Перейти до змісту

Скарга на Linark

Alex777

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не приходилося мені писати скарг, але нажаль... Потрібно мені було привезти скутер з Польщі. Вирішив запитати на борді чи хтось може допомогти, от і відкликнувся вище згаданий чоловік... Умови його половину суми наперед (800у.о). Глянув молодий чоловік, гарно розмовляє, приїхав на нормальній автівці, з хорошим рейтенгом на борді... Мопед він не привіз, вже 3 місіці пройшло, а він скинув 3 рази на картку по 796 грн і раз 398грн... Час йому дав, але... а тепер 3 номера тел відсутніх, а на борді в онлайні світиться... Не знаю, що дальше робити... Ще є розписка від нього...

Опубліковано

Мені він також винен пару тисяч, напишіть мені в приват свої контакти, будемо щось думати

Опубліковано

Мій номер телефону є і в одного і другого, я є на зв'язку, всі питання будь ласка по тел.

Опубліковано

Мій номер телефону є і в одного і другого, я є на зв'язку, всі питання будь ласка по тел.

толку з твого телефона ноль, ти всерівно не відповідаєш, ти поверни мої гроші

Опубліковано

Шановний ТС візьміть будь ласка трубку, а то я 4 раза набирав до вас з номерів, на які ви не можете додзвонитись, з паном BSL питання вирішиться при особистій зустрічі.

Дякую за увагу.

Опубліковано

Якби таких як цей баєц з борди пачками слідом за Мазафакою відправляли то шутніків би поменшало. Знайшли з ким панькатись, скарги писати, це ж не корєш і не брат.

Опубліковано

Шановний ТС візьміть будь ласка трубку, а то я 4 раза набирав до вас з номерів, на які ви не можете додзвонитись, з паном BSL питання вирішиться при особистій зустрічі.

Дякую за увагу.

це ти мені уже обіцяєш пів року

Обіцяють з вівторка питання закрити...

я надіюсь він уточнив з якого вівторка)))))

Опубліковано

я взагалі нерозумію як можна довіряти в "наш час" незнайомим людям!!!!! тим більше ГРОШІ !!!!

я довірив "знайомому" результат той самий)))))

Опубліковано

я взагалі нерозумію як можна довіряти в "наш час" незнайомим людям!!!!! тим більше ГРОШІ !!!!

я довірив "знайомому" результат той самий)))))

На хрена нам враги,

Когда у нас есть такие друзья? ©Аквариум

я взагалі нерозумію як можна довіряти в "наш час" незнайомим людям!!!!!

А коли можна було? В який "час"?
Опубліковано

Наскільки я знаю, навіть перегонщики машин беруть спочатку лише кошти, які покривають дорожні витрати, але аж ніяк не половину суми від авто. Не можна в наш час довіряти малознайомим людям, хай в них і рейтинги нормальні.

А от ніфіга ти не знаєш, беруть всю суму за авто і в більшості випадків за авто і доставку відразу.

Опубліковано

Наскільки я знаю, навіть перегонщики машин беруть спочатку лише кошти, які покривають дорожні витрати, але аж ніяк не половину суми від авто. Не можна в наш час довіряти малознайомим людям, хай в них і рейтинги нормальні.

А от ніфіга ти не знаєш, беруть всю суму за авто і в більшості випадків за авто і доставку відразу.

Підтвержую, береться вся сума+дорожні витрати.Перестрахуватись щоб не "кинули"- не проблема ж ))) Хто ж буде давати гроші мало знайомому перегонщику? :_02:
Опубліковано

хм... піти шолі в "гонщики"? Дураків же багато є , "а зайцев - мало!" :)

Або я шось не розумію, або.... дати якомусь чуваку наперед ХХХХХ баксів, шоб він привіз тобі машину? Смєло! Тут вже один "палковнік" так привозив людям.

Опубліковано

Обіцяють з вівторка питання закрити...

ну як там успіхи???? він хоч перезвонив, чи так як і мені??????

Опубліковано

Вчора дзвонив, попросив номер карточки... Гроші мають бути сьогодні...

Ну що??? Віддав?????

• 3 тижня потому...
Опубліковано

бачу вівторок не уточнив який :) Якщо серйозно, то я б стільки не чекав, ну нехай 200-300 грн, але не декілька тисяч, якщо він в Луцьку, то його адресу прописки знайти можна за 2-3 години, з міліцією тяжко буде щось вирішити, тому я б відстрочок вже ніяких не давав, хлопця реально треба вже взяти за сраку, в прямому і переносному значенні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...