Перейти до змісту

Пожежа у центрі

Pr0ektant

Рекомендовані повідомлення

Горить висотка в центрі. Хто має інформацію про причини і наслідки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20:23 - з будинку рятувальники винесли жінку, яка мешкала у квартирі, в якій сталася пожежа. Жінка при свідомості, і навіть сама пішки підійшла до автомобіля медичної допомоги.

http://www.volynpost.com/news/14391-u-lucku-goryt-16-typoverhivka-foto-onovlyuietsya

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також жителі будинку нарікають на три десятки антен, які встановлено на даху будівлі.

Вони припускають, що ці пристрої теж поставили з порушенням правил пожежної безпеки.

ЗМІ бля вже як напишуть то напишуть

ше хай скажуть шо будинок в неположеному місці збудовано, тому й горить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого, оперативно журналісти працюють, молодці :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть раніше борди, зачотно працюють

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також жителі будинку нарікають на три десятки антен, які встановлено на даху будівлі.

Вони припускають, що ці пристрої теж поставили з порушенням правил пожежної безпеки.

ЗМІ бля вже як напишуть то напишуть

ше хай скажуть шо будинок в неположеному місці збудовано, тому й горить

ЗМІ пишуть те, що люди кажуть, чи ви думаєте вони це самі придумали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у них своя агентура у всіх структурах:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Непросто так ЗМІ розшифровують як Засоби Масової Ідіотизації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

змі для розкрутки напишуть будь-що - бо свобода слова в країні

klikl, Ви із ЗМІ? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Швидше всього, що ці антени жителям створюють (можливо й надумано) певні незручності - от вони їх і згадали. Пожежа сталася ж не з вини антен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жалко людей, ще й перед Великоднем. Ніхто не застрахований від необережних сусідів. Тому пильнуймо для початку самі за собою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зі слів мешканців багатоповерхівки, в квартирі, що горить, живе людина похилого віку.

Сусіди називають жінку дещо дивною.

Я б заради безпеки сусідів, примусово переселив би тих "дивних людей", які живуть без нагляду опікунів, до відповідного інтернату. Такий я негуманий :0143:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зі слів мешканців багатоповерхівки, в квартирі, що горить, живе людина похилого віку.

Я б заради безпеки сусідів, примусово переселив би тих "дивних людей", які живуть без нагляду опікунів, до відповідного інтернату. Такий я негуманий :0143:

Еще ничего не понятно, СМИ пишут информацию ОБС, кстати, что еще за определение "странные люди"? Никто не застрахован от подобного на 100%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене бабуля 1928 року народження після інсульту... місяць назад.. загорілось лахміття біля плити, хоча від мене до пожежного розрахунку метрів 200... пожежна сіла (!!!) в заметах.. хоча від мене до пожежного розрахунку метрів 200...

Результат.. згорів лічильник і розподільчий щиток... почали тліти перекриття.. вогонь збили самі.. штукатурку з іскрами зняли пожежники...)) на вулиці -17... опалення, світло в неробочому стані... субота.

Шкода .. що в цьому будинку, через от таку інопланетянку... постраждали ні в чому не винні люди... ((((

З.І. Через таких довбойобів.. які сміються за кадром... в нас ще довго порядку не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Еще ничего не понятно, СМИ пишут информацию ОБС, кстати, что еще за определение "странные люди"? Никто не застрахован от подобного на 100%

Судячи по фото постраждала мені теж здається дещо дивною ...

З.Ы. "Странные" це не синонім "дивні".

post-119-0-96132500-1367518933_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був на 13-му. Дві суміжні квартири постараждали. В квартирі бабця збирала всілякий хлам - бумагу, і тд. Шкода квартири вище і нижче...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого дивного, що через таку бомжиху (вистачить поглянути на фото з ВП) трапилась пожежа, це було справою часу. Шкода сусідів які постраждали.

original-DSC_0850.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потерпілих повинно бути більше - на нижчі поверхи потрапила ж вода від гасіння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да таких бабушек везде полно и мы тоже не знаем какая старость нас ждет, а вот то что пожарная лесница не достает до 13 этажа, и не работает в этом доме система пожаротушения, стоит задуматься всем, кто живет выше 5 этажа....бабуля может и виновата, но те кто уничтожил в этом доме систему тушения виноваты больше, из-за них сгорела соседняя квартира.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да таких бабушек везде полно и мы тоже не знаем какая старость нас ждет, а вот то что пожарная лесница не достает до 13 этажа, и не работает в этом доме система пожаротушения, стоит задуматься всем, кто живет выше 5 этажа....бабуля может и виновата, но те кто уничтожил в этом доме систему тушения виноваты больше, из-за них сгорела соседняя квартира.

Що за система? Можна детальніше, бо в нашому будинку я навіть натяків на таку не бачив.

А от щодо старості, то мені здається, що теперішнє покоління до неї тупо не доживе...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MrVes, я так розумію що у всіх будинках вище 10-го поверху є такі системи. запасні виходи, датчики диму, крани з пожежними зашморгами, на сайті є і відео. http://fakty.ictv.ua...news/id/1468846

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MrVes, я так розумію що у всіх будинках вище 10-го поверху є такі системи. запасні виходи, датчики диму, крани з пожежними зашморгами, на сайті є і відео. http://fakty.ictv.ua...news/id/1468846

Не впевнений, що ДБНи відрізняються. Пожежні крани, то якщо по проекту не було, то не намалюєш. Датчики диму повинні бути виведені на якусь сигналку, але в багатоповерхівках 20+ років я такого не бачив.

Протипожежна інспекція дозволила здачу будинку ще в ті часи, коли перевірялося хоч щось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MrVes, так, звісно, про ті часи ніхто не каже, і тоді не було такої нагрузки на електромережі. Вони ж не думали що може таке бути:) Та і в місті у нас +3 висотки(тому і драбина у машини не дістає, у Києві лише декілька машин які це можуть, "а нам воно тоді нащо...") Я чомусь впевнена що у зеленій висотці(на Київському майдані) ця система має бути... А у старих будинках це вирішується самостійно, встановленням тих самих датчиків, навіть просто звукових.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вот то что пожарная лесница не достает до 13 этажа, и не работает в этом доме система пожаротушения, стоит задуматься всем, кто живет выше 5 этажа...

Капец вы дикие... Какая лестница? Какая система пожаротушения??? Лестниц на 50 метров есть две: в Киеве и Харькове, каждая(с авто, естественно) стоит как все наши пожарные бригады с персоналом. Система пожаротушения? Вот вам легко из Финляндии или Италии писать, а у нас тут реальная жизнь - только брандспойты, только хардкор!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...