Перейти до змісту

Скарга на difoto

Boss

Рекомендовані повідомлення

Темко переїхало. :)

Ух-ты! И я покаталась :)

Зашла в Книгу Скарг, а сошла в Флейме :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 202
  • Створено
  • Остання відповідь

Мені "Обійми" сподобалося. Із останнього. Хто знає під чиїм впливом писане?

kmd, а Ді за шо вже? За справедливість?

Вроді не матюкався. Вроді нікого не назвав ідіотом просто так (без причини). Чілавєг робе сваю работу! Підіймає ТиЦ та ПР борди в тенетах інтернета! Можеш краще ?;)

Arven Rivendell, просто глибоко дихай ! :) тобто видихай...

Океан Ельзи "СоснИ" - The Cure "Lovesong"

оце сподобалося!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені "Обійми" сподобалося. Із останнього. Хто знає під чиїм впливом писане?

kmd, а Ді за шо вже? За справедливість?

Вроді не матюкався. Вроді нікого не назвав ідіотом просто так (без причини). Чілавєг робе сваю работу! Підіймає ТиЦ та ПР борди в тенетах інтернета! Можеш краще ? ;)

Arven Rivendell, просто глибоко дихай ! :) тобто видихай...

Океан Ельзи "СоснИ" - The Cure "Lovesong"

оце сподобалося!

Вдыхаю, выдыхаю....выдыхаю...выдыхаю....выды.... :blink: , не получаецца :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Black, мова була в такому контексті, що пан Boss не вчитуючись у мої зауваження про дискримінацію за релігійними/расовими принципами зауважив, що отаке я хамидло про Вакарчука таке ляпнув, мол він гандон без слуху та голосу, на що я і відповів, мол він гандон просто так, а не того, що мені жиди не подобаються(як на мене доречі - нормальне слово)

І я навіть обоснувати можу! Соромітник написав те, під чим підпишуся на 100500%

Вакарчук прийшов у ОЕ як звичайна шістьорка, а потім "пішов" звідти усіх музикантів, коли ОЕ став відомим. Тепер, з "лєвими" професійними музикантами-сессіонщиками він канєшно може ТАК записуватись - огого! Але чи це є мистецтво? Справжнє, чесне, відкрите... ше й в депутати поперлось - тьху!

Ви візьміть і послухайте Esthetic Education, pianoбой - те, що вийшло з ОЕ(та навіть Гудімов з пивом потягне :)) і скажіть самі собі - так що крутіше? Можливо я , як музикант у минулому маю інші стандарти "якості", можливо мені не подобається весь той пафос навколо ОЕ ("крітікі прізналі группу наілучшей в СНГ" - це п%*№ц, таваріщі, натуральний!!!), але отаку маю точку зору. І видно, що не я один.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись давним-давно ОЕ давав концерт у "Промені". Відразу після виходу на сцену гандон Славко заявив: "Були ми раніше в вашому Луцьку. Шо можем сказати... туалєти в вас хороші".

А потім всіляк чмирив публіку. Коли дітлахи скандували "Від-пу-сти!", аби Славцьо заспівав цю пісню, він видав черговий висєр: "Йдіть, я вас шо - тримаю?". Після цього Слава Вакарчук, як людина, для мене став гандоном.

Так що діфото рулить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце так просвітили!

Були рагулі, бидло, жлоби, тепер ідіоти і гандони...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ді ти наказаний

Без пива сьогодні?! :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ді ти наказаний. :)

depositphotos_7486728-Sexy-domina-is-holding-a-whip.jpg

ррррр...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все скарги отправлять во Владивосток, на Улицу Цюрупы 15а, в 17 вручную написанных экземплярах, на латыни, идише и путунхуа, тонким пером Археоптерикса заточеным 90 летней девственницей на западном склоне потухшего вулкана Олимп.

После такой нехитрой процедуры мы и накажем этого достопочтенного господина.

Список других разрешенных языков

аринский, ассанский, беа, бо, булгарский, бургундский, вандальский, гуанчский, далматинский, доведийский, йола, какутю, камасинский, карагасский, квади, керекский, киданьский, килитский, когурё, койбальский, комекрудский, коттский, кревинский, крымско-готский, кяхтинский, лаиусе, ларакия, ленканские, либурнский, маторский, мерянский, мещерский, митаннийский арийский, муромский, недешифрованный, омокский, оропом, османский, палеоевропейский, пасто, печенежский, писидийский, поволжский (тюрки), полабский, прусский, пумпокольский, пунический, руссенорск, себейский, селонский, сероа, сила, сиреникский, словинский, субтиаба, сяньбийский, тайгийский, убыхский, франкский, хорезмийский, цъхам, чагатайский, чариар, чольти, чоротега, чуванский, эламо-дравидийские, югский, юрацкий, язык тюрки.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MOTOROLLLA, цікава фотка kmd :) весняно так :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись давним-давно ОЕ давав концерт у "Промені"

ітіть калатіть...Оте "давним давно" - то 2001 рік і я теж була на тому концерті))))))

Ще давка була біля входу власне в зал, а я кажу так про себе: "таке враження, що лед зепелін приїхали",

а якесь дівча попереду: ти що, ОЕ - кручє))))))))) молодо-зєлєно :-D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раз уж такая тема, флуд во флуде, тоже скажу. Про Океан Эльзы ниче не знаю, слыхала пару песен и интервью "когда-то давно", во время Помаранчевой революции, с Вакарчуком. Особого впечатления не производил никогда. Понравилась первая песенка, а после быстро надоел, было впечатление, что поет все ту же песню на разный манер. Ну, и не поклонница я такого творчества. А в интервью открылось, что и человек он довольно ограниченный и неинтересный. Тут Дифото прав был, даже ни грамма не перегнул, хотя случается с ним, чего греха таить. Но друзья то знают, что это следствие тонкой душевной организации и неудержимой доброты. Вот. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MOTOROLLLA, наручників не вистачає :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раніше така відверта критика дуже швидко

closed
або просто видалялись пости. Цього разу difoto вирішив влаштувати шоу. А це вже прогрес. Якщо з часом все-таки на Борді буде реально заборонене відверте хамство для всіх без винятку і декілька моїх скромних постів стануть поштовхом в цьому напрямку, то я буду дуже радий. Думаю, такі зміни були б приємними для форумчан, які мене підтримали.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раніше така відверта критика дуже швидко

closed
або просто видалялись пости.

оце дуже сильно мене виводить на цьому форумі, коли пости написані по темі і не є образами просто зникають без сліду (декілька раз я подумав що в мене дежавю :D ). На інших форумах, та майже на всіх форумах модератор видаляючи пост пише причину видалення або під самим постом або попередження в ПП. Тут такого чомусь немає. На майбутнє, мені що робити скріншоти певних постів? ну для того, щоб хоча б визначити де я порушив правила :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

charlie, роби скріни, не роби скріни... просто всім ...

Give_a_fuck.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну нафіґа? Аде дядько Гамалія на аватарці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну нафіґа? Аде дядько Гамалія на аватарці?

ладно-ладно!.. Вертаюсь... )
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Boss, вы ж не только пишите, а читайте еще и думайте, иногда. А то ощущение, что вы зашли в тему только два раза не надолго, писнули и вышли.

А про обиженных много чего народная мудрость говорит. А эта мудрость она ведь такая мудрая :) (смайлы в беседах с обидчивыми никогда не лишние, им обидчивость мешает читать между строк)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Boss, та не плач... не плач... це ж інет :) і великомучеником тут теж не станеш...

Мене теж Діфото бісить часом, ну але що ж зробиш, як він на Борді як Ясен Лесі Українки :D Деякі закони природи в цьому світі не зміняться, як би нам цього не хтілося.

Хоча на рахунок "ідіота" я з ним згоден. Якщо людина - ідіот, то я теж так і кажу, і в реалі. Деколи потрібно називати речі своїми іменами.

Та і якби все було культурно-чемно, то це вже був би якийсь інститут благородних дівиць, а не Борда ;)

... Це не тому що Ді пофігу (хоча йому пофігу), просто ви нічого конструктивного окрім дитячих образ в даному випадку не скажете...

:) ну ти й загнув :) і який же "конструктив" тут може бути? ;)

... аааа хіба.... На ПАЛЮ ЙОГО!!!!

:)

Мені "Обійми" сподобалося. Із останнього. Хто знає під чиїм впливом писане?...

.... а мене вона вже дістала по радіо! Оте виття "ОБІ-би-бе-бе, обі-би..." Так і хочеться його пошкодувати: пригорнути, обійняти і ПРИДУШИТИ! Ну якщо в тебе хронічний насмарк, ну то лікуйся ж!

----

і офтоп: шо з смайлами???

прислухався до зауваження таємного інкогніто :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єслі я кого-то бєшу, значіт я существую!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єслі я кого-то бєшу, значіт я существую!!!

О, то виходячи з цієї аксіоми Гетто просто гіпєрсуществующєє сущєство!

Питається: до чого тут Гетто? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таки да.... судя по тому, как резко поднялась моя карма буквально за пару часов, видно, что меня тут очень любят и с вожделением ожидают каждого моего нового поста... :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...