Перейти до змісту

Гетто, земля тобі пухом.

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

знав цю людину, ще коли я вчився в школі і користувався бібліотекою... був добрим та чуйним

а борда втратила дійсно найколоритнішу та найвеселішу особистість... нехай земля Вам буде пухом, Володь!

• Відповідей 234
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Глибоко сумуємо... Дуже добра, розумна людина, з широким світоглядом і власною позицією. Ця трагедія торкнулася всіх, хто знав Володю навіть по інтернет-форуму. Він був світлою людиною, яку ми любили. R.I.P.

Опубліковано

Глибоко сумуємо... Дуже добра, розумна людина, з широким світоглядом і власною позицією. Ця трагедія торкнулася всіх, хто знав Володю навіть по інтернет-форуму. Він був світлою людиною, яку ми любили. R.I.P.

Трагедія торкнула всіх, хто і не знав його...

Requiescat In Pace

Опубліковано

Ну але що ж. Ми тут знаємо один одного по ніках і постах (ну правда чув що бувають збори бордівців). Так от Гетто, Гетто, а була хороша людина, рідним якої навіть допомогти не можемо (поки). В пам"ять про такого Гетто можемо н.п. частіше зустрічатись в житті, просити на борді про допомогу, людяніше один до одного ставитись. Пам"ятати, що в житті особи за ніком бувають не такі як у постах. Це могла б бути гарна пам"ять про Гетто на борді.

Опубліковано

Це типу розділ "Гумор" зробити недоступним? Кого ця новина зачепила, тому цього не треба і так.

Один із найактивніших користувачів. З власною думкою. З пришвидшеною жагою жити. Добрий. Був. Тому вартий дня мовчання.

Опубліковано

Нехай з Богом спочиває... На все воля Божа.

Останні місяці я чомусь найбільше боюсь не встигнути сказати близьким і рідним найголовніші слова: які вони дорогі і важливі для мене, і що я їх люблю.

Давайте пам*ятати про те, що "беда не в том, что человек смертен, а что он иногда ВНЕЗАПНО смертен" (с)

Опубліковано

Господи, не віриться просто. Я до нього в бібліотеку ходив, книжки брав, які він записував на себе. Один з тих, з ким я познайомився з форуму. І його інтереси та позиції завжди здавалися мені мудрими та цікавими. Я не можу просто повірити, що так трапилось, більшого писати не можу

Опубліковано

мабуть, доцільно перейменувати тему... я от зайшов чисто випадково...

тоді більше людей в неї зайде і можливо чимось допоможе сім’ї

Опубліковано

Практично кожен пост Гетто був скандально-оптимістичний, будь-яка тема оживала і дуже динамічно переходила на Особистості, потім РО, тишина і знову. Співчуваю родичам і близьким у втраті молодої, розумної і позитивної людини. Вічна пам'ять.

Опубліковано

Мала можливість спілкуватися з колегою Вови, серце кров'ю обливається, не буду вдаватись в подробиці поховань і трагедії, скажу одне - перед трагедією, він звертався по допомогу до лікарів, бо йому було погано, здавав якісь аналізи, але в лікарні його не залишили...

Щодо допомоги... Його колеги взяли активну участь у похованні і виношують задум придбати йому пам'ятник, місцевий художник можливо допоможе з портретом.

Підтримую цю ідею на всі 100% і пропоную нашій громаді долучитись, оскільки для батька це буде непосильна ноша, та і колегам-бюджетниками теж непросто.

А так буде пам'ять і останній дар і від нас теж.

Спробую налагодити зв'язок з його керівництвом, щоб об'єднати зусилля. Як гадаєте?

Опубліковано

мабуть, доцільно перейменувати тему... я от зайшов чисто випадково...

тоді більше людей в неї зайде і можливо чимось допоможе сім’ї

Команда Борди...Прислухайтеся до гарної поради. Як би сумно це не було. Думаю, ТС не образиться.

Опубліковано

Гетто

Отправлено 18 квітня 2012 - 21:19

...

Я 10 лет ежедневно выходил в школу пересекая ж/д полотно, при чем абсолютно в неположенном для этого месте.

Видел как грузовой врезается в корову, и метров 200 протягивает под собой, пока тормозит.

я и по сей день, переходя через пути снимаю наушники,дабы не только видеть ситуацию, но и СЛЫШАТЬ ее.

рефлекс, выработанный в детстве....

И месяца не прошло с момента опубликования поста, а тут .... В голове не укладывается! Володя часто заходил к нам на чай, и скажу Вам, что среди моих знакомых не много столь позитивных и жизнерадостных людей, коим БЫЛ Вова.....

Опубліковано

И месяца не прошло с момента опубликования поста, а тут ....

Я теж спочатку рік не побачив:

Отправлено 18 квітня 2012 - 21:19

Опубліковано

Шкода хлопця.

Пам'ятаю, як в бордівчан питав що то за колоритний персонаж.

Ідея з пам'ятником дуже пристойна, але його ж ставлять через рік, чи ні?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...