Перейти до змісту

Як обдурюють в магазині Венето у Луцьку на Волі, 29

Sirius-S1

Рекомендовані повідомлення

Якщо хочете купити матрац Венето у Луцьку, оминайте магазин на Волі, 29, там Вас можуть обдурити.

Знайшов на сайті виробника Венето потрібний матрац та каркас ліжко, зв'язався по телефону з власниками магазину на Волі 29 у Луцьку, щоб вияснити чи ціна така-ж, як на сайті виробника, сказала жінка власника, що та ж ціна, та ще безкоштовно доставляють по Луцьку. Запитав чи буде знижка 2% на суму закупки більше 5000грн. за умови реєстрації на сайті виробника, сказали що діють усі акції, які проводить виробник.

Вчора заїхав в магазин, щоб зробити замовлення та залишити завдаток.

Виявилось, потрібно їм доплачувати за доставку з Києва до Луцька (про що мова по телефону не йшлась), що в матраці "Классік мульті" не поролон, а пінополіуретан, тому, що поролон скочується в кумочки. Та насправді, поролон та пінополіуретан це один і той же матеріал.

І останнє, що мене здивувало, на запитання чи можуть сказати пароль до WiFi, щоб зайти на сайт виробника, я отримав відповідь "Нєт, конечно". Схоже власник уявлення не має для чого в громадських місцях встановлюють Wi-Fi точки доступу.

Оскільки від такого "сервісу" склалось вкрай негативне враження, я відмовився у них купувати. Буду шукати в іншому місці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть магазин "Бонато" на Перемоги напротив 5-ой школы...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.matrasov.com.ua

Мій знайомий, брав собі і задоволений, може знайдете і собі.

Або ще тут http://supermatras.com.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поролон та пінополіуретан відрізняються приблизно як Гаразджинські гори відрізняються від Ельбруса. Матрац з пінополіуретану буде коштувати як половина однокімнатної квартири у Києві. Це так, не захищаючи нікого, для довідки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То це так квартири подешевшали у Києві? Що не зарплата то квартира...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І останнє, що мене здивувало, на запитання чи можуть сказати пароль до WiFi, щоб зайти на сайт виробника, я отримав відповідь "Нєт, конечно". Схоже власник уявлення не має для чого в громадських місцях встановлюють Wi-Fi точки доступу.

на дверях была надпись "Фри ВиФи"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уже про ці матраци темка десь гуляла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То це так квартири подешевшали у Києві? Що не зарплата то квартира...

беру свои слова взад, оперировал информацией десятилетней давности, старею, видимо. Полиуретан является самым универсальным материалом для спасательных капсул на кораблях, которые и делались из него по причине самой низкой теплопроводности.

Ну и все равно, поролон не равно пенополиуретан.

Извините все за заблуждающий комментарий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В меблях десятилітньої давності поліуритан почувається досить непогано, поролон в інших меблях-ровесниках за цей час довелось замінити. Так що тут продавець радив що краще...

А що там з наклейкою "Фри ВиФи"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С их сайта:

Доставка заказов курьерской службой возможна в следующие города Украины: Александрия, Алушта, Алчевск, Белая Церковь, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Бровары, Винница, Вишневое, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Дрогобыч, Дунаевцы, Евпатория, Желтые Воды, Житомир, Запорожье, Івано-Франківськ, Измаил, Ильичевск, Каменец-Подольский, Керчь, Киев, Кировоград, Коломыя, Комсомольск, Коростень, Котовск, Краматорск, Кременчуг, Кривой Рог, Лубны, Луганск, Львів, Макеевка, Мариуполь, Мелитополь, Миргород, Мукачево, Николаев, Никополь, Новая Каховка, Новоград-Волынский, Обухов, Одесса, Павлоград, Первомайск, Полтава, Ровно, Севастополь, Северодонецк, Симферополь, Славута, Смела, Сторожинец, Стрый, Суммы, Тернопіль, Ужгород, Умань, Феодосия, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Черновцы, Шостка, Южноукраинск, Ялта.

Полный список городов здесь: Представительства Новой почты

В Луцк не отправляют...)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Какой-то не адекватный отзыв у ТС. Про Wi-fi улыбнуло, в банке тоже надо требовать чтобы предоставили пароли на все Wi-Fi точки? :)

Заказывал чуть больше года назад там же Гранд Дуаль (твердый матрас, без пружин с кокосовой прессовки) вместе с ортопедическими подушками. Качество матраса хорошее, комфортно лежать\спать\отдыхать, по периметру вентиляционные отверстия от конденсата.

Продавцы очень положительные и общительные люди, в подарок достался еще наматрасник зима\лето и подушка, за вторую немного доплатил, обошлось все это добро около 9 с копейками тыс. Сейчас смотрю на сайте один только матрас стоит 11,5 тыс грн. За доставку точно не помню, платил или нет, но на сайте у них четко прописано http://veneto.ua/com...39/view,cogfaq/ , что по одной только Киевской области стоимость ~200 грн, в регионы возможно дороже.

ТС как из лесу вышел, не прочитал, не узнал, вайфай подавай, вокруг одни мошенники, обманщики и предатели.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С их сайта:

Доставка заказов курьерской службой возможна в следующие города Украины: Александрия, Алушта, Алчевск, Белая Церковь, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Бровары, Винница, Вишневое, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Дрогобыч, Дунаевцы, Евпатория, Желтые Воды, Житомир, Запорожье, Івано-Франківськ, Измаил, Ильичевск, Каменец-Подольский, Керчь, Киев, Кировоград, Коломыя, Комсомольск, Коростень, Котовск, Краматорск, Кременчуг, Кривой Рог, Лубны, Луганск, Львів, Макеевка, Мариуполь, Мелитополь, Миргород, Мукачево, Николаев, Никополь, Новая Каховка, Новоград-Волынский, Обухов, Одесса, Павлоград, Первомайск, Полтава, Ровно, Севастополь, Северодонецк, Симферополь, Славута, Смела, Сторожинец, Стрый, Суммы, Тернопіль, Ужгород, Умань, Феодосия, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Черновцы, Шостка, Южноукраинск, Ялта.

В Луцк не отправляют...)))

Нова пошта. Доставка можлива. Просто не додивилися Ви

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так і не зрозумів, як Венетто обдурило ТС. Все правильно відповіли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну и все равно, поролон не равно пенополиуретан

Масло масляне - радянська назва поролон, з англомовних прийшло - пінополіуретан.

Якось некошерно звучало би - пінополімочевина, нє? А особливо при застосуванні в матрасах і меблях :_07: .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Масло масляне - радянська назва поролон, з англомовних прийшло - пінополіуретан.

Думаю, краще перейменувати тему на зразок поролон VS пінополіуретан, пінопласт VS пінополістерол, каучук VS гума або цемент VS бетон :)

Народец потихенцьку скочує тему у флейм. Бо реально по темі ТС тут нєма що говорити, автор не розібрався і подумав, що його дурять.

Ось такі у нас стали люди, недовіряють нікому, думають,що всі навколо їх дурять.

Колись було так:

людина людині друг товарищ і брат

85947rm_39_2906.jpg

А зараз ... :

Homo homini lupus est, що по латині значить людина людині - вовк.

451638.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нашо нам радянська чи англійська назва

в нас є своя - мочалка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина людині -друг, товариш ...і вовк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нашо нам радянська чи англійська назва

в нас є своя - мочалка :)

Матрац-мочалка? Кхм...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я заказал там кровать двуспальную и диван, проблем не было, извините за грубость: "зад вылезали по полной программе", сделали отличную скидку. Была ли там включена стоимость доставки или нет я не знаю, с ценой на сайте не сравнивал, но цена при оплате не отличалась от той, что была в каталоге. Доставка по городу бесплатна. Магазин как магазин, ничего особенного, а ни плохого, а ни отличительного в нем нет, все стандартно. Единственное, что немого задержали поставку где-то на неделю (при сроке изготовления кровати около месяца). Не знаю где ТС родился и к какому сервису он привык, но я магазин могу рекомендовать, даже учитывая свою чрезмерную требовательность, когда плачу немалые деньги за услуги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замахали ті матраци, маю і венето і тартаківські. Хочу потроху, поки тепло, навчитись спати на підлозі:). На початках важко і не зовсім зручно, але спина навіть після 1-2 годин такого "сну" унікально відновлюється. З однієї сторони - синяки під очами, а з іншої - прікольна легкість в спині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина людині -друг, товариш ...і вовк.

конголежець конголежцю – друг, товариш і корм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь в 2003 або 2004 році батьки замовляли у них матрац. Не пам’ятаю деталей з доставкою, але їм привезли зовсім не те, що вони замовляли (із тієї ж серії, але значно дешевше). Спочатку взагалі не визнавали цього, і я в присутності власника зателефонував до виробника, де пояснили, що матрац, який він нам "тюхав" має прошивку зовсім іншу, ніж у того, що ми замовляли. Результат: приїхали, забрали, привезли той, який замовляли і подушку в подарунок. Ніхто навіть не вибачився. Більше з ними справи якось не хотілось мати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замахали ті матраци, маю і венето і тартаківські. Хочу потроху, поки тепло, навчитись спати на підлозі :).

Да, Рома, поддерживаю. Хоть и поздно - но к половой жизни все-таки нужно приучаться. Пора, так сказать!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь в 2003 або 2004 році батьки замовляли у них матрац. Не пам’ятаю деталей з доставкою, але їм привезли ...

Вы что-то наверное перепутали, в 2003 году были другие представители и другой магазин. Да и случаи десятилетней давности не совсем уместно в такой теме размещать, а то мы ща этот магазин своими отзывами завалим.

Проходит полгода и проходя мимо магазина венето мы видим заколоченные ставни, покосившуюся вывеску, табличку "продается" и только одинокое перекати-поле дополняет печальную картину. А на стене мелом со злорадством написано: "следущим можешь быть ты. Борда". :)

А если серьезно, то это реалии нашего бизнеса и такие темы нужно создавать лишь в тех случаях, когда реально подставили или обманули. Вот ТС, почему молчишь относительно того, что тебя каждый день обманывают в продуктовых, пишут неправду в состав продукта, а это не на гордость влияет, а на здоровье.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

форумчани,розкажіть про якість матрасів Венето через кілька років експлуатації

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...