Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2008

Саня

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Сьогодні, близько 11.45, Рованецька трасса, поворот на Боратин. ІМХО - або водій Черрі /чорного кольору/ обганяв когось в повороті, або входив в той же поворот на високій швидкості, його й на мокрій дорозі знесло в, здається, Омегу Б...Швидкої не було - сподіваюсь, що обійшлося без постраждалих.....Хоча автівки дуже понівечені

post-3660-1221919568.jpg

post-3660-1221919618.jpg

post-3660-1221919671.jpg

Опубліковано
... в, здається, Омегу Б...
Проїжжав мимо, то була Mazda 626. А чері це мені знайоме - не раз бачив як він на дорозі "чудеса" витворяв!
Опубліковано
А как я такие посты писал так b0rg удалял их сто старта, видать не согласен был :)

та що з вами поробиш, все одно не допомагає, пишіть вже...

Опубліковано

Сьогодні на перехресті Братського мосту ~ в 13 годині був боковий краш-тест! Суті ДТП я так і не вловив бо спішив проїзджаючи поряд. Два учасника на фото є. Чи був ще хтось мені невідомо.

Фото - як вже вийшло.

post-155-1221933482.jpg

Опубліковано

Близько 15.00 на світлофорі по Відродження біля 18-ї школи Самара в'їхала в зад якійсь новенькій сріблястій іномарці (може Fabia, а може й ні - я був трохи поодаль). По водію іномарки було мабуть видно, який він розлючений, бо водій Самари почав від нього втікати... Але потім повернувся.

Опубліковано
ІМХО за водіння в нетверезому стані потрібно просто розстрілювати. Одним придурком менше, зате менше і небезпека, що він роз'їде мою дитину...

А как поступать с "птенцами Луценко", которые за деньги пьяных отпускают?

Зла от них во сто крат больше! Да и самому министру не до этого - постоянно участвует в выборах.

Опубліковано

На світлофорі біля Там-Таму сьогодні перед обідом аварія була -- хтось когось догнав. Хто кого я якось не запам'ятав, бо їхав за кермом і був зосереджений на ситуації на дорозі. Пошкодження в обох машин дрібні, нічого страшного.

Опубліковано

ДТП на Відродження.

Fabia New - vs - Lada Samara

Шкода,дрібні пошкодження,в Жигулів - зачотніші.

Імхо водій ТАЗа провтикав зупинку на світлофорі і вскокнув в зад)

Опубліковано
Шкода,дрібні пошкодження,в Жигулів - зачотніші.

Якщо мужик на фабії заглянув в свій багажник, то хлопчина попав на нормальні гроші.

Опубліковано

Ніхто не бачив десь на минулому тижня mitsubіshi eclipse попала в аварію? Якщо хтось що знає напишіть в приват.

Опубліковано

Сьогодні, приблизно коло 12.00. Поворот по Рованецькій обїздній, не доїжджаючи 100м до старого кладовища. Перевищення швидкості. Ніхто не постраждав, але.....Я простояв там, з хлопцями більш як 40 хвилин, і НІХТО не зупинився....Нація, тля((((

post-3660-1222000231.jpg

post-3660-1222000273.jpg

post-3660-1222000326.jpg

post-3660-1222000439.jpg

post-3660-1222000476.jpg

post-3660-1222000682.jpg

post-3660-1222000729.jpg

Опубліковано
Сьогодні, близько 11.45, Рованецька трасса, поворот на Боратин. ІМХО - або водій Черрі /чорного кольору/ обганяв когось в повороті, або входив в той же поворот на високій швидкості, його й на мокрій дорозі знесло в, здається, Омегу Б...Швидкої не було - сподіваюсь, що обійшлося без постраждалих.....Хоча автівки дуже понівечені

На жаль постраждалі є - троє в лікарні, у водія Черрі від удару вистрілили(!) легені - можливо врятувати і не вдалося. Інформація від співробітника ДАІ, який оформляв то ДТП

Опубліковано

...і ще одна інформація від ДАЙців....Сьогодні вранці на Гіркій Полонці сталася ДТП за участтю Рено Кенго і ще чогось, на разі невідомого...Двоє загинуло, ще троє доправлені до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості....

Опубліковано

На рахунок аварії Мазда 626 - Чері.

Мужик на Мазді мирно собі їхав зі сторони ДПЗ зі швидкістю до 40 км/год (в районі заправки стояли ДАй-шники, ловили на знак та сплошну. Біля повороту на Рованці з повороту на Рованці вискакує Чері, яку починає крутити по дорозі. Ну і докрутило. Всі водії прекрасно знають, що в той славнозвісний поворот входити на швидкості більшій як 60 км/год не рекомендується. А тут ще й в дощ та на слизькій мокрій дорозі... На рахунок водія Чері не скажу, водій мазди та пасажирка попали в лікарню. Водій з незначними пошкодженнями, а от пасажирка тяжче (здається поламані ребра).

Опубліковано

Хто бачив що знову сталося на пр. Волі? Я лише звернув увагу, що утворилася пробка, тролейбуси стояли, марштуртки об'їзджали.

Опубліковано
...і ще одна інформація від ДАЙців....Сьогодні вранці на Гіркій Полонці сталася ДТП за участтю Рено Кенго і ще чогось, на разі невідомого...Двоє загинуло, ще троє доправлені до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості....
Бачив цю ДТП, Кенго перекинулось від удару і лежало на криші, догори дном, а інша машинка(не звернув уваги яка) була сплюснута спереді так, наче мотор увійшов в салон... Ох, ужос!
Опубліковано
Хто бачив що знову сталося на пр. Волі? Я лише звернув увагу, що утворилася пробка, тролейбуси стояли, марштуртки об'їзджали.

Це було в близько першої дня. Мерс догнав якусь тачку (забув уже)... почухав бампер тільки... ніяких вмятин я не побачив. Це було десь посередині між ВНУ і Універмагом в лівому ряду. Правий ряд як завжди зайнятий припаркованими машинами.

Ввечері в 17-45 їхав по пр.Перемоги - теж було ДТП. Чері СК догнала Ніссана. В Чері пів капота , в ніссана права задня частина увігнута.

1062887_bigthumb.JPG

Опубліковано

Сьогодні 8 ранку - знову світлофор на Відродження біля 18 школи: стоїть Almera з обвислим заднім бампером і блимає аварійкою. Хто був ззаду, незрозуміло.

Опубліковано

Сьогодні повертався із роботи, десь о 18,30. Застряг у пробці. Розтягнулась від повороту біля історичного до моста.

Думав, що там уже незнати яка аварія! 15-20хв простояв у пробці! А коли під'їхав, то побачив посеред дороги лише 1 машинку(помоєму ОКА якась), де друга поділась - неясно.

Може хтось детальніше розкаже.

Опубліковано
Сьогодні повертався із роботи, десь о 18,30. Застряг у пробці. Розтягнулась від повороту біля історичного до моста.

Думав, що там уже незнати яка аварія! 15-20хв простояв у пробці! А коли під'їхав, то побачив посеред дороги лише 1 машинку(помоєму ОКА якась), де друга поділась - неясно.

Може хтось детальніше розкаже.

дивно, ми там їхали десь о тій же порі. Стояла Шкода-Октавія. Але пошкодженя в неї, вроді, були не значними....

Так... Тільки бампер прибитий....

А ще аварія була на мості на Ковельскій, там стояло однеза другим чотири авто, найбільше не пощастило тим двом, що стояли в середині, побиті і зад машинки і перед. А за ним ще дві "гави", задивились , напевне, на аварію, і один іншого наздогнав...

Опубліковано

Вертався ввечері з роботи,приблизно 19:15.

На Чернишевського,поруч з 13ю школою,на перехресті,біля входу до вже екс-гастроному,обгорівша малолітражка.

Замітив як проїжав,вроді як "Ока".

Хтось чув\бачив\знає?

Опубліковано

Samhayne, я как раз с моста ехал часов в шесть. та же пробка, с середины моста. как раз напротив остановки стояли машины, вроде ничего опасного. кстати, передо мной с моста ехал красный жигуль-шестерка без стопарей и габаритов, активно тормозил в пол (нервный какой-то), я отстал немного чтобы чего не вышло, но между мной и шохой сразу втиснулся таксист на ланосе. посылаю обоим лучи поноса ;)

Опубліковано

Близько 21.00, знову міст через Стир в напрямку Ковельська - площа Злуки. Видно було дуже погано, машин багато, але як на мене - хтось об щось/когось ударився, невписавшись в поворот на Набережну. а також здалося мені, що паралельно хтось "провтикав" і вилетів в огорожу мосту...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...