Перейти до змісту

Як не нарватись на китайський Samsung Galaxy S3?

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Приїхав китай, написав відмову. От і все :_03: Побачив по екрану ( не sAmoled ), далі навіть не провіряв

Забив IMEI на сайті http://sndeep.info/ru - показав що це samsung s3

Опубліковано

Зараз в мене Samsung wave 3 post-19351-0-85754500-1366307710_thumb.j з екраном superAmoled, тому я в курсі яким має бути екран ( чорний має бути реально чорним ) В китайцеві скоріш за все була IPS матриця - кольори насичені, але чорний не чорний. І ще - на робочому столі було чотири іконки, тоді як в оригіналі 5!!!!!

Під кришечкою була стороння наклейка з китайськими ієрогліфами ...

Зараз чувак не відповідає на телефон - КИДАЛОВО ( може думає що я забрав тел і морозиться )

P.S китаєць ДУЖЕ подібний на оригінал, можливо когось так і киданули

Опубліковано

Ну то вкажи ссилку на обяву, Аукро чи ще там де ти знайшов цбого "чувака". Хай люди знають ы не попадаються.

Опубліковано

Мда стільки кнопак нажмакано і все даремно, там і так по фотках видно що китайське гуано, автор ти - (придумай сам як себе назвать) :0137:

Пи.Си. Бульку на мене не дуй, на сландо могли буть фото оригінала, а прислать могли підробку розраховуючи на необізнаного покупця ;)

Опубліковано

Я тут сфоткав свій оригінальний S3 щоб показати тобі різницю з тим, що там за тим посиланням.

YB5vQ.jpg

93394921_3_1000x700_prodam-samsung-galaxy-s-iii-i9300-novyy-original-mobilnye-telefony.jpg

Що найбільше кидається в очі:

1. В "китайця" внизу якась поморщена наклейка, в оригіналі ні, в оригіналі це пластик.

2. Ліворуч батареї в оригіналі є контакти для кришки з можливістю безпровідної зарядки

3. Верхній шуруп в оригіналі праворуч, над динаміком, в китайці ліворуч, над спалахом

4. В оригіналі навколо спалаху біла підкладка, в китайці чорна

5. Розмір металевої решітки динаміка різний, в оригіналі більший.

6. Форма наклейки біля лівого верхнього шурупа зовсім інша

7. "Зацеп" для виймання батарейки в оригіналі зміщений вліво, в китайці посередині.

8. Що ще скажу -- в оригіналі в батареї 4 контакти (не хотів виключати для фото, батарейку не виймав), в китайця три.

Це так, навскидку. Можете писати скаргу на сайт, де те оголошення, оскільки продавець там явно пише, що це оригінал. За це треба садити в тюрму, це шахрайство.

Опубліковано

Оголошення "Продам Samsung Galaxy S III I9300 новый (оригинал)" + чоловік по телефону клявся, що це оригінал!!!!!!!! Хотілося думати що це відповідальна людина, а не .....

Хочеться довіряти людям, але вони цього не цінують!

Опубліковано

Мда стільки кнопак нажмакано і все даремно, там і так по фотках видно що китайське гуано

О вибачте, що ви витратили 2 хвилини свого часу щоб написати які ми всі тут убогі, а ви відразу зрозуміли - китай

Тема "Як не нарватись на китайський Samsung Galaxy S3" - хотів прочитати коменти, які можуть бути дефекти і ньюанси

Оригіналом лише користувався, під кришку не заглядав!

Ззовні дуже схожий, але тактильно відрізняється ( пластик інший )

Опубліковано

Спочатку повір людям, що коли вони продають справжній С3 за 3550, то купують вони його за 3 400, а не за 2 800.

Якось важко дати заробити реальній людині тут 150 грн, а от в інтернеті переплатити 2000 легко.

Опубліковано

мав досвід нехароший з emarket.ua, який тепер вже сландо

зробив один висновок - купувати там варто тільки якщо є можливість зустрітися з продавцем особисто

Опубліковано

Всі ці копії купують в основному жінкам, в якості звонилок вони працюють, а їхні подружки і не розберуться , а виглядає дорого.

Вже дітям не підуть ігри та швидко приговорять сенсор.

500 грн можна дати.

Опубліковано

ось мене друг вже 2 неділю довбе хоче собі купити китайську копію с3 на МКТ 6577 ))) і незнаю що йому казать)

Хай читає відгуки на форумах від користувачів. Серед китайців є достойні апарати. Звичайно не суперамолед, але фільм переглянути в непоганій якості можна, і в роботі не згірші за офіційні моделі. Тільки вибирати треба по начинці апарату і по відгуках.

Опубліковано

taurus07, я б сказав дуже достойні апарати. Останні моделі навіть з Gorilla Glass і процесором серії Qualcomm Snapdragon. Головне - не нонейм розглядати, а хороші китайські бренди

Опубліковано

Є бренди , що офіційно завозяться в Україну і мають рік гарантії.

Prestigio,Huawei, Fly. Ergo взагалі наприклад зберігає навіть назву Айнола.

Ціна майже та сама, що купувати в Китаї самому.

-Не треба чекати місяцями

-Гарантія на місці

-Меню ,прошивка ,налаштування заточені під Україну

-Можна побачити вживу, перш ніж купувати

-Поскільки таких моделей завозиться багато, потім можна буде підбирати запчастини з розборки.

Опубліковано

Останні моделі навіть з Gorilla Glass і процесором серії Qualcomm Snapdragon.

Цікаво дізнатись хоча б про 2-3 таких апарати

?

Опубліковано

ось мене друг вже 2 неділю довбе хоче собі купити китайську копію с3 на МКТ 6577 ))) і незнаю що йому казать)

Хай читає відгуки на форумах від користувачів. Серед китайців є достойні апарати. Звичайно не суперамолед, але фільм переглянути в непоганій якості можна, і в роботі не згірші за офіційні моделі. Тільки вибирати треба по начинці апарату і по відгуках.

ну він хоче купити такий http://dualsim.kiev.ua/product-1598898-tinji-i9300-mtk6577-kopiya-samsung-galaxy-s3-black.aspx

у нас тут на борді чувак продає, ще з гарантією. ціна приблизно 800 грн

п.с вже він мене заколупав, алеж і а**вна нехочется другу порадити)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...