Перейти до змісту

Смартфони Nokia

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Думаю, до Нового року ціна так і буде триматись. Ціна висока, поки на телефон є дефіцит. Як тільки він з'явиться в достатніх кількостях, то ціна суттєво зменшиться. Ще раз повторю -- за свій перший N95 я заплатив $1100, і це був один з перших апаратів в Луцьку, якщо не перший.

• Відповідей 119
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ще одне поповнення готується в Е-серії.

Знову QWERTY-клава :) в наявності.

Шпійонскі фото:

post-1132-1228395642.jpg

post-1132-1228395653.jpg

post-1132-1228395661.jpg

post-1132-1228395670.jpg

Опубліковано

Думаю, що не пізніше лютого буде анонсовано ще два-три сенсорних смарта від Nokia (зокрема "класичний" слайдер з цифровою клавіатурою і сенсорним дисплеєм 480х640 точок), і мінімум один-два з них -- в Е серії :)

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Same in ukrainian

І тут

Е все, тільки от камера 3,2 нажаль, але то не страшно.

Я його буду чекати.

Trener якшо знайдеш перший то відпиши на форумі шо купив.

Ванус рішайся. Там є радіо :)

Опубліковано

Ванус, не рішайся, радіо було і в Е51.

Как заявляет производитель, новинка появится в продаже во втором полугодии по цене порядка 245 евро без налогов.

А з нашим теперішнім податком, і заробітком місцевих продавців, щось воно зажирно виходить, як за таке добро. імхо.

Опубліковано

Интересная модель. Стоить будет дороговато.. но удобно что встроенный ЖПС есть и аккум более чем нормальный. Я со своей Е51 пользую внешний ЖПС, пока хватает, а там небольшая разница между е51 и е52, только камера, жпс и аккум фактически... меня пока свой е51 устраивает. Практически тоже самое, тока аккум послабее, а фотиком в телефоне я не фоткаю ))

Опубліковано
З.Ы. но слюни потекли :sq_ye:

Я уже тазик подставил :)

А вообще, как только появится брать не буду. Я свою Е51 взял за 430, а через неделю он уже стоил 340 :(

Опубліковано

Говорят что встроенные ЖПС приемники чуть хуже чем отдельные. Это правда? Я думаю что отдельные они все таки лучше. Единственно, что неудобно, то что их можно забыть дома )))

Опубліковано

в перших смартах Nokia з GPS (Nokia N95) антена GPS була розташована під клавіатурою, так що для впевненого прийому слайдер потрібно було відкрити, а апарат тримати горизонтально, клавіатурою вверх, і бажано під склом автомобіля, а не під металевим дахом. Відповідно, при такому положенні роздивитись щось на екрані, їдучи за кермом, було нереально. Але на сьогоднішній день ситуація змінилась, інженери навчились "правильно" розташовувати антени, і в двох моїх останніх смартах Nokia з GPS (E66 і 5800 XpressMusic) таких проблем немає -- прийом супутників стабільний практично при будь-якому положенні апарата в будь-якому місці в автомобілі (звісно, якщо сам автомобіль не в тунелі, не в тісному дворі між висотними будинками і т.д.)

Крім того, просто чудово працював інтегрований GPS-приймач ні чіпі SirfSTAR III в моєму комунікаторі Asus P750 (там, до речі, був ще й роз'єм для зовнішньої антени, правда самої антени в мене не було, так що її ефективністья не перевіряв).

Отже, на даному етапі розвитку технологій я не бачу потреби в зовнішньому (окремому) GPS-приймачі. Єдиний аргумент для покупки зовнішнього GPS приймача з інтерфейсом bluetooth -- його можна використовувати не лише зі смартфоном, а і з КПК, з ноутбуком, можна поділитись з другом :)

Якщо ж ти мав на увазі не зовнішній приймач, а саме окремий навігатор, то тут справа смаку. Принаймні софт для навігації під WinMobile (для України -- Навітел рулить!) нічим не поступається софту на навігаторах (до речі, більшість з них працюють під керуванням Windows CE 5.0), а от Garmin XT під SymbianOS, який на сьогодні є найкращим рішенням для України під цю ОС, інколи буває нестабільним, та і карти поки ще далекі від ідеалу, хоча і постійно оновлюються.

Що ж стосується розміру екрану, то скажу по секрету, що для успішної навігації краще слухати голосові підказки, а не дивитись на екран. І 2.6" в Asus P750 мені для навігації вистачало з головою.

Опубліковано

Да, отдельный это круто )) Я вот свой недавно тестировал на первом этаже многоэтажки во внутреннем кармане кожанной куртки.)) Ловит. Чип SirfStar 3 )) Не знаю как но принимает сигнал. Я так заметил, что внешние блутуз-ресиверы гораздо чувствительнее чем встроенные в смартфон. Ехал в поезде, купейный вагон, так лежа на верхней полке, он принимал сигнал. Возле окна и близко его не было.

Опубліковано

Зовнішній GPS-приймач однозначно чутливіший, ніж вбудований. В мене Nokia N85 - ніби нема претензій. Але в Барселоні та особливо у Венеції, де дуже тісненькі вулички між 3-5поверховими будинками, Nokia не бачила жодного супутника. В той час, як зовнішній GlobalSat чудово бачив кілька супутників, і "тримав" дорогу. Я так розумію, що зовнішні приймачі вміють ловити також відбитий від стін будинків сигнал, таким чином даючи змогу максимально довго залишатися "на шляху".

Опубліковано
Зовнішній GPS-приймач однозначно чутливіший, ніж вбудований. В мене Nokia N85 - ніби нема претензій. Але в Барселоні та особливо у Венеції, де дуже тісненькі вулички між 3-5поверховими будинками, Nokia не бачила жодного супутника. В той час, як зовнішній GlobalSat чудово бачив кілька супутників, і "тримав" дорогу. Я так розумію, що зовнішні приймачі вміють ловити також відбитий від стін будинків сигнал, таким чином даючи змогу максимально довго залишатися "на шляху".

Я тоже так подозреваю, потому что на 1 этаже 9-этажного здания ловить сигнал, вдалеке от окна это круто. Правда это магазин на 1 этаже расположен. Окна большие. гг Ходил по магазину и мерял свою скорость передвижения )))

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
Сьогодні написав на www.mobile-review.com пропозицію з написання повноцінного огляду цього апарата. Якщо погодяться, то все детально опишу там :)

Зовсім забув :)

Стаття була опублікована, тільки не на mobile-review.com (в них до того часу вже була майже готова власна стаття), а ТУТ, а пізніше продубльована на allnokia.ru і ще якихось сайтах.

Згодом я написав ще одну статтю -- огляд Nokia 6600 Slide.

Зараз готую ще одну статтю -- особистий досвід користування Nokia 5800 XpressMusic і є ідейка на ще один матеріальчик, який планую закінчити за кілька тижнів.

Якщо в когось є якісь ідеї з приводу тематики статей чи хтось хоче/може допомогти з тим, щоб кілька днів покористуватись цікавими новинками в сфері мобільного зв'язку -- велкам в ПМ/аську :)

Опубліковано

В Росії вже два дні як продається Nokia N97. Відгуки поки не те що позитивні, а просто мега захоплені. Цікаво, коли в нас з'явиться, хочеться пощупати :)

Опубліковано

Сьогодні Nokia анонсувала три нових телефона, з них два -- досить цікаві смарти -- Nokia E72 і Nokia 5530 XpressMusic

E72 -- ще більш прогресивний і ще більш тонкий нащадок популярного QWERTY-смартфона E71, ось фото і короткі характеристики:

E72-001.jpgE72-008.jpg

E72-007.jpgE72-003.jpg

* GSM/EGPRS, 3G/HSDPA/HSUPA

* 2,4-дюймовий дисплей (320x240 точок, 16М цветов)

* 5 Мп камера з автофокусом і спалахом

* Фронтальна камера для відеодзвінків

* GPS-приймач (A-GPS)

* FM-радіо з RDS

* До 250 Мб пам'яті, microSD-слот

* 3,5-мм аудіороз'єм, MicroUSB

* Підтримка VPN

* Wi-Fi, Bluetooth 2.0 (A2DP)

* Цифровий компас

* Платформа S60 3rd Edition Feature Pack 2

* Час роботи в режимі розмови - до 12,5 годин

* Час роботи в режимі очікування - до 24 днів

* Габарити - 114x58x10 мм

* Вага - 128 грамів

----------------------------

5530 XpressMusic -- дешевша і компактніша альтернатива 5800 XpressMusic зі своїми "фішками". На відміну від 5800 немає підтримки мереж третього покоління, діагональ дисплея на 0.3" менша, в характеристиках не згадується GPS. Але і ціна -- 199 євро на початок продаж -- досить цікава, як для мультимедійного телефона з досить непоганими характеристиками. В телефоні мають бути цікаві нововведення в програмному забезпеченні, зокрема новий вигляд робочого столу в режимі очікування.

5530-004.jpg5530-002.jpg

5530-007.jpg5530-001.jpg

* Платформа S60 5th Edition

* GSM/GPRS/EDGE

* 2,9-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 640x360 точок

* До 70 Мб пам'яті, microSD-слот

* 3,2 Мп камера з автофокусом и LED-спалахом

* MicroUSB-роз'єм

* Безпровідний зв'язок Wi-Fi, Bluetooth 2.0

* 3,5-мм раз'єм

* Час роботи в режимі розмови - до 4,9 годин

* Час роботи в режимі очікування - до 14 днів

* Час роботи в режимі відтворення музики - до 27 годин

* Час роботи в режимі відтворення відео - до 7,3 годин

* габарити - 104x49x13 мм

* Вага - 107 грамів

• 4 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Компания Nokia официально представила свой новый интернет-планшет N900 на базе операционной системы Maemo 5, который примечателен тем, что это первая "интернет-таблетка" Nokia с поддержкой сотовой связи. Технические характеристики устройства были известны задолго до анонса, тем не менее, приведем их в полном объеме:

* Процессор: ARM Cortex-A8, тактовая частота 600 МГц;

* Память: 256 Мб ОЗУ, 768 Мб виртуальной памяти, 32 Гб встроенной, слот для карт microSD (до 16 Гб);

* Дисплей: сенсорный, 3,5 дюйма, 800х480 точек;

* QWERTY-клавиатура;

* Работа в сетях WCDMA 900/1700/2100 (HSPA), EGSM 850/900/1800/1900 МГц;

* ОС: Maemo 5;

* Габариты: 110,9х59,8х18 мм;

* Масса устройства: 181 г;

* Аккумулятор: Nokia BL-5j, 1320 мАч;

* Воспроизведение видефайлов форматов H.264, Xvid с разрешением до 800х480 точек со скоростью 25 кадров в секунду; WMV-файлов с VGA-разрешением и битрейтом до 30 к/с;

* Камера: 5 Мп, оптика Carl Zeiss Tessar, светосила объектива f/2.8, фокусное расстояние — 5,2 мм, сдвоенный LED-индикатор для вспышки и подсветки при видеосъемке;

* Время автономной работы: до 5 часов в режиме разговора в сетях WCDMA, до 9 часов — в сетях GSM; 2-4 дня в режиме ожидания; более суток при активном использовании сетевых возможностей;

* Интегрированный GPS-модуль с поддержкой A-GPS;

* Работа в сетях IEEE 802.11 b/g;

* Поддержка Bluetooth 2.1;

* Интегрированный FM-передатчик;

* Слот MicroUSB 2.0 для передачи файлов и зарядки аккумуляторов.

n900_1.jpg

n900_2.jpg

Среди других возможностей стоит отметить поддержку технологий Flash 9.4 и AJAX во встроенном браузере, который разрабатывался при поддержке компании Mozilla. Фотокамера умеет также снимать видеоролики с разрешением до 800х480 точек, а меломанов порадует разъем 3,5 мм для наушников. Бизнес-пользователям наверняка придется по душе почтовый клиент с поддержкой до 10 аккаунтов.

n900_3.jpg

n900_4.jpg

Ожидается, что N900 дебютирует на рынке в октябре 2009 года по цене 500 евро.

Опубліковано
Очередной бестселлер от финской компании. Встречайте Nokia E52

nokia-e52-side.jpg

Скорее всего на него я и поменяю свой Е51 :)

HD video

Вже до речі є у продажі цей телефончик. Не сподобалось мерехтіня екрану, і троха на перший погляд не зручні функціональні клавіші.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...