Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2008

Саня

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Я не знаю з якою швидкістю він їхав, але той агрегат був із тих що до сотні можуть йти... а якщо врахувати що у нас багато техніки на 80, 100 і більше кубиків їздить під виглядом мопедів (заводські таблички перебивають), і без прав... Я вважаю що на мопеди і скутера ПОТРІБНО ОБОВ"ЯЗКОВО проходити якийсь іспит в ДАІ на ПДР.

Підтримую на всі сто. Основна кагорта байкерів, це пацанва 12-16 років,яким ше машину чи мот ніззя, а покататись (чи поблатувати перед діффчьонками) хочеться. З екіпу на них максимум,шорти,шлопанці, темні окуляри і бейсболка(в шоломах їздять одиниці і то старші хто думає над власною безпекою).

Потенційні самогубці...(нещодавно став свідком як 3 тиких малолітніх далпа.... на кітайському вбитому скуті мало не вскочили маршрутці в зад,бо байкер махав рукою дєвкам замість того щоб тримати руль і дивитись на дорогу)

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Вчора йшов собі додому через пішоходний перехід на зелене світло (через Соборності біля бару Фієста). Нікого не чипаю, топаю по правилам, і тут переді мною за два метри з-за маршрутки викатує табуреточник (вибачайте але інакше не назвеш такого урода) і розлякавши народ що йшов попереду поїхав собі далі, те ж саме він зробив і на другому переході тай ще майже не заїхав в бік авто що виїжджало на зелений. Був би я рядом на відстані удару, коли він проїжджав по пішоходному переході, мабудь би зарядив йому у вухо.

Опубліковано

Хвилин 20 тому проїзджав по Карпенка-Карого, навпроти Мітсубіші стоїть Автолюксовський автобус, мордою в сторону Варшавки і Опель Омега з підбитим багажником на зустрічній, теж мордою в сторону Варшавки. Що сталось - незнаю.

Опубліковано

Я вмирав сьогодні! ))))))))))

Їду по вул. Кривий Вал. Затор ппц. Машин повно, роз"їхатись неможемо.. Через деякий час, піднявся на вул. Л. Українки, а там, хтось втулив паркєтник прямо на проїзній частині. Машину закрив і пішов. Доїжаючи до цієї машини, звісно нагнув матів.. Але тут, побачив під щіткою лобового скла, листок А4 формату. А там пише: за кермом БЛОНДИНКО! ... І ще була фраза знизу, але нажаль не прочитав, щоб не створювати нової тисняви... Ніхто такого не бачив?

Опубліковано

В неділю десь о 23.00 їхав по Соборності. на проти Княжого двору на дорозі лежав чоловік... подзвонив у швидку...і почув масу тупих запитань а потім пропозицію привезти чоловіка.....в лікарню.

Такого нікому не побажаю...не знаю, що з чоловіком сталося...але щоб так чекати швидку...просто торба...

може хто знає про долю бідолахі

Опубліковано
Знову не поважають власників мопедів.....

Не мопед правда... Ехал сегодня....уже вчера ...в ~23 с ул В.Интернационалистов на пр. Соборности. Передо мной выруливает чудо на лисапеде с.... бутылкой пива в руке. И порулило в сторону Гостинца, отхлебывая по пути. Я прозрел...

Опубліковано
Не мопед правда... Ехал сегодня....уже вчера ...в ~23 с ул В.Интернационалистов на пр. Соборности. Передо мной выруливает чудо на лисапеде с.... бутылкой пива в руке. И порулило в сторону Гостинца, отхлебывая по пути. Я прозрел...

А випити пива, і сісти за кермо велосипеда - чим краще?

А ми таких знаємо ;)

Опубліковано
[Передо мной выруливает чудо на лисапеде с.... бутылкой пива в руке. И порулило в сторону Гостинца, отхлебывая по пути. Я прозрел...

бородатый анекдотик:

На сдаче экзамена по ПДД экзаменатор задает экзаменуемому вопрос:

- Вот перекресток, вот ваша машина, вот грузовик, вот трамвай. Кто проедет перекресток первым?

Экзаменуемый:

- Велосипедист!

- Да нет здесь никакого велосипедиста. Вот ваша машина, вот грузовик, вот трамвай. Кто проедет перекресток первым?

Экзаменуемый (немного подумав):

- Велосипедист!

Экзаменатор:

- Да откуда он тут взялся, этот твой велосипедист?!

- Да черт его знает, откуда эти велосипедисты берутся.

Опубліковано

Вчора їхав додому, на зупинці біля Колібрісу на Рівненській, Тролейбус догнав Богдана. За кермом тролейбуса була дівчина, нехіло головою стукнула в скло, бо скло було все в тріщинах, в Богдана пом"ятий зад, але вроді ніц серйозного.

Опубліковано
бородатый анекдотик:

На сдаче экзамена по ПДД экзаменатор задает экзаменуемому вопрос:

- Вот перекресток, вот ваша машина, вот грузовик, вот трамвай. Кто проедет перекресток первым?

Экзаменуемый:

- Велосипедист!

- Да нет здесь никакого велосипедиста. Вот ваша машина, вот грузовик, вот трамвай. Кто проедет перекресток первым?

Экзаменуемый (немного подумав):

- Велосипедист!

Экзаменатор:

- Да откуда он тут взялся, этот твой велосипедист?!

- Да черт его знает, откуда эти велосипедисты берутся.

Не правда! Першим проїде маршрутчик! :)

Опубліковано

Години дві назад на Набережній навпроти спуску від Променя. Шкода підрізала і викінула джип на зустрічну прямо в бровку. Певно той її підрізав раніше що аж так загнали його. Фоток не встиг зробити бо сам їхав швидко і ДАЇ стояло розбиралось.

Опубліковано
Я вмирав сьогодні! ))))))))))

Їду по вул. Кривий Вал. Затор ппц. Машин повно, роз"їхатись неможемо.. Через деякий час, піднявся на вул. Л. Українки, а там, хтось втулив паркєтник прямо на проїзній частині. Машину закрив і пішов. Доїжаючи до цієї машини, звісно нагнув матів.. Але тут, побачив під щіткою лобового скла, листок А4 формату. А там пише: за кермом БЛОНДИНКО! ... І ще була фраза знизу, але нажаль не прочитав, щоб не створювати нової тисняви... Ніхто такого не бачив?

а знизу було "паркуюсь як вмію"

(розказував автор)

Опубліковано

З самого ранку чергова аварія на Чехова. На пішоходному переході Рено стукнула ззаду ВАЗ-2105. Бачив як тролейбус по тротуару об'їзджав аварію.

Опубліковано

сьогодні на пішоходному переході, на 40 кварталі спуск з мосту, ~ 9 ранку убито дівчину.!!!!!

хто є з свідків прошу зголоситися в приват . не дамо горе водїю уникнути від відповідальності!!!!

Опубліковано

никогда не вьеду в такие случаи - это ж каким надо быть эгоистичным говнюком, чтобы сбить человека и удрать даже не оказав помощи.. а потом залечь на дно, прятаться, жить с этим всю жизнь в конце концов :blink:

Опубліковано

Для того щоб в'їхати в такому випадку, треба самому побувать на місці того говнюка :huh: А для того щоб не бути на місці того говнюка треба думать головою-головкою-жопою (це вже хто чим може) і не створювать ситуацій в яких можна побувать на місці того говнюка.

Відверто - сам незнаю як би поступив у такому випадку :blink:

Опубліковано
Для того щоб в'їхати в такому випадку, треба самому побувать на місці того говнюка :huh: А для того щоб не бути на місці того говнюка треба думать головою-головкою-жопою (це вже хто чим може) і не створювать ситуацій в яких можна побувать на місці того говнюка.

Відверто - сам незнаю як би поступив у такому випадку :blink:

то стань на місце батьків дівчини покійної і подумай як би тобі було як би убили твою дитину !!!

Опубліковано

Scorpio, если ты, допустим, сбил человека и оказал ему всю необходимую помощь - это одна статья, а если поджал хвост и удрал - совсем другая. да и вычисляются такие машины с очень высокой вероятностью - кто-то заметил машину с подбитой фарой/бампером, следами удара/крови. это ж утро, не 4 часа ночи, да и район не самый безлюдный. кроме того, по следам на жертве, отпечаткам шин на асфальте, и прочим признакам довольно точно вычисляется класс машины, вплоть до модели. я почти уверен что найдется машина. в крайнем случае родственники девушки могут назначить награду за информацию - тогда вероятность найти свидетеля еще выше. вот с хозяином другое дело - он может тупо пуститься в бега и ищи его потом в каком-нить Сыктывкаре под левым именем.. и хорошо еще если водила одинокий, а то ведь и родню из-за него достанут по самое нехочу :blink:

Опубліковано

Моторошно. Хоча, коли збили вранці 2-х двірників-жінок , на набережній в минулому році, на скільки мені відомо - НІХТО НІКОГО не знайшов.

Тому, на мою думку, це ще одне не розкрите вбивство.

Опубліковано
Scorpio, если ты, допустим, сбил человека и оказал ему всю необходимую помощь - это одна статья, а если поджал хвост и удрал - совсем другая. да и вычисляются такие машины с очень высокой вероятностью - кто-то заметил машину с подбитой фарой/бампером, следами удара/крови. это ж утро, не 4 часа ночи, да и район не самый безлюдный. кроме того, по следам на жертве, отпечаткам шин на асфальте, и прочим признакам довольно точно вычисляется класс машины, вплоть до модели. я почти уверен что найдется машина. в крайнем случае родственники девушки могут назначить награду за информацию - тогда вероятность найти свидетеля еще выше. вот с хозяином другое дело - он может тупо пуститься в бега и ищи его потом в каком-нить Сыктывкаре под левым именем.. и хорошо еще если водила одинокий, а то ведь и родню из-за него достанут по самое нехочу :blink:

Да чего вы на Скорпио налетели, он правильно сказал что это ситуация в которой никто никогда не был, и даже тот кто расказывает что я бы остановился и помог в такой ситуации бы просто с перепугу мог свалить, ужасная ситуация в голове наверно такая каша, потом одумался и всетаки вернулся позно конечно придурок конечно что сбежал но ситуация такая, что никто не знает как себя поведет. А вот суки те которые сбивают сваливают с концами, конечно суки и те которые просто сбивают но ситуации бывают разные. Никому бы не пожелал такого ни пешеходу ни водителю, тьфу, тьфу, тьфу.

ЗЫ: Сам видел один раз на 40 как сбили женщину и девушку так они как игрушки разлетелись, звук до этих пор помню, ужас когда подбежали это еще хуже, я тогда неделю как убитый ходил. Женщина тогда умрла а девушка выжила. Но водила остановился, в далеке правда, но остановился и ждал ментов и скорую.

Опубліковано

Я нікого не збираюсь виправдовувати чи осуджувати в даній ситуації, і не збираюсь ставати на чиюсь сторону. Раджу просто уважно перечитать і проаналізувать мій пост тим хто непоняв моєї думки :smile3:

Опубліковано

Чим далі, ти все безглуздіші, та не сприйнятливі для свідомості дтп та різні події відбуваються в нашому місті. Ні до чого хорошого ми не йдемо...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...