараз імплант поставити? На рахунок каналів зубних, я б радів раз в рік-два робити КТ двох щелем. Мені полікував приватник зуби, і все було ок. але колі пішов на КТ виявилось, що два зуба мають пустоти в області коренів, де мала бути кістка. Якби походив ще років 5, ці зуби б просто випали. І тут не вгадаєш, як би лікар не старався, є шанс мати проблеми з коренями. При цьому без КТ навіть не задумувався б чому так і чому випали... Зараз перелікували, за пів року вже видно що кістка наростає по трохи. https://prnt.sc/7CeJLXtwwgtk 1
Yurez Опубліковано 10 Травня, 2023 в 13:20 #434 Опубліковано 10 Травня, 2023 в 13:20 так отож, сам недавно зробив КТ, виявили пустоти по 5мм, і довелося переліковувати. А поки я ходив до "дуууже хороших і професійних лікарів, і недорого беруть, не те що ті пафосні Назва клініки", то я навіть і не знав про те КТ і нащо воно 2
alexvvv Опубліковано 10 Травня, 2023 в 13:56 #435 Опубліковано 10 Травня, 2023 в 13:56 34 minutes ago, Yurez said: так отож, сам недавно зробив КТ, виявили пустоти по 5мм, і довелося переліковувати. А поки я ходив до "дуууже хороших і професійних лікарів, і недорого беруть, не те що ті пафосні Назва клініки", то я навіть і не знав про те КТ і нащо воно а хто направив на кт?
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти