Pr0ektant Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:22 Поділитися #1 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:22 Горить висотка в центрі. Хто має інформацію про причини і наслідки? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sashulya Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:24 Поділитися #2 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:24 http://www.volynnews.com/news/extreme/u_tsentri_lutska-pozhezha_u_vysottsi/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
churyk Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:29 Поділитися #3 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:29 20:23 - з будинку рятувальники винесли жінку, яка мешкала у квартирі, в якій сталася пожежа. Жінка при свідомості, і навіть сама пішки підійшла до автомобіля медичної допомоги.http://www.volynpost.com/news/14391-u-lucku-goryt-16-typoverhivka-foto-onovlyuietsya Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
amadey777 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:33 Поділитися #4 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:33 Також жителі будинку нарікають на три десятки антен, які встановлено на даху будівлі.Вони припускають, що ці пристрої теж поставили з порушенням правил пожежної безпеки.ЗМІ бля вже як напишуть то напишутьше хай скажуть шо будинок в неположеному місці збудовано, тому й горить Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pr0ektant Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:34 Автор Поділитися #5 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:34 Ого, оперативно журналісти працюють, молодці Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HWman Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:37 Поділитися #6 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:37 Навіть раніше борди, зачотно працюють Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
klikl Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:46 Поділитися #7 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:46 Також жителі будинку нарікають на три десятки антен, які встановлено на даху будівлі.Вони припускають, що ці пристрої теж поставили з порушенням правил пожежної безпеки.ЗМІ бля вже як напишуть то напишутьше хай скажуть шо будинок в неположеному місці збудовано, тому й горитьЗМІ пишуть те, що люди кажуть, чи ви думаєте вони це самі придумали... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:47 Поділитися #8 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:47 у них своя агентура у всіх структурах Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HWman Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:49 Поділитися #9 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:49 Непросто так ЗМІ розшифровують як Засоби Масової Ідіотизації. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
amadey777 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:51 Поділитися #10 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:51 змі для розкрутки напишуть будь-що - бо свобода слова в країні klikl, Ви із ЗМІ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
gaponyuk Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:52 Поділитися #11 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:52 Швидше всього, що ці антени жителям створюють (можливо й надумано) певні незручності - от вони їх і згадали. Пожежа сталася ж не з вини антен. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ОКСАНАсЛУЦКА Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:53 Поділитися #12 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:53 жалко людей, ще й перед Великоднем. Ніхто не застрахований від необережних сусідів. Тому пильнуймо для початку самі за собою. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Scorpio Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:55 Поділитися #13 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:55 Зі слів мешканців багатоповерхівки, в квартирі, що горить, живе людина похилого віку.Сусіди називають жінку дещо дивною. Я б заради безпеки сусідів, примусово переселив би тих "дивних людей", які живуть без нагляду опікунів, до відповідного інтернату. Такий я негуманий Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sashulya Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:58 Поділитися #14 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 17:58 Зі слів мешканців багатоповерхівки, в квартирі, що горить, живе людина похилого віку.Сусіди називають жінку дещо дивною. Я б заради безпеки сусідів, примусово переселив би тих "дивних людей", які живуть без нагляду опікунів, до відповідного інтернату. Такий я негуманий Еще ничего не понятно, СМИ пишут информацию ОБС, кстати, что еще за определение "странные люди"? Никто не застрахован от подобного на 100% Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 2 Травня, 2013 в 18:21 Поділитися #15 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 18:21 В мене бабуля 1928 року народження після інсульту... місяць назад.. загорілось лахміття біля плити, хоча від мене до пожежного розрахунку метрів 200... пожежна сіла (!!!) в заметах.. хоча від мене до пожежного розрахунку метрів 200... Результат.. згорів лічильник і розподільчий щиток... почали тліти перекриття.. вогонь збили самі.. штукатурку з іскрами зняли пожежники...)) на вулиці -17... опалення, світло в неробочому стані... субота. Шкода .. що в цьому будинку, через от таку інопланетянку... постраждали ні в чому не винні люди... ((((З.І. Через таких довбойобів.. які сміються за кадром... в нас ще довго порядку не буде. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 2 Травня, 2013 в 18:22 Поділитися #16 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 18:22 Зі слів мешканців багатоповерхівки, в квартирі, що горить, живе людина похилого віку.Сусіди називають жінку дещо дивною. Я б заради безпеки сусідів, примусово переселив би тих "дивних людей", які живуть без нагляду опікунів, до відповідного інтернату. Такий я негуманий Еще ничего не понятно, СМИ пишут информацию ОБС, кстати, что еще за определение "странные люди"? Никто не застрахован от подобного на 100% Судячи по фото постраждала мені теж здається дещо дивною ... З.Ы. "Странные" це не синонім "дивні". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
tihiy Опубліковано 2 Травня, 2013 в 18:32 Поділитися #17 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 18:32 Був на 13-му. Дві суміжні квартири постараждали. В квартирі бабця збирала всілякий хлам - бумагу, і тд. Шкода квартири вище і нижче... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
searcher Опубліковано 2 Травня, 2013 в 18:41 Поділитися #18 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 18:41 Нічого дивного, що через таку бомжиху (вистачить поглянути на фото з ВП) трапилась пожежа, це було справою часу. Шкода сусідів які постраждали. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
gaponyuk Опубліковано 2 Травня, 2013 в 18:44 Поділитися #19 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 18:44 Потерпілих повинно бути більше - на нижчі поверхи потрапила ж вода від гасіння. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Romawka Опубліковано 2 Травня, 2013 в 18:49 Поділитися #20 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 18:49 да таких бабушек везде полно и мы тоже не знаем какая старость нас ждет, а вот то что пожарная лесница не достает до 13 этажа, и не работает в этом доме система пожаротушения, стоит задуматься всем, кто живет выше 5 этажа....бабуля может и виновата, но те кто уничтожил в этом доме систему тушения виноваты больше, из-за них сгорела соседняя квартира. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 2 Травня, 2013 в 19:08 Поділитися #21 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 19:08 да таких бабушек везде полно и мы тоже не знаем какая старость нас ждет, а вот то что пожарная лесница не достает до 13 этажа, и не работает в этом доме система пожаротушения, стоит задуматься всем, кто живет выше 5 этажа....бабуля может и виновата, но те кто уничтожил в этом доме систему тушения виноваты больше, из-за них сгорела соседняя квартира.Що за система? Можна детальніше, бо в нашому будинку я навіть натяків на таку не бачив.А от щодо старості, то мені здається, що теперішнє покоління до неї тупо не доживе... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ОКСАНАсЛУЦКА Опубліковано 2 Травня, 2013 в 19:15 Поділитися #22 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 19:15 MrVes, я так розумію що у всіх будинках вище 10-го поверху є такі системи. запасні виходи, датчики диму, крани з пожежними зашморгами, на сайті є і відео. http://fakty.ictv.ua...news/id/1468846 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 2 Травня, 2013 в 19:30 Поділитися #23 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 19:30 MrVes, я так розумію що у всіх будинках вище 10-го поверху є такі системи. запасні виходи, датчики диму, крани з пожежними зашморгами, на сайті є і відео. http://fakty.ictv.ua...news/id/1468846Не впевнений, що ДБНи відрізняються. Пожежні крани, то якщо по проекту не було, то не намалюєш. Датчики диму повинні бути виведені на якусь сигналку, але в багатоповерхівках 20+ років я такого не бачив.Протипожежна інспекція дозволила здачу будинку ще в ті часи, коли перевірялося хоч щось. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ОКСАНАсЛУЦКА Опубліковано 2 Травня, 2013 в 19:43 Поділитися #24 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 19:43 MrVes, так, звісно, про ті часи ніхто не каже, і тоді не було такої нагрузки на електромережі. Вони ж не думали що може таке бути Та і в місті у нас +3 висотки(тому і драбина у машини не дістає, у Києві лише декілька машин які це можуть, "а нам воно тоді нащо...") Я чомусь впевнена що у зеленій висотці(на Київському майдані) ця система має бути... А у старих будинках це вирішується самостійно, встановленням тих самих датчиків, навіть просто звукових. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 2 Травня, 2013 в 19:43 Поділитися #25 Опубліковано 2 Травня, 2013 в 19:43 а вот то что пожарная лесница не достает до 13 этажа, и не работает в этом доме система пожаротушения, стоит задуматься всем, кто живет выше 5 этажа... Капец вы дикие... Какая лестница? Какая система пожаротушения??? Лестниц на 50 метров есть две: в Киеве и Харькове, каждая(с авто, естественно) стоит как все наши пожарные бригады с персоналом. Система пожаротушения? Вот вам легко из Финляндии или Италии писать, а у нас тут реальная жизнь - только брандспойты, только хардкор! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.